IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отмяна на забраната за пушене от 1 юни - Защо?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Цялата тази патаклама е заради корпоративните интереси. Пушачите си мислят, че някой се бори за правата им, а всъщност са овце на хранилки, обаче в хранилките боклуци. Поне за мен такова положение щеше да бъде унизително и само заради това щях да хвърля цигарите. А да гледаш как големи мъже не могат да издържат и два часа без да запалят е жалко. Аз през живота си не съм запалил и една цигара, дори само заради любопитството (каквото не съм изпитвал).

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov
      "Европейците" да си живеят техния живот.

Не искам, обаче, в моята страна да ми дават тон в живота жаби, дет' чули отнейде, че воловете ги подковават. Да си знаят гьола тея жабета!

Не искам да ми дават тон в живота истеричави ... ъъъ ... индивиди.

Нека не пушат, нека както щат.

Тон в живота, обаче, си давам само аз, даже не и законът!
      Камо ли да слушам разни сдухани по рождение.

С това ви облекчавам от моето присъствие в тази тема.
      Киш мири ин тухес унд зай гезунд!
      Е то майка ти не ти е дала тон в живота (в детска възраст цигарите се отказват много лесно с няколко шамара), та държавата ли ще успее? Прави каквото искаш, просто не пречи на другите. Това в момента е невъзможно. Нямам против да се тровиш, защото според мен не трябва да се месим на природата и естествения подбор. Нека да не бъде пълна забрана и да има помещения (отделени със стени!!!) за пушачите, но просто трябва да се направи нещо в тази посока, защото сегашното положение е нетърпимо.

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho
        Първоначално изпратено от Факушкa
        Бившите пушачи са най-гадните непушачи
        Факи, това е пурвото ти мнение с което съм напълно съгласен. Наздраве
        Абе и аз като него - спрях ги преди четири години от раз, ама не съм по-католик от папата. И аз не харесвам лисичарниците и не ходя по такива места, ама чак пък толкоз! Не ми пречи като пушат около мен. Ми като не искат да им се пуши - да си седят в къщи.

А това че не си съгласен с мненията ми - сам знаеш какво се случи с "инвестициите" на тези които се подиграваха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa
          Бившите пушачи са най-гадните непушачи
          Факи, това е пурвото ти мнение с което съм напълно съгласен. Наздраве

Коментар

• Бившите пушачи са най-гадните непушачи

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage
              топли и студени вълни и да не можеш да си намериш място ?

като си дъвча дъвките с никотин няма такива проблеми чисто физическо е притстратяването
              Е, значи щом дъвките заместват цигарите какъв е проблема да дъвчиш дъвки? Тогава няма да ми пречиш с дима си. Сега аз ли съм нетолерантен или ти като можеш и без да пушиш?

Коментар

• топли и студени вълни и да не можеш да си намериш място ?

като си дъвча дъвките с никотин няма такива проблеми чисто физическо е притстратяването
                mWPCloud.com

Коментар

• Тук си много непотготвен. Аз съм бивш пушач (сега ще почнеш да се усъмняваш), който мислеше както ти сега. Спрях от раз и не ми стана нищо особено. Така че съм минал оттам, откъдето ти мечтеш тайно да минеш. Признанието ти, че зависимостта от тютюна е по-голяма от тази при марихуаната е похвално. Това означава, че осъзнаваш, че си меко казано "болен" (нищо лично). Пък и не съм сигурен дали има такова нещо като зависимост от марихуана.

Коментар

• Агов каза :
                    "Нека законът да не ми казва какво да правя и какво да не правя"!Колко е жалко когато един депутат го казва .

Моето мнение, относно табелките маса за пушачи и за непушачи.
                    Това е все едно да направим единия ъгъл на басейна за пикаещи, а другия за непикаещи :-) Толкова е безсмислен днешния дебат в Парламента и тези от Парламента и днес откраднаха от нас десетки хиляди лева защото само загубиха ценно парламентарно време! Още по-кратко и днес откраднаха от нас стотици хиляди левове! ...в същото време наблюдавайте как ще осъдят бедната учителка от Славяново за откраднатите 20 хил.лв.!
                    Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• към никотина има по силана зависимост отколкото към марихуаната и то физическа а не е психическа защо мислиш че отказващите ги пробват средства като електронни цигари с никотин и дъвки с никотин и те успяват да ги залъжат.... докато ги ползват...
                      mWPCloud.com

Коментар

еи това искаме и ние а не пълна нетолерантност.... и не се излагаме пред европеиците..... ама вие не искате да признаете колко сте нетолеранти всъшност...
                        Признавам си, че съм нетолерантен към пушачите. Защото те са зависими, и то психически, не физически. Защо да съм толерантен към теб, когато можеш и без цигара, която ми вреди и на мен. Виж, ако пиеш това на мен не ми пречи на здравето и за това съм толерантен. Мисля, че е толкова просто.

Коментар

Първоначално изпратено от JasonBourne
                          Не можах да спестя пари за Англия, но до Виена стигнах преди месец-два...и знаеш ли какво? Пушех в заведения!
                          Червена лепенка със зачертната цигара, червена лепенка със зачертната цигара, червена лепенка със зачертната цигара, ЗЕЛЕНА лепенка със НЕЗАЧЕРТНАТА цигара...и хоп, влизаш, поръчваш и си палиш цигара...

еи това искаме и ние а не пълна нетолерантност.... и не се излагаме пред европеиците..... ама вие не искате да признаете колко сте нетолеранти всъшност...
                          какво написахме за нормалните държави? ние си искаме нашите заведения ЗЕЛЕНА лепенка със НЕЗАЧЕРТНАТА цигара

и ще правим пълен боикот на заведенията които не са за нас не се притесняваи нести

е това не може да го разберете какво е толерантност въпреки че вие не искате да си направите заведения само за вас защо искате да ни забраните да си направим такива само за нас и да ходим само в тях да си правим кефа...
                          mWPCloud.com

Коментар

• А така, един неевропеец по-малко. Ние, европейците (не знам зашо беше в кавички след като ние наистина сме европейци) така искаме. Да ни е чист въздуха в заведенията и да не ни миришат дрехите на говна след като сме излезли. На вън ще има масички, пейки, сядате и готово. Всъщност не трябва аз да се опитвам да убеждавам пушачите, защо закона забранява пушенето на определени места. Закона е на моя страна. Те ще са потърпевшите, не аз.

Коментар

• "Европейците" да си живеят техния живот.

Не искам, обаче, в моята страна да ми дават тон в живота жаби, дет' чули отнейде, че воловете ги подковават. Да си знаят гьола тея жабета!

Не искам да ми дават тон в живота истеричави ... ъъъ ... индивиди.

Нека не пушат, нека както щат.

Тон в живота, обаче, си давам само аз, даже не и законът!
                              Камо ли да слушам разни сдухани по рождение.

С това ви облекчавам от моето присъствие в тази тема.
                              Киш мири ин тухес унд зай гезунд!

Коментар

• Първоначално изпратено от JasonBourne
                                Не можах да спестя пари за Англия, но до Виена стигнах преди месец-два...и знаеш ли какво? Пушех в заведения!
                                Червена лепенка със зачертната цигара, червена лепенка със зачертната цигара, червена лепенка със зачертната цигара, ЗЕЛЕНА лепенка със НЕЗАЧЕРТНАТА цигара...и хоп, влизаш, поръчваш и си палиш цигара...

mWPCloud.com

Коментар

Working...
                                X