Първоначално изпратено от greedforsuccess
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отмяна на забраната за пушене от 1 юни - Защо?
Collapse
X
-
-
ами аз оборвам тезата на десетки левове всъшност и неговата идея за дискотеките и кръчмите за забавление в които се сервира храна също да е тотално забранено (на мнение съм че при тези заведения трябва собствениците да решат дали да са частни клубове) за другото съм съгласен с вас така и така като съм си в България почти не излизам през деня заради часова разлика и не съм ходил от много години в заведения в които ходят майки с деца...
аз съм за забраната и за частните клубове с членски карти
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverageами добре като са малцинство това не означава да им забраните да си имат техни частни клубове в които се влиза срещу членска карта и си се пуши които не му харесва да не се записва за член на такива клубове
аз смятам че достатъчно собственици на заведения ще са достаъчно предприемчиви да отворят такива за да задоволят тази ниша клиенти и се съгласявам със забранта да видите какво е толерантност...
въпреки че вие отказвате да отворите заведения за непушачи в които ние няма да ходим а искате направо във всички съшествуваши да е забранено... по търпими сме и толерантни като цяло не може да се отрече..
Коментар
-
ами добре като са малцинство това не означава да им забраните да си имат техни частни клубове в които се влиза срещу членска карта и си се пуши които не му харесва да не се записва за член на такива клубове
аз смятам че достатъчно собственици на заведения ще са достаъчно предприемчиви да отворят такива за да задоволят тази ниша клиенти и се съгласявам със забранта да видите какво е толерантност...
въпреки че вие отказвате да отворите заведения за непушачи в които ние няма да ходим а искате направо във всички съшествуваши да е забранено... по търпими сме и толерантни като цяло не може да се отрече..
Коментар
-
Подръжниците на статуквото са малцинство и това се вижда от резултата до момента от анкетата, а и от други анкети на същата тема. Белите държави го решиха този проблем окончателно, а други ще го направят рано или късно. Всички други опити за обяснения за това, че забрана не трябва да има са последен вопъл за помощ, която е жалка.
Коментар
-
Бате Пешо, би ли ми отговорил, защо меко казано мрънкаш, след като не посещаваш места където се пуши, места където звучи чалга и смяташ хората които посещават тези заведения за малоумници ?
Аз също съм непушач, и не слушам чалга, но в момента само си търсиш форумна компания ли които, да ти четат излишните постове ?
По твоята логика пушачите са недостойни ли, по-малко хора ли са, един вид не заслужават уважение ? А пушачите на пури, те какви са за теб ? И те ли са глупаци че се тровят, въпреки че пушенето на пури, дори не го смятам за пушене.
Да те питам и какво мислиш тогава за пиенето на алкохол, като например докато си отишъл на някое спокойно заведение и си си поръчал да кажем реми мартин и му се наслаждаваш докато си пушиш пурата ?Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Ами да се въвежда забраната тогава аз ще се запиша за член и ще ходя само по чатните клубове за пушачи няма да искам да ходя и да пуша на места които не са такива клубове... да видите какво е толерантност...
а не като Десетки Левове да е забранено тотално навсякъде по дискотеки и места в които се сервира храна. Въпрос на свободен избор е всеки собственик да реши дали заведението му да е частен клуб или не...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате ПешоМеста на които се пуши и се пуска чалга може да са престижни само за хора с една гънка в мозъка.Нямам работа там и въобще не ме интересува кой какви частни клубове и колко престижни според него смята да прави.
Създайте си ваши заведения и нека там да се стреля без предупреждение по пушачите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverageплана не е коварен просто е вреден.... ама все пак и пушачите са хора и имат право на свободно сдружаване и събиране. Непушачите не искат да отговорят на въпроса незаконни ли са частните клубове за пушачи в които се влиза с членска карта защото просто ще проличи колко са нетолерантни са спрямо пушачите... по добре да се завоалиран нещата като грижа за здравето и да се изкарват те дискримнирани....
И свършват като момчетата на Ръом ;-))
Коментар
-
Първоначално изпратено от JasonBourneПървоначално изпратено от marketleverageтова което непушачите ги плаши най-много е пълна забрана на пушенето и легализация на Частни клубове за пушачи в които се влиза само срещу членска карта ... страх гие че любимите им заведения които имат и зали за непушачи ще се пререгистрират като такива и дори на места салоните за непушачи ще изчезнат
дискотеките със сигурност ще стантат частни клубове затова съвесем нотелранто се опитват да наложат бан навсякъде....
пп Никои непушач досега в темата не иска да отговри на въпроса смята ли че ако се въведе забраната частни клубове за пушачи в които се влиза само срещу членска карта са незаконни?
ВСички яки заведения ще са такива, а за непушачите ще останат закусвалните...:-)
Коментар
-
плана не е коварен просто е вреден.... ама все пак и пушачите са хора и имат право на свободно сдружаване и събиране. Непушачите не искат да отговорят на въпроса незаконни ли са частните клубове за пушачи в които се влиза с членска карта защото просто ще проличи колко са нетолерантни са спрямо пушачите... по добре им е да се завоалират нещата като грижа за здравето и така те да се изкарват дискримнирани....
Коментар
-
Финмин,а
Първоначално изпратено от JasonBourneПървоначално изпратено от marketleverageтова което непушачите ги плаши най-много е пълна забрана на пушенето и легализация на Частни клубове за пушачи в които се влиза само срещу членска карта ... страх гие че любимите им заведения които имат и зали за непушачи ще се пререгистрират като такива и дори на места салоните за непушачи ще изчезнат
дискотеките със сигурност ще стантат частни клубове затова съвесем нотелранто се опитват да наложат бан навсякъде....
пп Никои непушач досега в темата не иска да отговри на въпроса смята ли че ако се въведе забраната частни клубове за пушачи в които се влиза само срещу членска карта са незаконни?
ВСички яки заведения ще са такива, а за непушачите ще останат закусвалните...:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverageтова което непушачите ги плаши най-много е пълна забрана на пушенето и легализация на Частни клубове за пушачи в които се влиза само срещу членска карта ... страх гие че любимите им заведения които имат и зали за непушачи ще се пререгистрират като такива и дори на места салоните за непушачи ще изчезнат
Коментар
-
това което непушачите ги плаши най-много е пълна забрана на пушенето и легализация на Частни клубове за пушачи в които се влиза само срещу членска карта ... страх гие че любимите им заведения които имат и зали за непушачи ще се пререгистрират като такива и дори на места салоните за непушачи ще изчезнат
Коментар
Коментар