IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Футболен отбор на форума

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Наш човек са сложили

21:00 ч. Investor.bg – ЯМК Симитли
    Съдия: Васил Койнарев
    ~МЕЧО~

Коментар

• Трябва Дира да ги ушият с 5-6 гола и веднаж за винаги да млъкнат,че все те са преебани и са нямали късмет и незнма си какво,но са мноо добри ..само циврят !
      ~МЕЧО~

Коментар

• Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнение
        Искаме ли на Чепеларе в последния уикенд на август?
        Мечо вдига ръка
        ~МЕЧО~

Коментар

• Първоначално изпратено от bat_emo Разгледай мнение
          ей тия реваха реваха и на края им преместиха мача.нищо сега ще играят в най-голямата жега.аз съм за да ида и да повикам за дира.все пак са ми по-симпатични от тия мухльовци арсенал.
          Много си груб бе колега! А Арсенал са свикнали да игратя пред пълни трибуни , за да може треньорският им щаб да вика "айдееее, насраха, се насраха сеее", щото иначе трудно минават центъра.

Коментар

• ей тия реваха реваха и на края им преместиха мача.нищо сега ще играят в най-голямата жега.аз съм за да ида и да повикам за дира.все пак са ми по-симпатични от тия мухльовци арсенал.
            http://vbox7.com/play:6b57c30dca

Коментар

• Първоначално изпратено от enforcer Разгледай мнение
              ами сега си преместиха мача преди този на инвестор. в 12:30 в събота. така че може да идем да позяпаме и да повикаме
              промяна: неделя 12:30

Коментар

• Първоначално изпратено от kircone Разгледай мнение
                И лелеееее, как бих отишъл само да го дразня освободения от физическо, дето само устата му знае много
                ами сега си преместиха мача преди този на инвестор. в 12:30 в събота. така че може да идем да позяпаме и да повикаме

Коментар

• И лелеееее, как бих отишъл само да го дразня освободения от физическо, дето само устата му знае много
                  www.crossfit.bg

Коментар

• Много ми се гледа мача на Дир-а с Арсенал Има ли и други желаещи? Може и агитка да си спретнем
                    www.crossfit.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от optional Разгледай мнение
                      Искам но ми се ще да се пробваме да спечелим нещо...
                      помнят се първите и последните както знаеш.освен приза за най-пиян отбор друго не виждам какво може да спечелим.но и тва не е малко.мисля че в това отношение имаме доста класни съзтезатели.там ще сме фаворити определено.
                      http://vbox7.com/play:6b57c30dca

Коментар

• Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнение
                        Искаме ли на Чепеларе в последния уикенд на август?
                        Искам но ми се ще да се пробваме да спечелим нещо...

Коментар

• каква е процедурата за записване в отбора?

Коментар

• Искаме ли на Чепеларе в последния уикенд на август?

Коментар

• Първоначално изпратено от Zvan76 Разгледай мнение
                              Здравейте, следя класирането и ми е интересно кога играете последния мач и къде, да дойда да ви гледам))
                              За сега това е програмата
                              Спортна София - Борисовата градина

27 кръг събота, 18 юни 2011 г.
                              21:00 ч.
                              Investor.bg - ЯМК Симитли
                              Last edited by optional; 14.06.2011, 18:37.

Коментар

• Здравейте, следя класирането и ми е интересно кога играете последния мач и къде, да дойда да ви гледам))

Коментар

Working...
                                X