IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хоби и търговия

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Негово величество пазара:

http://www.youtube.com/watch?v=pI-Pl...eature=related

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Tiki Man Разгледай мнение
        Мадона и Гага са продукти. И зад мен да стоеше машината, която стои за тях и аз щях да натрупам 200 милиона гледания. Обаче ми харесва евтиния начин по който скандализират обществото с неща, които не бива да са скандални за човек от 21ви век.

През този век, в който има толкова разнообразна музика правена от не по-малко гениални музиканти, слушането на класика е възможно само от хора в кататонен ступор с ниска музикална култура.

http://www.youtube.com/watch?v=BHgFWoufK00

В тия две минути има повече гениалност, отколкото в цял концерт на Моцарт!!!

Хау!!!
        Хехе, стига де, то и ние трейдърите от Долно Трънкино сме по-велики от Бъфет и Сорос, ама и на нас не ни разбират гениалността

Коментар

• Мадона и Гага са продукти. И зад мен да стоеше машината, която стои за тях и аз щях да натрупам 200 милиона гледания. Обаче ми харесва евтиния начин по който скандализират обществото с неща, които не бива да са скандални за човек от 21ви век.

През този век, в който има толкова разнообразна музика правена от не по-малко гениални музиканти, слушането на класика е възможно само от хора в кататонен ступор с ниска музикална култура.

http://www.youtube.com/watch?v=BHgFWoufK00

В тия две минути има повече гениалност, отколкото в цял концерт на Моцарт!!!

Хау!!!
          Last edited by Tiki; 12.06.2010, 15:16.

Коментар

• Мадона и тя е много объркана горката, вместо да направи нещо стойностно за хората, тя казва колко е полезно за краката, като пишкаш под-душа...
            Мерси слушай си ги, това не са хора за мен.
            ГДБОП- гражданско движение за борба с организираната политическа престъпност.

Коментар

• Все още си мисля че съм мъж. Мисля че тази музика е леко казано просташка, и влиае подсъзнателно на хората по много сериозен начин, както чалгата във България, която до голяма степен срина нацията, за да се срамувам в момента от съседите си...в пряк и преносен смисъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dordje Разгледай мнение
                Относно кокошката гага http://sandje.blog.bg/tq-i-toi/2010/...-okulte.545652
                Сори , но защо е тая женска завист ?

Пожелавам ти такава кокошка да станеш .....Но първо трябва поне един твой клип да надмине цифрата 225,089,997 views в Тубата -->>Lady Gaga - Bad Romance .

И благодаря ,че ме просвети за масонско -сатанинските елементи в творчеството на Гага ! Макар че масонството и сатанизма са несъвместими понятия ......

Важното е ,че Лейди може да създава принадена стойност с цената на всичко ! Другото са глупости .....

Варбурги и илюминати като сриват еврото( и Европа ) аз защо да не им помагам след като им знам схемите ?!

П.П : И Мадона е юдейка по вероизповедание ,но това означава ли ,че не трябва да я слушаме след като сме " правоверни христиени " ?
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                  Релаксирам с мръсни танци ! Неописуемо преживяване е ......Нещо от сорта на това :

http://www.youtube.com/watch?v=niqrrmev4mA
                  Относно кокошката гага http://sandje.blog.bg/tq-i-toi/2010/...-okulte.545652

Коментар

• Не е важно с колко пари играеш, а за теб да са много за да трепериш над тях и да умираш от яд като направиш глупост и загубиш част от тях. Иначе си губиш времето тук (освен парите).

България се е преврънала страна на шкембетата. Днес официално го констатирах като се опитах да преброя колко добре сложени хора има, като изключа възрастните и недохранените. Обърнете внимание по улиците и ще видите, че 90% от младите на около 30 имат чичковски шкебмета. Верно че шкембето е израз на статут в България и българския акционер като припечели нещо пуска шкембе и риболова му става хоби, ама... тия шкембета по-късно докарват инфаркти.

Спарт, трябва да запишеш видео клип на твоите танци.

ПС. Бях объркал ника с СПЕКО
                    Last edited by Tiki; 12.06.2010, 01:19.

Коментар

• Релаксирам с мръсни танци ! Неописуемо преживяване е ......Нещо от сорта на това :

http://www.youtube.com/watch?v=niqrrmev4mA
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Анче, Иван имаше друго нещо на предвид, не се прави на разсеяна...

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan61 Разгледай мнение
                          Анче, кажи батковото, каква сума да ти съберем за да излезеш
                          Сумата за едни е малка, за други - дори нищожна, но аз не мога да я прежаля.
                          Първоначално изпратено от ivan61 Разгледай мнение
                          Пък на някой от по-младите колеги ще му възложим да ти помогне да забравиш по-безболезнено нещастната БФБ
                          Аз ако мога да си върна парите ще я забравя и без чужда помощ. ,но все пак много ти благодаря !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza Разгледай мнение
                            Риболов.
                            Хммм, това е и моето.
                            И часовника ми тиктака поне 2 пъти дневно - щатска и немска/европейски сесии.

Коментар

• Dordje, ти не беше ли жена? Или просто си алтер его на Черкезов.

Май повечето не разпускат! Сигурно наблягат на поркането и ги е срам да си признаят или по цял ден седят пред компютрите. За какво са им пари като на 40 ще се чувстват и изглеждат като на 60?

Коментар

• Риболов.

Коментар

Working...
                                X