IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Krasimira
    Лошото е че досега никоя не го направи, надявам се все някоя да събере сили...
    и как ще събере сили

Коментар

• Лошото е че досега никоя не го направи, надявам се все някоя да събере сили...

Коментар

Като за начало държавата да спре да харчи парите за ромите по възможно най-грешният начин както досега - а именно като им дава социални помощи срещу нищо. Това естествено стимулира мързела и нежеланието да се работи.
        Парите за интеграцията на ромите трябва да бъдат насочени към тяхното образование, медицинско обслужване и създаване на възможности те да работят. НЕ да им се дават пари на готово и да им се дава работа, само защото трябва да имат!
        Всичко е в държавната политика - тя е тази, която създава зверове като в този форум. Защото е нормално хората да недоволстват, че плащат за нещо, от което не виждат полза. Нормално е никой да не подкрепя на някого да се дават пари на готово, пък били те и малко! Освен това нито стотинка от тези пари не отива в полза на нормализацията на това малцинство и неговата интеграция.
        Още веднъж искам да кажа, че абсолютно подкрепям тезата, че законите трябва да бъдат равни за всички. Това което казвам е, че на ромите трябва да се даде шанс да бъдат равни с всички.
        Иначе се връщаме в изходна позиция - ще плащаме за тях все повече и повече, те ще стават агресивни все повече и повече и ние ще отвръщаме със същото все повече и повече. Не виждам особен смисъл в този сценарий...

коя политическа сила ще направи това

Коментар

• Хванали, една циганка да краде. Попитали я: Защо крадеш? Тя отвърнала: Защото нямам работа! Попитали я: Работила ли си нещо? Да, бях чистачка в Чистота-та. Уволниха ли те? Не, напуснах. Защо? Малко ми плащат.
          Айде изкоментирай го това, драга!
          Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Като за начало държавата да спре да харчи парите за ромите по възможно най-грешният начин както досега - а именно като им дава социални помощи срещу нищо. Това естествено стимулира мързела и нежеланието да се работи.
            Парите за интеграцията на ромите трябва да бъдат насочени към тяхното образование, медицинско обслужване и създаване на възможности те да работят. НЕ да им се дават пари на готово и да им се дава работа, само защото трябва да имат!
            Всичко е в държавната политика - тя е тази, която създава зверове като в този форум. Защото е нормално хората да недоволстват, че плащат за нещо, от което не виждат полза. Нормално е никой да не подкрепя на някого да се дават пари на готово, пък били те и малко! Освен това нито стотинка от тези пари не отива в полза на нормализацията на това малцинство и неговата интеграция.
            Още веднъж искам да кажа, че абсолютно подкрепям тезата, че законите трябва да бъдат равни за всички. Това което казвам е, че на ромите трябва да се даде шанс да бъдат равни с всички.
            Иначе се връщаме в изходна позиция - ще плащаме за тях все повече и повече, те ще стават агресивни все повече и повече и ние ще отвръщаме със същото все повече и повече. Не виждам особен смисъл в този сценарий...

Коментар

Вие сте пълни ненормалници. Толкова сте зле, че дори не можете да мислите откъм икономическата страна на въпроса! С това си поведение се натискате всяка година да плащате повече и повече от джоба си за тези, които наричате хъхрещи, черни крака или каквито там прилагателни използвате. Като искате да плащате, продължавайте все така, ама спрете да мрънкате и да псувате!
              Добре,какво предлагаш ти?Досега само говориш,че нямаме икономическа гледна точка и пускаш статии.Какво е според теб решението?
              Only God Can Judge me...

Коментар

• Добре, бе хора,
                четирима бБългари арестувани затова, че са набили циганин, рушил имуществото им и безчинствал! А на двадесетина негови сподвижници, връчени предупредителни протоколи.

Е това ако не е расизъм!

Расизъм спрямо Българите!

Жалното е, че е расизъм от българи спрямо Българи, в полза на циганите!
                Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Вие сте пълни ненормалници. Толкова сте зле, че дори не можете да мислите откъм икономическата страна на въпроса! С това си поведение се натискате всяка година да плащате повече и повече от джоба си за тези, които наричате хъхрещи, черни крака или каквито там прилагателни използвате. Като искате да плащате, продължавайте все така, ама спрете да мрънкате и да псувате!

Коментар

• То майтап,майтап ама на чужд задник си е живо е...е
                    Единствените ни олимпийски шампиони по бокс (Ивайло Маринов,Даниел Петров,Серафим Тодоров-вице) са си баш циганета,а в залите сега освен по едно-две бели деца всичко друго са римляни
                    Only God Can Judge me...

Коментар

• чувал съм също че играят мнодо добре брейк като по жицата пуснеш 1000 волта !

Коментар

• Първоначално изпратено от bondinio
                        Първоначално изпратено от B.Graham
                        Сега стана страшно.ОМОН идва http://www.dnes.bg/article.php?id=40320
                        В организацията ще членуват предимно спортисти, които ще бъдат обучавани в бойни изкуства за отбрана.
                        циганин спортист ?
                        Тежкоатлети бе. Крадат желязо и бягат с него колкото сили имат.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                          Сега стана страшно.ОМОН идва http://www.dnes.bg/article.php?id=40320
                          В организацията ще членуват предимно спортисти, които ще бъдат обучавани в бойни изкуства за отбрана.
                          циганин спортист ?

Коментар

• Сега стана страшно.ОМОН идва http://www.dnes.bg/article.php?id=40320
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                              Каква сополива статия, Красимира. Само че кой е виновен на мангасарите, че са се заселили незаконно на чужда земя? Нямат документи за собственост, нямат адресни регистрации, много нямат и документи за самоличност даже... Просто си задай въпросът, ако ти си дигнеш барака на чужда земя (напримерно в градинката пред НДК) дали някой ще те търпи... ако си бяла де, щото ако си мургава може и да те изтърпят.
                              Аз ако бях на мястото на собственичката на имотът във Варна, отдавна да съм дал под съд местната община и да съм я одрал до кокъл. Не бих се примирил да не мога да вляза във владение на собствената си земя, защото някакви мръсни животни се самонаселили там. По тая логика утре може стадо мангали да нахълта и в домът ми и да ме изгони навън.

И още нещо, Красимира. Никой не може да бъде заставен да живее като скот, ако не е или затворен в някоя яма в земята, или ако не е скот по природа. А хъхрещите са именно такива и трябва да се изтребват като скотове.
                              Спокойно.Авторът на тази статия явно си няма и понятие за какво става въпрос там.Просто може би се е разходил един път през ма'алата и седнал да пише.На въпросът ти защо собствениците мълчат има отговор - те вече не са собственици,а едни други хора(това е публична тайна във Варна),които обсъждаме в много други теми тук в инвестора и те прекрасно знаят как да се справят с тълпи от хора,които им се противопоставят(справка-зърнобазите в северна България),но просто чакат именно проекта за пристанището,за който автора все пак е споменал
                              Only God Can Judge me...

Коментар

• Корков - съгласен за повечето неща с авторът на статията, но не мисля, че трябва да проявяваме толерантност към "различните наклонности и умения" на хъхрещите. В тяхната природа може да е да крадат, да не работят и да тънат в мръсотия, но трябва ли безропотно да оставим да ни крадат? Защо не отидат в ислямският свят, където правоверните имат навикът да секат ръцете на крадците? Или тука така са намерили...

Иначе напълно съгласен с Любимецов и Костюмаров.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X