момчетата от арсенал кръв пикаят.казват че от 3 мача са записали 2 победи срещу нас,което е така.твърдят още че в тези 2 мача са ни надиграли, а ние когато сме ги били е било защото сме изнервили мача.тия са спали на течение.сега остава да си свършим работата в събота и да ги дразним още повече.а иначе евала на кравата.голем е!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Футболен отбор на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kravata_mu Разгледай мнениеВъобще НЕ ми пука нека всеки си говори каквото си иска!!
Аз си имам мнение и си го споделям ,като на някой не му харесва ***
Много пък примадони са се събрали в тоя Форум.На всеки ли трябва да се угажда (все да не нараним някой,че иначе ще плачка и после ще каже на съотборниците си че е много наранен от Една проста КРАВА )
~Предварително се извинявам за това че по някакъв начин вредя на отбора!!!!
Кравата мачка здраво!
Коментар
-
Въобще НЕ ми пука нека всеки си говори каквото си иска!!
Аз си имам мнение и си го споделям ,като на някой не му харесва ***
Много пък примадони са се събрали в тоя Форум.На всеки ли трябва да се угажда (все да не нараним някой,че иначе ще плачка и после ще каже на съотборниците си че е много наранен от Една проста КРАВА )
~Предварително се извинявам за това че по някакъв начин вредя на отбора!!!!~МЕЧО~
Коментар
-
Първоначално изпратено от optional Разгледай мнениеВъв форума на лигата си правят някакви сметки без нас...
Мисля че Кравата Му трябва да се намеси за да им смъкне морала
въпреки че днес е 13ти ,най-омразния ми ден
Какъв Х бе Емо, твърдо сме за ДироветеLast edited by kravata_mu; 13.06.2011, 19:24.~МЕЧО~
Коментар
-
Първоначално изпратено от bat_emo Разгледай мнениекогато си прав прав си.имаме своите шансове.последния мач на симитли е 0-0.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mom4i Разгледай мнениеАбе ние няма какво да ги мислим тия - и без тва играем преди тях и трябва да положим усилия да вземем поне 1 точица, а тия да си трошат главите ако искат!http://vbox7.com/play:6b57c30dca
Коментар
-
Първоначално изпратено от bat_emo Разгледай мнениенапълно съм съгласен с теб президенте!сега само си измислят причини за отлагане.мисля че ако направят един Х ще ни дойде добре на нас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнениеИнтересното сега е неистовото желание на арсенал и дир да не играят в 8 сутринта в неделя и правят какви ли не врътки, че им било рано
мисля да отидем под строй на мача им, за да подкрепим гамена и дирhttp://vbox7.com/play:6b57c30dca
Коментар
-
Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнениеИнтересното сега е неистовото желание на арсенал и дир да не играят в 8 сутринта в неделя и правят какви ли не врътки, че им било рано
мисля да отидем под строй на мача им, за да подкрепим гамена и дир
Коментар
-
Първоначално изпратено от gerrard Разгледай мнениеЕй, това Ливърпул е голям отбор,а!
П.С. Справка, лайвскора на форумната лига....
Коментар
Коментар