IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хоби и търговия

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tradanza Разгледай мнение
    Идеално Закачи ли нещо ?Аз направих един добър двудневен риболов на Цонево Изключително удоволствие
    Посях една блесна + 2 удара на костур ама без файда

Карай, важното е да не кисна у дома

Коментар

• четене на книги (от хартия, не електронни)
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
        Вчера ми писна да се търкалям у дома по диваните - и в 18 часа пробвах гьола на Дружба Инцидентно

Идеално Закачи ли нещо ?Аз направих един добър двудневен риболов на Цонево Изключително удоволствие

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza Разгледай мнение
          Е откри ли сезона ?
          Вчера ми писна да се търкалям у дома по диваните - и в 18 часа пробвах гьола на Дружба Инцидентно

Коментар

• Първоначално изпратено от Dordje Разгледай мнение
            Общо взето имаме скучни хобита...
            Значи и търговци не става от нас...
            Нямаме фантазия...
            щом търсиш уникално хоби, сигурно търсиш и уникални идеи/подходи/ундикатори с които да печелиш, което или ще те направи безумно богат ако си гении или най-вероятно няма да стане търговец от тебе.

Коментар

• заседяването пред компютъра е вредно, както и вманиачаването в пазара забравям за трейдинга, в момента , в който стана от компа
              аз лично работя не повече от 5-6 часа дневно.
              2-3 сутрин и още толкова при отварянето на американците.
              иначе хобита дал бог
              сега е лято. плуване , уейкборд и БИРИ вечер
              четенето е ясно, даже не си струва да го споменавам
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dordje Разгледай мнение
                Общо взето имаме скучни хобита...
                Нямаме фантазия...
                Хобито не е нещо което трябва да е уникално. Хобито е нещо с което разтоварваш и което те зарежда. А и какво значи скучно хоби?!?!?

Коментар

• Общо взето имаме скучни хобита...
                  Нямаме фантазия...
                  ГДБОП- гражданско движение за борба с организираната политическа престъпност.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                    Хммм, това е и моето.
                    И часовника ми тиктака поне 2 пъти дневно - щатска и немска/европейски сесии.
                    Е откри ли сезона ?

Коментар

• Tiki благодаря за Ed Alleyne не го знаех до сега - уникална музика е всичко което е изсвирил(или поне всичко което е изсвирил и е качено в торентите ).

Коментар

• Някой интересувал ли се е от това?
                        http://www.metacafe.com/watch/153967...tting_3d_face/
                        Естествено това е висш пилотаж, но и простите CNC дълбачки са тръпка за интелекта

Коментар

• Най-сетне някой да каже, че чете. Задължително седмично минавам поне веднъж през книжарница за да видя какво ново има. Чета всякакви неща според настроението ми и това, което са издали, а ако ми се чете нещо неиздадено, си го поръчвам отвън.

Изглежда повечето разпускат с музика и това е съвсем нормално и всъщност много яко. Аз почти не вадя слушалките от ушите си. Вече не слушам метъл, но може ли Мейдън да не те изкефи?!

Понеже виждам, че повечето си падат по цигулки (за радост не по онези от 18ти век) искам да ви препоръчам Purple Electric Violin Concerto на британския уличен музикант Ed Alleyne-Johnson, който свири на електрическа цигулка.

http://www.youtube.com/watch?v=Nvv0lzjQQ8s

Ако вярвах в Бог, щях да кажа, че е божествено. Жалко за лошото качество на звука на видеото.

Коментар

• С блъскане и четене разпускам. Напоследък обмислям дали да не се сдобия и с байк.

http://www.youtube.com/watch?v=4hqIKWNX30A

http://www.youtube.com/watch?v=aoxwjLdNmXc

Коментар

• И на мен ми е хоби, но само на 49%. Останалите 51% са пари. Сигурен съм, че човек може да си намери много по-интересни хобита от борсата. Препоръчвам го.

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                                Зеленчуковата борса ли имаш предвид?
                                Нещо против зарзавата?

Хоби ли, казваш? Моето е тука, на бфб-то. Същото е и на доста други, ама нещо не смеят да си го признаят.

Коментар

Working...
                                X