Първоначално изпратено от val/she
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Земетресение в София!
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАпропо - вчера и днес, при разговори с колеги научих с недоумение, че при могъщи човекозастрахователски компании като Уника и Алианц, пукването от земетресение е изключен риск....
... но в нашата компания - не е изключен риск.
Така че моите клиенти да бъдат спокойни, другите - да си помислят пак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАпропо - вчера и днес, при разговори с колеги научих с недоумение, че при могъщи човекозастрахователски компании като Уника и Алианц, пукването от земетресение е изключен риск....
Импе, нали знаеш, че съм сравнително компетентен коректив, но нищо лично към теб!
Работил съм с тарифи на достатъчно от компаниите - водещи по пазарен дял на застрахователния пазар в областта на Общото застраховане. В тоА смисъл - не стресирай допълнително хората, които вече имат сключени застраховки /някъде си/: няма риск, който да не се предлага /включително от споменатите/ - на съответната цена..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Вие застраховате, но при такова събитие ще платите грънци. Просто ще пуснете кепенците.
Коментар
-
Апропо - вчера и днес, при разговори с колеги научих с недоумение, че при могъщи човекозастрахователски компании като Уника и Алианц, пукването от земетресение е изключен риск....
Така че моите клиенти да бъдат спокойни, другите - да си помислят пак.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеKaстрация е решението при домашните котки. Хапчетата са вредни за животинките, а и трудно можеш да накараш котка да "консумира" таблетки (само тези, които са лекували котка, ще ме разберат ). След определена възраст даже е препоръчителна.
Вярно - хапчета неполезни - правели тумори - но за това пък и давам най-силно действащото антитуморно нещо - гроздови семки. И вий дъвчете гроздовите семки, не ги плюйте.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеИ на мен не ми даваше, но се оказа, че и съседите я чуват и още в същата седмица, в която ми съобщиха този факт, я кастрирах. На 9 г беше тогава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАз моята не. Два пъти роди, но "прегоря" чак на 16 годишна възраст. След 8-та година й свикнах на мяукането.
Сърце не ми дава да се бъркам в Божиите творения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЖенска беше и рахатясах след тази манипулация.
Сърце не ми дава да се бъркам в Божиите творения.Last edited by anon6706; 24.05.2012, 13:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНа чужди топки и сто ножици са малко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеМоят пък е на специални сухи диетични за скопени котаци. От време на време му давам Гурме. Много ги кльопа. Иначе с обикновена храна само си играе Ако му оставя салам ще го намеря цял в някой ъгъл
Не го ли яде добичето, не го яж и ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеKaстрация е решението при домашните котки. Хапчетата са вредни за животинките, а и трудно можеш да накараш котка да "консумира" таблетки (само тези, които са лекували котка, ще ме разберат ). След определена възраст даже е препоръчителна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАко му оставя салам ще го намеря цял в някой ъгъл
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеОперацията я направихме, но явно е било вече късно. Колкото до храната не помня точно но не е наблягано на сухата, по принцип ядеше каквото имаме на масата и ние, не беше злоядо.
Не съм чувал за мъжки да има хапчета против разгонване. Та може и ти да си прав.
Но това за сухата храна и рибата го знам със сигурност. Не си хранете котараците прекалено с тях, макар да знам колко е удобно и лесно. Особено с евтина суха храна.
Коментар
Коментар