IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хоби и търговия

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ах, пропуснах да благодаря на модератора за това че е преместил темата ми в забутана секция на Тиквестора

Коментар

• Фокусурим и разпускам ума си чрез тибетска медитация.
      Относно музиката - класическа, Вивалди, Моцарт, Щраус и др.
      Задължително завършвам търговията с тази песен http://vbox7.com/play:ebf8f5ad
      Обучавам се във един чудесен стил смъртоносно кунфу и тренирам китайски бокс.
      Обичам да стрелям, като има оръжие и излишни патрони, по неподвижни мишени и по камиони които изхвърлят боклуци в натура 2000 зони.
      Опитвам се да правя любов всяка нощ, с прекрасни партньорки.
      Спазвам хранителни диети,за да не се налага да тичам в квартала, все едно някой ме гони.
      Обичам масажите.
      ГДБОП- гражданско движение за борба с организираната политическа престъпност.

Коментар

• Първо - никога не търгувай на БФБ!!!
        Второ - такава няма!!
        Трето - в БГ няма публични дружества!!
        Да продължавам ли. Aко ти си мениджър на публично дружество какво би направил? Да реинвестираш в нови технологии? Грънци! Да търсиш нови пазари? Грънци! Да привличаш външни инвеститори? Майната им!! Да ти се пречкат само.
        Правиш най-елементарното. На входа и на изхода поставяш приятелски фирми, и започваш източване като за световно. За Кремиковци сигурно не си чувал! А може би не знаеш че е в БГ!!! БФБ е капан за наивници!
        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от An4eto Разгледай мнение
          ...щом вземех някои акции-те започваха да падад главоломно, но щом изляза - започват да се качват....:
          Това си е прекрасна ясно изразена корелация. Обърни логиката и разбий пазара
          Просто си представи , че бутона Buy всъщност е Sell и обратното

Коментар

• Първоначално изпратено от stz Разгледай мнение
            ходих преди на стрелбище и на плуване сега вече се наслаждавам на родната борса как рассте расте расте
            Зеленчуковата борса ли имаш предвид?

Коментар

• ходих преди на стрелбище и на плуване сега вече се наслаждавам на родната борса как рассте расте расте

Коментар

В началото толкова емоционално приемах всичко,че не можех да дочакам другия ден и не се отделях от компа, докато установих следното:щом вземех някои акции-те започваха да падад главоломно, но щом изляза - започват да се качват.Когато започнах на борсата и тя тръгна надолу.Мисля си че ако се освободя от всички акции и борсата ще тръгне нагоре.Сега ще кажете - не си уцелвала момента, не си наясно и т.н. ,но аз за мен съм сигурна че е така, защото напоследък умишлено си правих експерименти с компании за които всички бяха сигурни че са нагоре, но вляза ли - хоп надолу, изляза ли - хоп нагоре.Затова вече спрях да се вълнувам, само си мисля какво би станало, ако изляза напълно?
                Анче, кажи батковото, каква сума да ти съберем за да излезеш Пък на някой от по-младите колеги ще му възложим да ти помогне да забравиш по-безболезнено нещастната БФБ

Коментар

• Като цяло физическите упражнения, физическия труд и китарата на която не мога да свиря най-много ми помагат да се отпускам и по някога се чувствам като натъпкан с успокоителни. Хубаво е човек да си има такива неща за разпускане. Много добра терапия.

А психиката се тренира с опит. Трябва да можеш да виждаш недостатъците в характера си и да се бориш с тях или да избягваш занимания, където могат да се проявят. Докато не направиш грешка може никога да не откриеш тези недостатъци.

За съжаление има много хора, които никога не виждат проблемите в себе си, а винаги някой или нещо им пречи да бъдат велики.

Коментар

• An4eto, поне имаш сродна душа във форума.

Коментар

В началото толкова емоционално приемах всичко,че не можех да дочакам другия ден и не се отделях от компа, докато установих следното:щом вземех някои акции-те започваха да падад главоломно, но щом изляза - започват да се качват.Когато започнах на борсата и тя тръгна надолу.Мисля си че ако се освободя от всички акции и борсата ще тръгне нагоре.Сега ще кажете - не си уцелвала момента, не си наясно и т.н. ,но аз за мен съм сигурна че е така, защото напоследък умишлено си правих експерименти с компании за които всички бяха сигурни че са нагоре, но вляза ли - хоп надолу, изляза ли - хоп нагоре.Затова вече спрях да се вълнувам, само си мисля какво би станало, ако изляза напълно?
                      Я тогава веднага излизай. А ние се чудим що не върви...

Аз се развличам с най-различни неща. Напоследък основно китара, шпакловане, боядисване...

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                        Я си признайте доколко търговията влияе на живота ви?
                        Тиктака ли ви часовника в ритъма на отваряне/затваряне на търговските сесии?

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                          Имате ли хобита които ви тренират да сте по-добри търговци - примерно да ви укрепват психиката, търпението, склонността към претегляне на решения вместо импулсивни такива?

ПП: Моля, без тематика кой каква музика слуша за да се надъхва - ако може, без емоционалната страна на въпроса тоя път.
                          Аз тренирам дух и тяло за да си съхраня психиката що годе в нормално състояние (дигам железа разни от време на време ходя в един fight club)
                          А иначе да тиктака ми часовника в ритъма на търговските сесии.
                          Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Хоби и търговия

Имате ли хобита които ви тренират да сте по-добри търговци - примерно да ви укрепват психиката, търпението, склонността към претегляне на решения вместо импулсивни такива?

ПП: Моля, без тематика кой каква музика слуша за да се надъхва - ако може, без емоционалната страна на въпроса тоя път.
                          Working...
                          X