IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А за Косово аз много се кефя. Може би защото чувствата ми към албанците са неутрални, а мръсните сърбаци мразя от дън душа.
    Между другото ислямският фундаментализъм е преследван от властите и в самата Турция.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Новаков - накрая ще трябва да грабнем шмайзерите и да ги изтрепем. И т.нар. наши "държавници" ще са виновни за това.

И докато 80% от "Българите" си налягат околоаналните зони като дойдат избори или отиват да хващат риби или да берат гъби, така ще е. Ама ако на следващите избори всички скочим и отидем пред урните? Щото турците и хъхрещите с право на глас са 10-12% най-много... ако Атака вземе 30%, Герб 40% примерно? Къде отиват ДПС и мангалите?

А помаците са прави да негодуват - щото там по нивите те са тия дето се съдират от бачкане, а гладуват. Тяхната е лесна - само трябва някой да изправи пред стената ДПС и разните фундаменталисти, а всички тия пари, които безполезно се наливат на хъхрещите получовеци, да се дадат на българомохамеданите, не даром, а под формата на нисколихвени дългосрочни кредити и инвестиции в инфраструктура и т.н. Обикновеният български турчин или помак е свестен и работлив човек - ако държавата му помогне реално, ще си бачка и ще мирува.

Коментар

• Здравейте на всички.
        Скоро видях темата и тамън да си искажа мнението и виждам преди "прати", че някой ме е изпреварил.
        За темата с автономията->единствено ме притеснява какво рещение ще вземе Светът(Великите сили) за Косово.
        Ако Косово го направят автономно, то.......... (тук оставам без думи).
        Довиждане на всички и надявам се да не се стига до екцесий идните дни.

Коментар

• Някой хора разсъждават като утописти.
          Какво трябвало да се направи и как трябвало да бъде и т.н.
          Реално никой не знае какво трябва да се направи.
          Защо ?
          Защото няма какво.
          Замислете се над следните неща.

България ерозира с всеки изминал ден все повече и повече.
          Благодарение на действията и бездействията на некадърните ни и продажни управляващи.Зад БСП, СДС, ДПС ,НДСВ и всички останали стоят организации в сянка които им финансират кампаниите.
          Издигат се във власта мишоци на които им се заповядва какво да правят.
          През цялото време България се краде нагло и безотговорно.

Цигани и турци постоянно реват че са дискриминирани и призовават за етническа толерантност.В същото време самите те много нагло упражняват етническо разделение.Парадокс.
          Примери мога да дам безброй.

Аз например се чувствам дискриминиран като българин в собствената си държава.
          Много неща за циганите и турците може за българите не.
          На циганите и турците ще дадем на българите не.
          За всички българи закона е в сила за всички джунгали не.

Кои са дискриминирани българите или джунгалите?

--------------------
          Провикнали се глистите от стомаха на кравата
          "Смърт на кравата"
          "Искаме още да плюскаме малко ни храните."
          "Искаме всичко да ни се даде."

И кравата започва да мисли как да им угоди.

Краси предлага да ги научим да пасат трева и сами да се справят.

Глистите казали "Да да Искаме всичко наготово"
          Абе това да не е ДСК казало детето от рекламите.

Турците като ревнат искаме автономии еее къде е толерантноста ?
          В Търговище в бюрото по труда за 90 % от работните места се иска знаене на турски език.В БЮРО ПО ТРУДА.
          СМЪРТ НА БЪЛГАРИТЕ .
          Реакция НУЛА.
          Бунт с брадви и ножове .
          Реакция НУЛА.
          А миньорите ги пребиха като кучета.
          Защо? Защото се блъскат като грешници и накрая нищо.
          А може би не са изкарали и за помощи за джунгалите.
          Имали закони в тая държава.
          КЪДЕ Е ТОЛЕРАНТНОСТА ТОГАВА.

Значи имаме избирателност в прилагането на Законите.

