Земетресение и Протест срещу Технологии предизвикващи земетресение в един и същи ден!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Земетресение в София!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеВ РЕДУТА СИ БЕЗ ПАРИ. ПИШИ НА ЛИЧНИ!
Имам над 1.5 млн. сухопътен + въздушен + морски транспорт. В същото време 25 години активен спорт.
А, при спорта ти трябва баланс ( демек вестибуларен апарат = равновесието при всеки човек ).
И съм си попилял организма отвсякъде, т.е. продължавам да спортувам по малко, обаче с пътуванията съм много зле.
Пътуване до Пловдив примерно карам колегите с кола да ме спират по 3-4 пъти по трасето, а те си мислят, че ще пукна всеки момент.
Бе, смотана работа - хихи
П.П. Единствено, ако съм зад волана аз и да карам се чувствам малко по-добре. Но кара ли ме друг и ми става много зле и постоянно искам почивка дори вече за шибани 200-300 км., а по-рано дънех по хиляда за 1 ден и бях в кондиция постоянно. Можех и да не лягам да спя.
Няма да ме разбереш предполагам, но по нашия край си винаги добре дошъл. Ще те заведа на Арбанаси - красиво е!
Коментар
-
[QUOTE=marandi;1059261921]Благодаря и аз за поканата!
Колкото и да ти е странно си те харесвам, ама с тия пътувания съм малко зле вече, че много км изблъсках и вестибуларния ми апарат е ужас вече като нещо ме задруса или заклати с някой вид транспорт.[/QUOTE
В РЕДУТА СИ БЕЗ ПАРИ. ПИШИ НА ЛИЧНИ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЕ , аз по принцип дрънкам само на принципна , не на лична!!!!!!!! Блогодаря за поканата, но аз също бих те поканил. Добре дошъл!
Колкото и да ти е странно си те харесвам, ама с тия пътувания съм малко зле вече, че много км изблъсках и вестибуларния ми апарат е ужас вече като нещо ме задруса или заклати с някой вид транспорт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеАко не бъркам, има степен по Рихтер и над 10.
Само че това означава разцепване на планетата, та затова не се и обсъжда на практика.
Пази Боже, някой ден 10 по Рихтер или нагоре - т'ва ще означава нов опит за цивилизация.
П.П. Но сега ще ви друса доста в София - тук след Стражица 2 години не спря от вторични трусове, което е добре и столицата мина на косъм. Нека сега разреди нормално.
Поздрави!
А, бе днес ли ще пее тая наш'та мома по Евровизия?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеСамо не ми се прави на "открехнат", 'ноу тъ моля! Като ми чукнеш адреса в гугъл и ти излизам със всички координати и телефони.
Юридическо лице съм! Заповядай - ще ти сипна една ракия, че си дошъл на гости.
Ама, *аеби тия похвати да не взема аз да дойда до Софето лично или да те изискам по служебен път с преписка изх. номер през инвестор-а и да ми дойдеш в тукашен съд за уронване престижа на юридичедско лице и да правиш "кръгчета" от софето и насам докато ти се завие свят.
Та, репертоара ти ми е ясен.
П.П. Сега нещо по памет цитирам, че не ми се търси, но беше споменал, че най-силните земетресения в България били в София през 1815 ли беше, в Кресна и в Горна Оряховица през 1913 година и ги нацепи по скала на Рихтер.
И аз те попитах тогава: "Как разбра, че са по Рихтер като тя скалата на Рихтер е открита през 1935 г.
------------------------------------
Ако държиш ще ти намеря дискусията ни от друг форум, щот' съм много упорито парче и помня като "слон", което не е добре за мИня. Де, да можех да забравям.
-----------------------------------
Бъди здрави и си пази близките! Щот' после много боли - къркай си няма проблем, то кой ли вече в БГ-то не кърка, ама не дрънкай на лична основа, а на принципна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАйде щом си отворен да ми дадеш адрес в тъпата си провинциална квартирка , за да ти цъфна до миг , та да видим кой кого лъже!
Юридическо лице съм! Заповядай - ще ти сипна една ракия, че си дошъл на гости.
Ама, *аеби тия похвати да не взема аз да дойда до Софето лично или да те изискам по служебен път с преписка изх. номер през инвестор-а и да ми дойдеш в тукашен съд за уронване престижа на юридичедско лице и да правиш "кръгчета" от софето и насам докато ти се завие свят.
