IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Mисли на известни хора - основно бизнес мисли

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
    На мене пък любимата ми мисъл е на св.Нагъзаки който казва - "както и да се извъртите, все ще ви нацеля" ;-)
    Това не ли вариант на мисъл на Мао "Както и да се въртиш, анусът ти е все отзад"
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
      На мене пък любимата ми мисъл е на св.Нагъзаки който казва - "както и да се извъртите, все ще ви нацеля" ;-)
      С стига бе, такъв герой няма, само твоята кратуна може да го ражда. ))

Коментар

• На мене пък любимата ми мисъл е на св.Нагъзаки който казва - "както и да се извъртите, все ще ви нацеля" ;-)

Коментар

• Туй чичо Епитет - ного умно.

Коментар

• На мен пък много ми хареса една мисъл на Костолани, че никъде не бил виждал толкова много глупаци, колкото на борсата ))

Коментар

• има едно на Епиктет
              'не случващото се тревожи хората а мнението им за случващото се'
              преставете си това с каква сила важи за форекса,изобщо за целия пазар ;]

Коментар

• Happy is the man that findeth wisdom and the man that geteth understanding.

Коментар

• преди повече от 20 години любимия ми лаф беше :

АКЪЛ НЕ МИ ДАВАЙ - ДАЙ МИ ПАРИ. МНОГО ПАРИ...

а баба ми /бог да я прости/ ми отговаряше :

КОЙТО ИМА АКЪЛ - ИМА И ПАРИ

след толкова години виждам, че е била напълно права бабката - много истина има в думите и
                  fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от nasco_3
                    Както казват евреите:
                    Двама правят общ бизнес -единя влязъл с пари, другия с акъл.
                    След приключване на бизнеса ,този с парите имал акъл ,а този с акъла имал И пари!
                    кор.ред. ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от nasco_3
                      Както казват евреите:
                      След приключване на бизнеса ,този с парите имал акъл ,а този с акъла имал пари!
                      Яко!
                      "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Както казват евреите:
                        След приключване на бизнеса ,този с парите имал акъл ,а този с акъла имал пари!

Коментар

• Фааз - то това преди Боб го беше рекъл Джон Силвър още... ;-)

Ето и от мене:

"Ако имаш кинти, но нямаш мозък, ти си нищо, ако имаш мозък, но нямаш кинти, пак си нищо. С ум и пари можеж да постигнеш всичко" - Атанас Буров

"Златото е единственото бреме, което се понася с удоволствие" - Императорът.

Коментар

• Много готина тема бтв и извинете за кирилицата.

Коментар

• A business that makes nothing but money is a poor business.
                              Henry Ford

An economist is an expert who will know tomorrow why the things he predicted yesterday didn't happen today.
                              Laurence J. Peter

An economist's guess is liable to be as good as anybody else's.
                              Will Rogers

Ask five economists and you'll get five different answers - six if one went to Harvard.
                              Edgar R. Fiedler

The herd instinct among forecasters makes sheep look like independent thinkers.
                              Edgar R. Fiedler

The majority of men meet with failure because of their lack of persistence in creating new plans to take the place of those which fail.
                              Napoleon Hill

Remind people that profit is the difference between revenue and expense. This makes you look smart.
                              Scott Adams

Коментар

• 'не е важно колко изкарваш а колко задържаш'

Робърт Кийосаки е авторът повлиял ужасно много на начина ми на мислене,не просто пише книги а дава иличен пример.човек започнал от нищото,много неща може да се научат от него

Коментар

Working...
                                X