Цялата тази патаклама е заради корпоративните интереси. Пушачите си мислят, че някой се бори за правата им, а всъщност са овце на хранилки, обаче в хранилките боклуци. Поне за мен такова положение щеше да бъде унизително и само заради това щях да хвърля цигарите. А да гледаш как големи мъже не могат да издържат и два часа без да запалят е жалко. Аз през живота си не съм запалил и една цигара, дори само заради любопитството (каквото не съм изпитвал).
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отмяна на забраната за пушене от 1 юни - Защо?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vmankov"Европейците" да си живеят техния живот.
Не искам, обаче, в моята страна да ми дават тон в живота жаби, дет' чули отнейде, че воловете ги подковават. Да си знаят гьола тея жабета!
Не искам да ми дават тон в живота истеричави ... ъъъ ... индивиди.
Нека не пушат, нека както щат.
Тон в живота, обаче, си давам само аз, даже не и законът!
Камо ли да слушам разни сдухани по рождение.
С това ви облекчавам от моето присъствие в тази тема.
Киш мири ин тухес унд зай гезунд!
Коментар
-
Първоначално изпратено от zahoПървоначално изпратено от ФакушкaБившите пушачи са най-гадните непушачи
А това че не си съгласен с мненията ми - сам знаеш какво се случи с "инвестициите" на тези които се подиграваха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverageтопли и студени вълни и да не можеш да си намериш място ?
като си дъвча дъвките с никотин няма такива проблеми чисто физическо е притстратяването
Коментар
-
Тук си много непотготвен. Аз съм бивш пушач (сега ще почнеш да се усъмняваш), който мислеше както ти сега. Спрях от раз и не ми стана нищо особено. Така че съм минал оттам, откъдето ти мечтеш тайно да минеш. Признанието ти, че зависимостта от тютюна е по-голяма от тази при марихуаната е похвално. Това означава, че осъзнаваш, че си меко казано "болен" (нищо лично). Пък и не съм сигурен дали има такова нещо като зависимост от марихуана.
Коментар
-
Агов каза :
"Нека законът да не ми казва какво да правя и какво да не правя"!Колко е жалко когато един депутат го казва .
Моето мнение, относно табелките маса за пушачи и за непушачи.
Това е все едно да направим единия ъгъл на басейна за пикаещи, а другия за непикаещи :-) Толкова е безсмислен днешния дебат в Парламента и тези от Парламента и днес откраднаха от нас десетки хиляди лева защото само загубиха ценно парламентарно време! Още по-кратко и днес откраднаха от нас стотици хиляди левове! ...в същото време наблюдавайте как ще осъдят бедната учителка от Славяново за откраднатите 20 хил.лв.!Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverage
еи това искаме и ние а не пълна нетолерантност.... и не се излагаме пред европеиците..... ама вие не искате да признаете колко сте нетолеранти всъшност...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverageПървоначално изпратено от JasonBourneНе можах да спестя пари за Англия, но до Виена стигнах преди месец-два...и знаеш ли какво? Пушех в заведения!
Червена лепенка със зачертната цигара, червена лепенка със зачертната цигара, червена лепенка със зачертната цигара, ЗЕЛЕНА лепенка със НЕЗАЧЕРТНАТА цигара...и хоп, влизаш, поръчваш и си палиш цигара...
и ще правим пълен боикот на заведенията които не са за нас не се притесняваи нести
е това не може да го разберете какво е толерантност въпреки че вие не искате да си направите заведения само за вас защо искате да ни забраните да си направим такива само за нас и да ходим само в тях да си правим кефа...
Коментар
-
А така, един неевропеец по-малко. Ние, европейците (не знам зашо беше в кавички след като ние наистина сме европейци) така искаме. Да ни е чист въздуха в заведенията и да не ни миришат дрехите на говна след като сме излезли. На вън ще има масички, пейки, сядате и готово. Всъщност не трябва аз да се опитвам да убеждавам пушачите, защо закона забранява пушенето на определени места. Закона е на моя страна. Те ще са потърпевшите, не аз.
Коментар
-
"Европейците" да си живеят техния живот.
Не искам, обаче, в моята страна да ми дават тон в живота жаби, дет' чули отнейде, че воловете ги подковават. Да си знаят гьола тея жабета!
Не искам да ми дават тон в живота истеричави ... ъъъ ... индивиди.
Нека не пушат, нека както щат.
Тон в живота, обаче, си давам само аз, даже не и законът!
Камо ли да слушам разни сдухани по рождение.
С това ви облекчавам от моето присъствие в тази тема.
Киш мири ин тухес унд зай гезунд!
Коментар
-
Първоначално изпратено от JasonBourneНе можах да спестя пари за Англия, но до Виена стигнах преди месец-два...и знаеш ли какво? Пушех в заведения!
Червена лепенка със зачертната цигара, червена лепенка със зачертната цигара, червена лепенка със зачертната цигара, ЗЕЛЕНА лепенка със НЕЗАЧЕРТНАТА цигара...и хоп, влизаш, поръчваш и си палиш цигара...
Коментар
Коментар