Та, репертоара ти ми е ясен.
П.П. Сега нещо по памет цитирам, че не ми се търси, но беше споменал, че най-силните земетресения в България били в София през 1815 ли беше, в Кресна и в Горна Оряховица през 1913 година и ги нацепи по скала на Рихтер.
И аз те попитах тогава: "Как разбра, че са по Рихтер като тя скалата на Рихтер е открита през 1935 г.
------------------------------------
Ако държиш ще ти намеря дискусията ни от друг форум, щот' съм много упорито парче и помня като "слон", което не е добре за мИня. Де, да можех да забравям.
-----------------------------------
Бъди здрави и си пази близките! Щот' после много боли - къркай си няма проблем, то кой ли вече в БГ-то не кърка, ама не дрънкай на лична основа, а на принципна.
Коментар
-
Наводнени бяха две платна от Южната дъга на Околовръстния път в столицата
http://btvnews.bg/bulgaria/dzhd-gi-g...-stranata.htmlМнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЩе скоча за малко да магазина да си взема за къркане и ще ти намеря точния пост от друг форум и ще ти го цитирам.
Там пак така дрънкаше простотии за 10-та по Рихтер и аз ти направих забележка, че събитията, за които говориш - то още тогава е нямало скалата по Рихтер, за да твърдиш, че били по 10-та степен.
Спокойно - след малко ида, ама да не изпусна магазина дет' ми е под носа, понеже Рихтер като скала е открита 1935 г.
----------------------------------
Ясни са ми ченгеджийските ти похвати, но до 1 час ще се опитам точния ти коментар и моя коментар после, дет' ти отговорих и ти продължаваш да килиферчиш.
Т'ва имах предвид с твоите 10 по Рихтер, като те питах как ги сметна като то тогава тази скала още не е била открита.
Седи мирен да ти го нацепя след малко ( смигам )
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеНевероятния некомпетентен се прави отново на интересен, все едно , че не знае, че скалата е до 10 а мах имало до 9.8. Ама това е защото е неграмотен и го изобличих в доста стари теми. Всеки може да ги види. Типично за неграмотниците- до дезинформират!
Там пак така дрънкаше простотии за 10-та по Рихтер и аз ти направих забележка, че събитията, за които говориш - то още тогава е нямало скалата по Рихтер, за да твърдиш, че били по 10-та степен.
Спокойно - след малко ида, ама да не изпусна магазина дет' ми е под носа, понеже Рихтер като скала е открита 1935 г.
----------------------------------
Ясни са ми ченгеджийските ти похвати, но до 1 час ще се опитам точния ти коментар и моя коментар после, дет' ти отговорих и ти продължаваш да килиферчиш.
Т'ва имах предвид с твоите 10 по Рихтер, като те питах как ги сметна като то тогава тази скала още не е била открита.
Седи мирен да ти го нацепя след малко ( смигам )
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТ'ва кат' конструкция се води игловидна структура, т.е. тип "елха".
Нямам представа дали е наш патент, ама едва ли - някой ни го забърсал, както винаги, дори и да сме го открили някога.
Идеята е проста - както при всички високи сгради по света ( небостъргачи ), цепиш нагоре 1 яка структура и всичко наоколо е с балансиращ ефект, като се допуска част от тях да се бастисат дали от буря ( вятър/торнадо ) или от земен трус.
Както и да - не знаех, че е бг-патент
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТ'ва кат' конструкция се води игловидна структура, т.е. тип "елха".
Идеята е проста - както при всички високи сгради по света ( небостъргачи ), цепиш нагоре 1 яка структура и всичко наоколо е с балансиращ ефект, като се допуска част от тях да се бастисат дали от буря ( вятър/торнадо ) или от земен трус.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеМагнитуд, моля.
Прощавай, прав си!
П.П. Който е безгрешен - нека мята камъни по мИня. Все ми е 20-сет вече, че откакто се помня всеки ме храца. Аз никого не съдя и за нищо.
Сега слушам нЕкви глупости по една от ТВ-тата и събрали стадо неграмотници, дет' кат' видят камера или прожектор и вече и от земетресения и конструкции разбират.
Халал да са ви!
Коментар
Коментар