IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Mисли на известни хора - основно бизнес мисли

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Погледнеш ли в свеща, в него ще видиш пазарът!

Черкезов, биохимик-иноватор
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• ...Успешният играч на борсата печели не поради своя ум, а от глупостта на останалите !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko
        "На страха очите са големи"

bate Goiko
        +1 Много добро...

Коментар

• "На страха очите са големи"

bate Goiko

Коментар

• Вярвам най-много на своите очи, щото,и да ме излъжат, го правят с най-добри намерения.

Ако не виждаш по-далеч от носа си, или си късоглед, или носът ти е много дълъг. /май беше на Пинокио ;-) /

Коментар

• Аз знам, че нищо не знам, но има хора, които и това не знаят...
              древногръцки философ Талес от Милет /Мала Азия/

Коментар

• Първоначално изпратено от sentex
                Многото пари искат много грижи .....мисля си това, като започна да ставам алчна . Май е еврейска поговорка.
                това като многото секс (и на качество) иска по-малко чувства и повече отговорност

Коментар

• "Не инвестирай в компании, които не разпределят дивиденти... " Ivkoo

Коментар

• "капитала никога няма да принадлежи на масите, защото истинския капитал е умът"

Густав Льобон /автор на "Психология на Масите"/
                    за да останат хора в България

Коментар

• "Не можеш да се освободиш от егото си толкова лесно. Това е бавен процес."
                      Смятам, че там където има ЛЮБОВ този процес може да се съкрати максимално.

Д-р.Черкезов, иноватор-биохимик
                      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Работи без страх и очаквания, за благото на съществата!
                        Д-р.Черкезов, биохимик-иноватор.

Коментар

• Бързина се изисква единствено и само при ... лова на мухи! У. Чърчил

Коментар

• Аксиома на Сайрус:
                            Не всеки въпрос заслужава отговор.

Максима на Волтер:
                            Остроумното изказване абсолютно нищо не доказва.

Закон на Ларсон:
                            Множество хора възприемат късата памет за чиста съвест.

Теория на Оскар Уайлд:
                            Истински познават себе си само дребните хора.

Правило на бащата на Фицджералд:
                            Дръжте се така, сякаш ви наблюдават.

Наблюдение на Дефалкуа:
                            Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Следствие от закона на Бейкър:
                            Като стигнеш върха на хълма и го подминеш, веднага набираш скорост.

Наблюдение на Ертц:
                            Милиони хора страстно желаят безсмъртие, обаче не знаят какво да правят в дъждовния неделен ден.

Наблюдение на Талуза Бенкхед:
                            Ако трябваше да изживея живота си още веднъж, аз бих направила същите грешки, само че по-бързо.

Закон на Пирсън:
                            Ако се движите по инерция, значи се плъзгате надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid
                              Първоначално изпратено от nasco_3
                              Както казват евреите:
                              Двама правят общ бизнес -единя влязъл с пари, другия с акъл.
                              След приключване на бизнеса ,този с парите имал акъл ,а този с акъла имал И пари!
                              кор.ред. ;-)
                              Да ,поправката е вярна.Между другото тази сентенция я знам от собственика на елит кафе-натурален евреин.

Коментар

• Многото пари искат много грижи .....мисля си това, като започна да ставам алчна . Май е еврейска поговорка.

Коментар

Working...
                                X