IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Футболен отбор на форума

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• момчетата от арсенал кръв пикаят.казват че от 3 мача са записали 2 победи срещу нас,което е така.твърдят още че в тези 2 мача са ни надиграли, а ние когато сме ги били е било защото сме изнервили мача.тия са спали на течение.сега остава да си свършим работата в събота и да ги дразним още повече.а иначе евала на кравата.голем е!
    http://vbox7.com/play:6b57c30dca

Коментар

• Първоначално изпратено от kravata_mu Разгледай мнение
      Въобще НЕ ми пука нека всеки си говори каквото си иска!!
      Аз си имам мнение и си го споделям ,като на някой не му харесва ***
      Много пък примадони са се събрали в тоя Форум.На всеки ли трябва да се угажда (все да не нараним някой,че иначе ще плачка и после ще каже на съотборниците си че е много наранен от Една проста КРАВА )

~Предварително се извинявам за това че по някакъв начин вредя на отбора!!!!

Кравата мачка здраво!

Коментар

• Въобще НЕ ми пука нека всеки си говори каквото си иска!!
        Аз си имам мнение и си го споделям ,като на някой не му харесва ***
        Много пък примадони са се събрали в тоя Форум.На всеки ли трябва да се угажда (все да не нараним някой,че иначе ще плачка и после ще каже на съотборниците си че е много наранен от Една проста КРАВА )

~Предварително се извинявам за това че по някакъв начин вредя на отбора!!!!
        ~МЕЧО~

Коментар

• кравичката ни пак е под обстрел във форума на лигата

Коментар

• Морала е висок

..гледам си Форума ..и класирането..форума..и класирането !
            Ебати кеФа
            ~МЕЧО~

Коментар

• Първоначално изпратено от optional Разгледай мнение
              Във форума на лигата си правят някакви сметки без нас...
              Мисля че Кравата Му трябва да се намеси за да им смъкне морала
              ..Ако се наложи може да се позаям малко
              въпреки че днес е 13ти ,най-омразния ми ден

Какъв Х бе Емо, твърдо сме за Дировете
              Last edited by kravata_mu; 13.06.2011, 19:24.
              ~МЕЧО~

Коментар

• Браво бе машини
                ~МЕЧО~

Коментар

• Първоначално изпратено от bat_emo Разгледай мнение
                  когато си прав прав си.имаме своите шансове.последния мач на симитли е 0-0.
                  Еми разбира се, че имаме! Освен това хората вече са се класирали и едва ли ще имат голям стимул да се хвърлят с всички сили да ни бият, а ние си имаме сериозен стимул!

Коментар

• Първоначално изпратено от mom4i Разгледай мнение
                    Абе ние няма какво да ги мислим тия - и без тва играем преди тях и трябва да положим усилия да вземем поне 1 точица, а тия да си трошат главите ако искат!
                    когато си прав прав си.имаме своите шансове.последния мач на симитли е 0-0.

Коментар

• Първоначално изпратено от bat_emo Разгледай мнение
                      напълно съм съгласен с теб президенте!сега само си измислят причини за отлагане.мисля че ако направят един Х ще ни дойде добре на нас.
                      Абе ние няма какво да ги мислим тия - и без тва играем преди тях и трябва да положим усилия да вземем поне 1 точица, а тия да си трошат главите ако искат!

Коментар

• Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнение
                        Интересното сега е неистовото желание на арсенал и дир да не играят в 8 сутринта в неделя и правят какви ли не врътки, че им било рано

мисля да отидем под строй на мача им, за да подкрепим гамена и дир
                        напълно съм съгласен с теб президенте!сега само си измислят причини за отлагане.мисля че ако направят един Х ще ни дойде добре на нас.

Коментар

• Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнение
                          Интересното сега е неистовото желание на арсенал и дир да не играят в 8 сутринта в неделя и правят какви ли не врътки, че им било рано

Еми тва значи да не лягаме след нашия мач в събота!

Коментар

• Интересното сега е неистовото желание на арсенал и дир да не играят в 8 сутринта в неделя и правят какви ли не врътки, че им било рано

Коментар

• Първоначално изпратено от gerrard Разгледай мнение
                              Ей, това Ливърпул е голям отбор,а!

П.С. Справка, лайвскора на форумната лига....
                              голям, голям...колко да е голям...отнесохме ги с 6 гола, което само показва колко равностойна е лигата

Коментар

• Мисля, че някакъв приз за най-стабилна защита трябва да се получи

Коментар

Working...
                                X