IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Футболен отбор на форума

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Браво! Ще идвам да ви гледам на спортна от време навмреме.

Имате ли си фанелки? Защо не искатте пари от инвестор.бг да ви ги плати? Все пак им правите немалка реклама?
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Айде пиянициииииииии...
      Догодина в А група. Сега президента да вади пържолите, лятото сериозна подготовка , а след това да мачкаме!

Коментар

• Класирахте ли се машини?
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от optional Разгледай мнение
          По никакъв случай не се базикам с нашият президент просто показвам какъв глупак е бай Ганьо....
          Абе плачеш за свободен трансфер! А може да те пуснем и при Орлите, една година под наем, за да се обиграваш и трупаш опит...
          Liverpool was made for me and I was made for Liverpool!

Коментар

• Първоначално изпратено от 1914 Разгледай мнение
            Момче, един път се заигра с треньора, сега с президента. Ще попаднеш в трансферната листа, внимавай
            По никакъв случай не се базикам с нашият президент просто показвам какъв глупак е бай Ганьо....

Коментар

• Първоначално изпратено от gamen4o Разгледай мнение
              Момчи Арсенал имат сватбар и двама дето ще са на кантар сутринта да дойдат, а и ние имаме 3-ма дето ще са на рожден ден та затова. Ние искахме в 18:30 ама фолксваген се направиха. А и кво ми пука на мене дали е жега да се оправят тея на терена аз съм отстрани с бира.
              Одобрявам, одобрявам!

Коментар

Какво ще кажете за снимката на профила ми...
                Бялата лястовица на БГ футбола
                Такъв президент ни трябва на отбора, готов на всичко...
                http://www.gol.bg/levski/2011-06-17/...-s-cska.107456
                ..тъй като никой не би трябвало да иска да убива дойната си крава, защото няма да има мляко”, допълни Батков.

~МЕЧО~

Коментар

• Първоначално изпратено от mom4i Разгледай мнение
                  Евалта Гаменчо! Ние не се съмняваме, че ще ги биете, ама не разбрах само защо трябва да играете в баш най-голямата жега!
                  Момчи Арсенал имат сватбар и двама дето ще са на кантар сутринта да дойдат, а и ние имаме 3-ма дето ще са на рожден ден та затова. Ние искахме в 18:30 ама фолксваген се направиха. А и кво ми пука на мене дали е жега да се оправят тея на терена аз съм отстрани с бира.

Коментар

Какво ще кажете за снимката на профила ми...
                    Момче, един път се заигра с треньора, сега с президента. Ще попаднеш в трансферната листа, внимавай

Коментар

• Какво ще кажете за снимката на профила ми...
                      Last edited by optional; 17.06.2011, 17:45.

Коментар

Споко бе момци вие вече сте в А група без значение от мача ви със Симитли, ние Арсенал ще си ги бием, ако не стане нещо непредвидено
                        Евалта Гаменчо! Ние не се съмняваме, че ще ги биете, ама не разбрах само защо трябва да играете в баш най-голямата жега!

Коментар

• Момчета, надявам се да нямате контузии след вчерашната контрола
                          Постарахме се да играем коректно, а след средата на мача някои от нас едва се движеха
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Споко бе момци вие вече сте в А група без значение от мача ви със Симитли, ние Арсенал ще си ги бием, ако не стане нещо непредвидено
                            Оооо, гамене, баш ми е драго да ни гостуваш

Коментар

• Споко бе момци вие вече сте в А група без значение от мача ви със Симитли, ние Арсенал ще си ги бием, ако не стане нещо непредвидено

Коментар

• Първоначално изпратено от kravata_mu Разгледай мнение
                                Наш човек са сложили

21:00 ч. Investor.bg – ЯМК Симитли
                                Съдия: Васил Койнарев

Коментар

Working...
                                X