Манго може да извършва всякакви престъпления безнаказано.
          За сметка на това ще получава специални бонуси безвъзмезно (помощи,дърва,жилища и др).
          Турците кръстосват с разни фундаменталисти да мътят главата на мюсулманите.И те обаче им се връзват.
          Нелегални училища,учебници от турция ,безплатен обяд, и други безплатни простотии.
          Аз хващам бас че ще поискат автономии.
          Никой не предприема никакви мерки.
          Това не е ли престъпление ,предателство спрямо страната ни.
          Пруституцията и наркоманията е навсякъде.
          Децата масово се друсат и продават за пари.
          Реакция НЯМА.
          На децата правата кой ги защитава.
          НИКОЙ.
          КАТО КАЗВАТ В КАМЕРИТЕ ТУРЦИТЕ И ЦИГАНИТЕ ЧЕ СМЕ ИЗРОДИ И ЗНАЯТ ЧЕ НЕ ИМ СЕ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ЗНАЧИ НАИСТИНА СМЕ ТАКИВА.
          България я пишете в канала и то мног скоро.
          Такива нагли боклуци ще ми обесняват що е толерантност,глупаци ще ме учат на ум,отрепки на чест.
          УПРАВНИЦИТЕ СА ВИНОВНИ.
          Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• Аз мисля, че мисля е СПРАВЕДЛИВО циганин, който е ЗДРАВНО ОСИГУРЕН, да бъде ваксиниран, лекуван и каквото трябва, а хъхрещ, който не се осигурява, или да си плаща ваксини, лечения и т.н. или да се свира в някоя кофа за боклук и да се смрясква там.

Всички знаем причината за епидемията в Столипиново от миналата година - нечовешката мръсотия, в която се търкалят тия полусъщества. Мръсотия, които сами те си я правят, а после и за ваксини и за лечение и за почистване на планините от боклуци, паричките излизат от джобовете на данъкоплатците.
            Толкова ли ни е богата държавата, че да харчи милиони и милиарди за някакви твари, от които няма и няма да има никаква полза, а само вреди?

Коментар

• бе момчета бе не се нахвърляйте така на Красито бе тя все ви пише че е за закона а вие все скачате, не се даржиме значи жентълменски, ще подплашиме убавото момиче. Ама вижте и друго - я съм също за тва мангалите да се ваксинират от жълтеница, щото на мене ми идва по-скъпо да го лекуваме мангала отколкото да го ваксинираме даже и Jay Gould ако си пусне неговата елка ще види, че си е икономически по-изгодно да се удря ваксина на рома, отколкото да се лекува после със закаснение по-малкото зло да се подбере в случая

Коментар

• ....Явно четеш мненията ми като дявол (добре де - дяволка) Евангелие.

Коментар

• Императоре, това, което казва Netware в повечето случаи са изсисквания да се спазва закона, както и предложения за промени в съществуващи . И аз нямам нищо против това. Значителна част от тях са конструктивни. Разликата между него и теб е в това, че от теб не излезе нито едно конструктивно предложение. Коклокото до Любимец 13 - обиди на лична основа, изречени от комплексари не коментирам. [/quote]

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                    Първоначално изпратено от Krasimira
                    Те са като болно дете с ментални проблеми. И полагаш по-специални грижи именно за това - да могат да се справят в бъдеще сами и независимо от теб и да ти създават възможно най-малко главоболия. Това няма нищо общо с престъпление-наказание постановката.
                    И КОГА ще дойде това време, Красимира? Ти ли си последната на тоя свят и в тая държава, която не може да проумее, ЧЕ ТИЯ ЖИВОТНИ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВЗЕМАТ В РЪЦЕ, ДОКАТО ГИ ГОИМ НАГОТОВО ?!? Ти самата - ако някой те храни и ти дава кинти без да иска нищо насреща, ще запретнеш ли ръкави да копаеш на нивата (защтото тия полусъщества само за това са годни)?
                    НИКОГА! Никога няма да дойде времето наш манго да се справя сам и да се съобразява с порядките в обществото ни, ако не бъде принуден /дори и с бой ако се налага/ да спазва Закона, да не лъже, да не посяга на чуждо и да се мие редовно.

На Красимира ще предложа да си вземе чантичката и русата си грива и да отиде утре вечер да се поразходи сама около Факултета или някоя друга циганска махала. В случай на нужда да не разчита на помощ и съдействие от органите на реда, а да се полюбува на нравите и привичките на своите любимци - циганите!
                    Приятна разходка Краси!

За да си в час за това, което те очаква при утревечершната ти разходка, утре следобед потърси мнението на изнасилена от цигани млада девойка, ограбена от циганки жена в градския транспорт, дядо, чиято реколта е обрана до шушка от цигани - и ако тогава ти стиска - дерзай!

Пък ако си толкова плиткоумна - повтори и потрети разходката!

Не е препоръка за вземане-даване с цигани!

