If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Трябва Дира да ги ушият с 5-6 гола и веднаж за винаги да млъкнат,че все те са преебани и са нямали късмет и незнма си какво,но са мноо добри ..само циврят !
ей тия реваха реваха и на края им преместиха мача.нищо сега ще играят в най-голямата жега.аз съм за да ида и да повикам за дира.все пак са ми по-симпатични от тия мухльовци арсенал.
Много си груб бе колега! А Арсенал са свикнали да игратя пред пълни трибуни , за да може треньорският им щаб да вика "айдееее, насраха, се насраха сеее", щото иначе трудно минават центъра.
ей тия реваха реваха и на края им преместиха мача.нищо сега ще играят в най-голямата жега.аз съм за да ида и да повикам за дира.все пак са ми по-симпатични от тия мухльовци арсенал.
Искам но ми се ще да се пробваме да спечелим нещо...
помнят се първите и последните както знаеш.освен приза за най-пиян отбор друго не виждам какво може да спечелим.но и тва не е малко.мисля че в това отношение имаме доста класни съзтезатели.там ще сме фаворити определено.
Коментар