IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отмяна на забраната за пушене от 1 юни - Защо?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нести, аз съм бивш пушач, много от най-добрите ми приятели не са, та и аз съм излизал пред заведенията да пуша, независимо дали е пек, дъжд или сняг, като сме били в заведения, където не се пуши.
    А това за наемането в заведение, където се пуши, са абсолютни глупости. Не съм чул някой да го назначават с пистолет опрян в главата. Като не ти харесва, си търсиш друго място и това е.

Първоначално изпратено от nesty
    boogie,
    Ами и ти ще излезеш навън и ще пушиш, това съшо е елементарно.
    Ами ако работя в заведение, но не искам да дишам 24/7 цигарен дим какво правим? Как ще изглежда интервю за работа за заведение, в което се пуши? "Наемаме те, ама да знаеш, че си обречен никога да не отказваш цигарите, никога да не се оплакваш от цигарен дим, никога да не забременяваш и т.н.? Затова решението е едно и да искате и да не искате то е най-правилно.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
      ......... Но закона е на моя страна и аз мога да звъня колкото си ща. It's so simple. Ако искате ме наричайте доносник, но аз моя свят съм си го изградил по правилата. Сега си мълча като пушите на съседната маса щото никой не ми защитава правата ясно.
      Тигре,

поздравления за гражданската позиция! Така трябва да бъде.

Единственото, за което акцентирах до момента беше, че все още пушачите не са престъпници като пафкат в заведения. Ако се смени нормативната уредба, ок - ще се съобразим.

Но някои непушачи малко се престарават в изказа си и квалификациите си и това дразни.

Чиърс!
      Аз за това казвам, че докато няма отмяна никога няма да направя забележка на съседната маса, че се пуши. Също така и избягвам квалификациите, щото и аз бях пушач.

Коментар

• boogie,
        Ами и ти ще излезеш навън и ще пушиш, това съшо е елементарно.
        Ами ако работя в заведение, но не искам да дишам 24/7 цигарен дим какво правим? Как ще изглежда интервю за работа за заведение, в което се пуши? "Наемаме те, ама да знаеш, че си обречен никога да не отказваш цигарите, никога да не се оплакваш от цигарен дим, никога да не забременяваш и т.н.? Затова решението е едно и да искате и да не искате то е най-правилно.

Коментар

• Първоначално изпратено от nesty
          Добре де, съгласен съм да ме наричате гад, нетолерантен и други в този тон ама това въобще не ме интересува.
          Нищо де, скоро забраната ще отпадне, и писането ти тук няма да има никакъв смисъл.

И ако мога да си позволя да цитирам един пишман-инвеститор -

Проблемите ти разбира се никого, ама никого няма да интересуват.

Коментар

......... Но закона е на моя страна и аз мога да звъня колкото си ща. It's so simple. Ако искате ме наричайте доносник, но аз моя свят съм си го изградил по правилата. Сега си мълча като пушите на съседната маса щото никой не ми защитава правата ясно.
            Тигре,

поздравления за гражданската позиция! Така трябва да бъде.

Единственото, за което акцентирах до момента беше, че все още пушачите не са престъпници като пафкат в заведения. Ако се смени нормативната уредба, ок - ще се съобразим.

Но някои непушачи малко се престарават в изказа си и квалификациите си и това дразни.

Чиърс!

Коментар

Първоначално изпратено от eric
              Миналото лято може , но това не.
              Ами, ще поживеем - ще видим

П.П. Ама малко не мога да си представя как в затворен комплекс 5 звезди някой ще дойде да прави проблем на туристите. Хич не ми се връзва нещо? Щото аз външни люде не видях да се допускат.

Чиърс!
              Може в курортите да са на по-облекчен режим. Какво им пука за чужденците.

Коментар

Първоначално изпратено от Факушкa
                nesty,
                ника ти би трябвало да е nasty

Аз искам като седна някъде и като видя, че някой пуши до мен и ми пречи да мога да се оплача на собственика или да звънна на отговорния телефон и да ги извикам да съставят акт за неспазване на Закон
                Що за човек си ...
                Както и преди казах, бившите непушачи са най-големите гадове.
                Добре де, съгласен съм да ме наричате гад, нетолерантен и други в този тон ама това въобще не ме интересува. Нека ви кажа кой още ме нарича гад и нетолерантен. Тези дето паркират по тротоарите са същите. Сърдят се що викам паяка, когато са парирали на тротоара (като има сумати свободно място в синята зона) и го цапат с масло и разбиват плочките и няма място откъде да мине човек пеш. Хората отстрани ме гледат и мълчат, въпреки, че и техните пари са взети за да се направят тротоари, по които да не се паркира. Но закона е на моя страна и аз мога да звъня колкото си ща. It's so simple. Ако искате ме наричайте доносник, но аз моя свят съм си го изградил по правилата. Сега си мълча като пушите на съседната маса щото никой не ми защитава правата ясно.
                Ами отиваш в заведения в които не се пуши, елементарно е.

