Маи пак 4 та степен взехте,сачуствам ви
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Земетресение в София!
Collapse
X
-
При теб усещанията са от нередовно пиене на хаповете....
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеИ в Попове се усети! Харп, казаха ни да, вече сте под ракетния щит и на другия ден ни изклатиха! МРЪСНИЦИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от jess Разгледай мнениеДа си жив и здрав, моабет да става. Аз и на първото ТРУС пуших една цигара и полегнах, та не е болка за умиране, ако не дадеш инфо веднага. Да друса, да друса... колко да друса? Айде със здраве! Дет' са казали хората: "Ако ти е писано да се удавиш, няма да се обесиш". Просто ми беше интересно
M = 4,8 + 1,5 logE
M = \ log_{10}A - \log_{10} A_\mathrm{0}(\delta) = \log_{10} \frac {A}{A_\mathrm{0}(\delta)}
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%...82%D1%83%D0%B4
---------------------------------------
И не знаят каква е дълбочината?
Ама го "сметнали" по Рихтер? - хихии
---------------------------------------
П.П. Мама ( лека й пръст ) все ми повтаряше - "А, бе защо все се опитват да ме правят на проста?"
Чиърс и съм с вас!Last edited by marandi; 24.05.2012, 03:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеВидя ли му трудовата книжка на професора - сам, лично?
Лека нощ, наистина няма смисъл. Смел си, богат си, живееш в 100% сигурно жилище, само Ти, Обама, Доган, ББ и още една шепа от твоята си конспирация !
Защо въобще ни е БАН, дайте целият бюджет на Зарко, той има решение, дипломи и интелект по всички въпроси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеИнфо-то е моята Руса кордела за разликите - хихи
Ама, чек' че се притеснявам и аз май повече от софиянци в момента
П.П. Някой ден кат' съм на кеф, ще ти отговоря на всички чуденки, щот' е елементарно. Да ме прощават от БАН ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеАз ги цитирам бе Зарко, не е цитат на цитата, написах ти го преди 3 поста:
"Относно това от къде знам мнението на БАН - от интервю /в ТВ ефир/, а не от вестник."
аВе - АВЕ..., нали всичко това са именно ЖЪЛТУРИ - Ве..., па било то и в ефир! Нали събират и те ЗРИТЕЛИ. Разбира се - хонорарът за "излизане" в ефир - не е малък..., а отговорностите - какво са те, ако човек си сложи някой лев в джоба /така разсъждават някои вестникари и редактори на предавания в предизвикване на интереса на хората - ТЕ СЕ ХРАНЯТ ОТ ДИСКОМФОРТА на хората и не им пука за последствията.../
Видя ли му трудовата книжка на професора - сам, лично?
Ако си я видял, имай предвид, че той НЯМА ПОНЯТИЕ какво говори, именно защото я е подкарал "през просото" - ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ НЕ МОГАТ ДА СЕ ПРЕДСКАЗВАТ.
Няма да раздувам повече доказателства, защото не мога да търпя твоето лековерие и неориентираност. Имам предвид това - че имам свое мислене - което е елементарно, но почива на логика и познанията за това, което знае цял свят, а не няколко измислени хора - наречени "професори"..., все пак последните са хабилитирани с някаква тема, но това НЕ ОЗНАЧАВА, че знаят всичко, както мислят много хора...
Никой от нас не знае всичко на тоя свят. Я да погледам нещо смислено, а да не ти втълпявам мисленето си..., в което ти сам не виждаш опит за УСПОКОЯВАНЕ на обстановката, но пък за сметка на това - правиш опити да ме "ограмотиш" - т.е. - да влееш в мен твоята паника...
Те тВа няма как да се получи. Бъди здрав! И дано си направиш ПО-реални критерии за оценка на събитията около нас..., но ако не го направиш - ми товарИ си се с измишльотини... Човек, което сам си направел - никой, ама никой друг - не можеЛ да му направи!Last edited by zarco; 24.05.2012, 03:32."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от jess Разгледай мнениеНякой ще ме светне ли каква е разиката в поразиите м/у вертикалите и хоризонталните? Ако е много дълго дайте линк към четиво? Просто от интерес, обещавам да не стягам багажа...
Ама, чек' че се притеснявам и аз май повече от софиянци в момента
П.П. Някой ден кат' съм на кеф, ще ти отговоря на всички чуденки, щот' е елементарно. Да ме прощават от БАН ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеРазбра ли се на колко дълбочина вече?
П.П. Шегувам се понеже, за да го определят магнитуд-а по Рихтер и мястото, няма как да не знаят и дълбочината? Скалата им на измерване е такава, иначе не могат да кажат колко е по Рихтер, дет' му викате.
И съжалявам за иронията, ама вече се чудя утре бат' ББ ли ще излиза да каже на каква дълбочина е било.
Т.е. чиста математика е и в момента се укриват факти!
------------------
Ти си гледай твойте 'орица от БАН - няма лошо ( смигам )
Добре де, кого да гледам? Дай алтернативи
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеОтносно епицентъра - отново в Пернишко.
П.П. Шегувам се понеже, за да го определят магнитуд-а по Рихтер и мястото, няма как да не знаят и дълбочината? Скалата им на измерване е такава, иначе не могат да кажат колко е по Рихтер, дет' му викате.
И съжалявам за иронията, ама вече се чудя утре бат' ББ ли ще излиза да каже на каква дълбочина е било.
Т.е. чиста математика е и в момента се укриват факти!
------------------
Ти си гледай твойте 'орица от БАН - няма лошо ( смигам )
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПодкрепяйте се и си помагайте в трудни моменти и не си ги "мерете".
-----------------------------------------------------------------------
"Зарко, може ли поне по тази тема да сме задружни?"
Относно епицентъра - отново в Пернишко.
"Сеизмологичният център към Геофизичния институт на БАН съобщи, че силата му е 4 по скалата на Рихтер, а епицентърът отново е бил близо до Перник" - вести .БГLast edited by първи стъпки; 24.05.2012, 03:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение... забравих да ти кажа /и на теб/ - да не обобщаваш в спекулации с думичката "ВСИЧКИ"..., но ти си знаеш... Бъди здрав и "ЦИТИРАЙ" все повече ЦИТИРАНИ "професори"...
"Относно това от къде знам мнението на БАН - от интервю /в ТВ ефир/, а не от вестник."
Коментар
-
Шшшш ... шЪ ви поря по ред на номерата всичките - хихи
Паниката "убива" в пъти повече от даден катаклизъм. Подкрепяйте се и си помагайте в трудни моменти и не си ги "мерете".
-----------------------------------------------------------------------
П.П. Аз просто се изнервих за бавната обработка на БАН ли беше или там сеизмичния център?
1 час мина, още няма инфо за епицентър/хипоцентър/огнище.
Както и да е - аз съм от тия дет' палят от четвърт и затова ги затворих емисарските сайтове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеЗа пореден път всички разбираме, че си гоУем и не се притеснявай, хванахме иронията за кочината и забелязахме лаптопа. Евала, ти знаеш повече от професорите в БАН, къщата ти е строена с буфери. Лека нощ, остави ни нас, по блоковете да се питаме и притесняваме, моля.
... забравих да ти кажа /и на теб/ - да не обобщаваш в спекулации с думичката "ВСИЧКИ"..., но ти си знаеш... Бъди здрав и "ЦИТИРАЙ" все повече ЦИТИРАНИ "професори"..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
Коментар