levcho pisha ot telefona,ot tam i maimunicata!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аман от софийски боклук !
Collapse
X
-
Чел съм и други твои постове. По принцип според мен имаш правилен начин на разсъждение...
Според неофициални проучвания от 5 различни източника данните за населението в София през деня са от 2.2 до 3 млн. !!!, а през нощта от 1.5 до 2.2 млн. Ако в някои от другите градове се получи почти удвояване на населението за 3-4г. съм сигурен, че и те ще искат съдействие... Жал ми е само за суходолци, а за справка-кой е виновен може да сравните с проблемите на Неапол отпреди няколко месеца.
Коментар
-
Т а р и к а т
Първоначално изпратено от T.A.D.'Щото правителството определя, колко от данъците на софиянци ще останат в София и колко ще отидат в селата на ония, които там плащат по 10лв. данък и идват в София да правят боклук... Аман от тЕрикати.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 5коПървоначално изпратено от Т а р и к а тТози пожаникар защо си мисли, че правителството трябва да се заминава с боклука? Та това си е работа на кмета. Пожарникаря е бездарник.
Два пъти печели изборите - а бездарник
Следващата година - бездарника - и държавата ще управляваНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kod123Първоначално изпратено от Боримечкатае тоя завод по-сложен от космическите площадки на НАСА се оказа!
аре стига бе, липсва политическа воля и при Софиянеца и при Генерала БББ, писна ми ... и накрая трябва да се млащат милиони и да се извозва на майната си, това е толкова икономически неизгодни, че няма накъде ...
За много кинти става въпрос, как да се разпределят...........
Коментар
-
Т а р и к а т
Първоначално изпратено от undooogromna chast ot parite koito sa deni ot sof. obshtina v posoka karlovo otdavna vliazoha v nechii bezdunni djobove!
Коментар
-
Т а р и к а т
Този пожаникар защо си мисли, че правителството трябва да се заминава с боклука? Та това си е работа на кмета. Пожарникаря е бездарник.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kod123Първоначално изпратено от Боримечкатае тоя завод по-сложен от космическите площадки на НАСА се оказа!
аре стига бе, липсва политическа воля и при Софиянеца и при Генерала БББ, писна ми ... и накрая трябва да се млащат милиони и да се извозва на майната си, това е толкова икономически неизгодни, че няма накъде ...
За много кинти става въпрос, как да се разпределят...........
08.11.2007 - Искат още 12 млн. лв. за екозавода в Шишманци
21.11.2007 - 17 млн. наляти за 5 години в строителството на екозавода
11.12.2007 - 15,8 млн. нужни за довършване на Екозавода
Не знам за софийския завод,ама тоя в Шишманци и той е една бездънна яма!От 2 години все го завършват!Нищо не препоръчвам!
Коментар
Коментар