Коментар

• Първоначално изпратено от eric
                  Ами, ще поживеем - ще видим

П.П. Ама малко не мога да си представя как в затворен комплекс 5 звезди някой ще дойде да прави проблем на туристите. Хич не ми се връзва нещо? Щото аз външни люде не видях да се допускат.

Чиърс!

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa
                    nesty,

Аз искам като седна някъде и като видя, че някой пуши до мен и ми пречи да мога да се оплача на собственика или да звънна на отговорния телефон и да ги извикам да съставят акт за неспазване на Закон
                    Що за човек си ...
                    Добре де, съгласен съм да ме наричате гад, нетолерантен и други в този тон ама това въобще не ме интересува. Нека ви кажа кой още ме нарича гад и нетолерантен. Тези дето паркират по тротоарите са същите. Сърдят се що викам паяка, когато са парирали на тротоара (като има сумати свободно място в синята зона) и го цапат с масло и разбиват плочките и няма място откъде да мине човек пеш. Хората отстрани ме гледат и мълчат, въпреки, че и техните пари са взети за да се направят тротоари, по които да не се паркира. Но закона е на моя страна и аз мога да звъня колкото си ща. It's so simple. Ако искате ме наричайте доносник, но аз моя свят съм си го изградил по правилата. Сега си мълча като пушите на съседната маса щото никой не ми защитава правата ясно.

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage
                      по едни други времена щеше да е агент на ДС и да си топи съседите за всяко нещо което не го кефи а времената на анониките биха му били урожая

най важното за е един хеитър е не тои да е щастлив а да цака кефа на другите
                      +10

Коментар

marandi,
                        Точно това прави Емил Димитров от ГЕРБ с опита за отмяна на забраната. Той говори, че било в ущърб на туризма, но не казва, че в Турция, която е пример за всики родни хотелиери (последно Красимир Станев се оплаква, че държавата в Турция помагала на туризма там, а тук нашата спи едва ли не) въведе забраната. Това е корпоративен интерес, но не туристически, а на производителите.
                        Пич, ти в Турция ходил ли си?

Като махнеш летищата, автобусите си пафкам навсякъде в хотела. Даже във фоаето на хотела има обособена стаичка за пафкане. Иначе навсякъде се пуши, в стаята, в ресторанта, в баровете, в дискотеките и т.н. които са към хотелския комплекс.

П.П. Даже ся кат' се замисля и на яхтения круиз, който правихме 30 км по море в залива на Анталия и на яхтата се пафкаше.

Та, какво викаш за турския туризъм?

Чиърс!

Коментар

• по едни други времена щеше да е агент на ДС и да си топи съседите за всяко нещо което не го кефи а времената на анониките биха му били урожая

най важното за е един хеитър е не тои да е щастлив а да цака кефа на другите
                          mWPCloud.com

Коментар

marandi,
                            Точно това прави Емил Димитров от ГЕРБ с опита за отмяна на забраната. Той говори, че било в ущърб на туризма, но не казва, че в Турция, която е пример за всики родни хотелиери (последно Красимир Станев се оплаква, че държавата в Турция помагала на туризма там, а тук нашата спи едва ли не) въведе забраната. Това е корпоративен интерес, но не туристически, а на производителите.
                            Пич, ти в Турция ходил ли си?

Като махнеш летищата, автобусите си пафкам навсякъде в хотела. Даже във фоаето на хотела има обособена стаичка за пафкане. Иначе навсякъде се пуши, в стаята, в ресторанта, в баровете, в дискотеките и т.н. които са към хотелския комплекс.

П.П. Даже ся кат' се замисля и на яхтения круиз, който правихме 30 км по море в залива на Анталия и на яхтата се пафкаше.

Та, какво викаш за турския туризъм?

Чиърс!
                            Явно не спазват в Турция това което пише в линка http://news.ibox.bg/news/id_980516446
                            [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

marandi,
                              Ами тогава какъв е проблема да го забранят и тук? Що се дърпате? Вие ако искайте я спазвайте тази забрана. Аз искам като седна някъде и като видя, че някой пуши до мен и ми пречи да мога да се оплача на собственика или да звънна на отговорния телефон и да ги извикам да съставят акт за неспазване на Закон, защото сега е невъзможно с този неработещ вариант. Тогава просто ще имам пълното основание. Пък ти си пуши колкото искаш. Мен ме нтересува да го има Закона.
                              Е, то и в момента не се пуши на летище София, в автобусите и т.н.

Не мога да ви разбера колко повече искате?

Що не погледнеш как е в Испания да кажем, също туристическа дестинация?

Коментар

marandi,
                                Ами тогава какъв е проблема да го забранят и тук? Що се дърпате? Вие ако искайте я спазвайте тази забрана. Аз искам като седна някъде и като видя, че някой пуши до мен и ми пречи да мога да се оплача на собственика или да звънна на отговорния телефон и да ги извикам да съставят акт за неспазване на Закон, защото сега е невъзможно с този неработещ вариант. Тогава просто ще имам пълното основание. Пък ти си пуши колкото искаш. Мен ме нтересува да го има Закона.
                                nesty,

Що за човек си ...

Коментар

Working...
                                X