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimira
                      Те са като болно дете с ментални проблеми. И полагаш по-специални грижи именно за това - да могат да се справят в бъдеще сами и независимо от теб и да ти създават възможно най-малко главоболия. Това няма нищо общо с престъпление-наказание постановката.
                      И КОГА ще дойде това време, Красимира? Ти ли си последната на тоя свят и в тая държава, която не може да проумее, ЧЕ ТИЯ ЖИВОТНИ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВЗЕМАТ В РЪЦЕ, ДОКАТО ГИ ГОИМ НАГОТОВО ?!? Ти самата - ако някой те храни и ти дава кинти без да иска нищо насреща, ще запретнеш ли ръкави да копаеш на нивата (защтото тия полусъщества само за това са годни)?

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                        Красимира,

Искаш предложения. Ето например откъде трябва да започне държавата:

1. Контролите в градския транспорт да престанат да подминават циганите.
                        2. Да им спрат тока, ако не плащат. Никакви хуманитарни съображения да не се вземат предвид. Същото и за водата и парното. Който го хванат да краде ток - да прилагат закона.
                        3. Самонастанилите се в чужди имоти да бъдат насилствено изгонени от тях. Ако са построили бараки или къщи на чужди парцели, те да бъдат разрушени. Просто да се приложи закона.
                        4. Когато полицията отиде да арестува някой циганин и махалата се надигне на бунт да го защитава - никакви преговори! Да се прилага закона за МВР!
                        5. Незабавно отнемане на родителските права на тези, които не си гледат децата, оставят ги (или ги задължават) да просят, проституират и крадат! Просто да се прилага Законът за детето!
                        6. Налагане на съответните наказания на родителите, които не пращат децата си в училище! Основното образование в България е задължително и безплатно!
                        7. Да се прилага с пълна сила законът към тези, които дължат пари на държавата (глоби, данъци и т.н.) Трябва да стане ясно, че задълженията към държавата винаги се плащат и измъкване няма!

Ето това са първите малки стъпки, с които можем да започнем. Всички те са в рамките на съществуващото законодателство. То просто трябва да се прилага! А по-нататък, след внимателно обмисляне може да се предприемат и други мерки, изискващи промяна в законодателството:

1. Окончателно премахване на детските надбавки ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ и заменянето им с данъчни облекчения! По този начин ще се стимулира раждаемостта сред работещите и ще се премахне стимулът да се раждат деца с цел получаване на пари от държавата!

2. Окончателно премахване на всички социални помощи! За всички! Вместо това да се развият институциите за социално подпомагане на най-бедните под формата на безплатни кухни и приюти. Никакви пари на ръка! Като си гладен - отиваш с паничката пред социалната кухня и там ти дават топла супа и парче хляб за да не умреш от глад. Като няма къде да живееш - отиваш и преспиваш безплатно в обществения приют за бездомни за 1 (една) вечер. На сутринта си събираш торбичката и се изнасяш. Вечерта пак можеш да дойдеш, но през деня - на улицата!

3. Разрешаване на притежанието на огнестрелно оръжие в рамките на притежавания имот (да не се бърка с носенето на оръжие). Разрешаване на употребата на оръжие от собственика или упълномощено от него лице при противозаконно проникване в имота! Частната собственост е свещена! При убийство на нарушител на територията на имота да не се завежда производство. "Неизбежната отбрана" да се доказва само за инциденти станали извън имота.

4. Законово регламентиране на институцията на селските пъдари при опазване на земеделските имоти, включително разрешение за употреба на сила.
                        Аферим, 1018% съм съгласен с тебе !!! Подкрепям те по всяка една точка - и аз постоянно повтарям същите неща, но може би понеже изразявам по-емоционално, Красимира ми казва Фашист.

Коментар

• Щом казваш...

Коментар

• Доста удобно и йезуитско.Априори ти сваля вината,защото това да си
                            беден и необразован не означава да неможеш да различаваш ДОБРО от ЗЛО.Има МОРАЛНИ критерии,които същствуват във всички религии и култури -НЕ КРАДИ,НЕ УБИВАЙ..

Коментар

• Те са като болно дете с ментални проблеми. И полагаш по-специални грижи именно за това - да могат да се справят в бъдеще сами и независимо от теб и да ти създават възможно най-малко главоболия. Това няма нищо общо с престъпление-наказание постановката.

Коментар

• Не искаш да бъдат "помилвани",но искаш специално отношение като към дете с ментални проблеми(извинявам се на хората с ментални про-
                                блеми за неуместното сравнение).
                                Апостол Павел-евреин казва:Аз съм гражданин на Рим.
                                За това става въпрос ГРАЖДАНИН.Тези които Ви финансират ще трябва
                                да преосмислят политиката си,защото заради глобалния свят.тези ка -мъни и в тяхната градина ще паднат.

Коментар

Working...
                                X