IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Аман от софийски боклук !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• levcho pisha ot telefona,ot tam i maimunicata!

Коментар

• Чел съм и други твои постове. По принцип според мен имаш правилен начин на разсъждение...
      Според неофициални проучвания от 5 различни източника данните за населението в София през деня са от 2.2 до 3 млн. !!!, а през нощта от 1.5 до 2.2 млн. Ако в някои от другите градове се получи почти удвояване на населението за 3-4г. съм сигурен, че и те ще искат съдействие... Жал ми е само за суходолци, а за справка-кой е виновен може да сравните с проблемите на Неапол отпреди няколко месеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от T.A.D.
        'Щото правителството определя, колко от данъците на софиянци ще останат в София и колко ще отидат в селата на ония, които там плащат по 10лв. данък и идват в София да правят боклук... Аман от тЕрикати.
        Правителството определя данъците и на другите градове. Мислиш ли, че трябва да се занимава и с техният боклук? Другите кметове как се справят само некадърният пожарникар не може.

Коментар

• Първоначално изпратено от 5ко
          Първоначално изпратено от Т а р и к а т
          Този пожаникар защо си мисли, че правителството трябва да се заминава с боклука? Та това си е работа на кмета. Пожарникаря е бездарник.
          +1

Два пъти печели изборите - а бездарник

Следващата година - бездарника - и държавата ще управлява
          НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kod123
            Първоначално изпратено от Боримечката
            е тоя завод по-сложен от космическите площадки на НАСА се оказа!

аре стига бе, липсва политическа воля и при Софиянеца и при Генерала БББ, писна ми ... и накрая трябва да се млащат милиони и да се извозва на майната си, това е толкова икономически неизгодни, че няма накъде ...

За много кинти става въпрос, как да се разпределят...........
            Ми как на Кака на Батко и малко за БАТЕ Борисов нали научиха Левски как се играе футбол

Коментар

• Първоначално изпратено от undoo
              ogromna chast ot parite koito sa deni ot sof. obshtina v posoka karlovo otdavna vliazoha v nechii bezdunni djobove!
              Невеж и неграмотен тъпанар. Имаме прекрасна азбука, положи малко усилия да се научиш да пишеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Т а р и к а т
                Този пожаникар защо си мисли, че правителството трябва да се заминава с боклука? Та това си е работа на кмета. Пожарникаря е бездарник.
                +1

Коментар

• 'Щото правителството определя, колко от данъците на софиянци ще останат в София и колко ще отидат в селата на ония, които там плащат по 10лв. данък и идват в София да правят боклук... Аман от тЕрикати.

Коментар

• ogromna chast ot parite koito sa deni ot sof. obshtina v posoka karlovo otdavna vliazoha v nechii bezdunni djobove!

Коментар

• Този пожаникар защо си мисли, че правителството трябва да се заминава с боклука? Та това си е работа на кмета. Пожарникаря е бездарник.

Коментар

• бактън и от сини буклуци

Коментар

• Аман и от кайени в насрещното...
                          "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• в боклука има много пари въпреки многото приказки и бат Бойко е в кюпа умишлено се протака почти съм убеден че това ще бъде коз за изборите
                            "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Aman i ot cherveni bokluci.

Коментар

• Първоначално изпратено от kod123
                                Първоначално изпратено от Боримечката
                                е тоя завод по-сложен от космическите площадки на НАСА се оказа!

аре стига бе, липсва политическа воля и при Софиянеца и при Генерала БББ, писна ми ... и накрая трябва да се млащат милиони и да се извозва на майната си, това е толкова икономически неизгодни, че няма накъде ...

За много кинти става въпрос, как да се разпределят...........
                                http://news.plovdiv24.bg/36649.html
                                08.11.2007 - Искат още 12 млн. лв. за екозавода в Шишманци
                                21.11.2007 - 17 млн. наляти за 5 години в строителството на екозавода
                                11.12.2007 - 15,8 млн. нужни за довършване на Екозавода

Не знам за софийския завод,ама тоя в Шишманци и той е една бездънна яма!От 2 години все го завършват!
                                Нищо не препоръчвам!

Коментар

X