Абсолютно подкрепям Director. Императоре ако и сега не разбереш къде е разликата, няма кога...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от KrasimiraНе виждам как гласуваш за личност, ако не одобряваш идеите на политическата сила, която я подкрепя??? Но пък имаш друг вариант - да гласуваш за независими кандидати, прав си.
Не давах конкретен пример с коалиции, а питах по прицип RIP. Опиши ми кандидат, за който би гласувал моля. Просто от любопитство питам.
И Бат Бойко се кефеше на популярност ама след последните събития на подръжниците му им смъдна под лъжичката. Бачкай Красе да има паре за ваксини на ПРАВОВЕРНИТЕ, а ти като идеш на доктор да не забравиш да си платиш...
Нищо лично, само недоволствам от това че аз съм "длъжен", а те "имат право"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът...Метълов - никой не говори за изтребление на етноси - искаме единствено престъпниците да се наказват според законите и равни права и задължения за всички. Мисля че нито сме длъжни да храним цял живот здрави и прави мангали, чийто единствен проблем е, че ги мързи, нито да търпим престъпленията им, нито да ги лекуваме с нашите пари, нито да им плащаме токът.
Защото ако ти, Метълов например не си платиш токът, ще ти го спрат, ако ще да е зима и минус 18 градуса навън, а хъхрещите трупат милиони дългове и никой не ги закача.
Вече се обединихме около тезата, че управляващите са СКАПАНЯЦИ и че съдебната система е скапана. Също така и здравната и образователната и социалното подпомагане ... Именно това са сферите, в които трябва да настъпят сериозни промени, за да се постигне: а) равнопоставеност между ВСИЧКИ граждани и б) постепенно и ефективно вкарване на мангалите в пътя. А тези промени от кого трябва да се направят? - от СКАПАНЯЦИТЕ! Какъв е изводът? - трябва да сменим СКАПАНЯЦИТЕ. Как? - като си размърдаме мозъците, задниците, устите и каквото друго е необходимо ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИ. Вече засегнахме този въпрос. Дайте да не се занимаваме с глупости, да се вдигаме на бунтове, да избиваме роми или депутати тям подобни, защото така ставаме СЪЩИТЕ КАТО ТЯХ. Просто трябва да вкараме малко мисъл в цялата работа. Не може по време на избори да мислиш с гъза си, а после да искаш "избраниците" да мислят за теб с някоя друга част. Смятам, че така се решават проблемите в едно демократично общество.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MitacЗа кого да гласуваме г-н Император, след като всички политици си продават дупетата.
Ти депутатите нали ги виждаш как четът вестници и похъркват даже в парламента.
В залата празно, гласуват с чужди карти.
В барчето винаги е пълно и пушат цигари без бандерол.
Ужас.
Няма какво повече да ги коментирам мишоците.
То е ясно това са кукли на конци.
Дпс-то като получи земеделието изчисти всички българи и вкараха турци.
Една българка се оплака че я карали да учи турски иначе аут.
Тука ще се говори само турски споделили депесарите.
Толерантност.
А?
Като ги хвананаха да крадът в особенно големи размери посредством кръгове от фирми, какво стана?
Последствия ще има ли?Закона ще се прилага ли?
А?
Защо хора от ДПС често посещават турското посолство?
А?
Далаверите им които знаем са ясни ама тези които незнаем колко са?
Голямото плюскане продължава.
Ще се радвам ако Евро фондовете са под контрол на Европа че тия тука ще ги изпапкат за закуска.
Като почнеш с шмайзера трябва първо политиците да гътнеш.
Защото не защитават националните интереси.
Продажни мижитурки
Бат Бойко ми харесва пич е , ама като каза че ще построи блок за джунгалите с ножовете и брадвите за 3 мил. лева ми падна в очите.
Че те другия път ще одерат живи няколко българчета и ще поискат самолети.
Коментар
-
Не виждам как гласуваш за личност, ако не одобряваш идеите на политическата сила, която я подкрепя??? Но пък имаш друг вариант - да гласуваш за независими кандидати, прав си.
Не давах конкретен пример с коалиции, а питах по прицип RIP. Опиши ми кандидат, за който би гласувал моля. Просто от любопитство питам.
Коментар
-
За кого да гласуваме г-н Император, след като всички политици си продават дупетата.
Ти депутатите нали ги виждаш как четът вестници и похъркват даже в парламента.
В залата празно, гласуват с чужди карти.
В барчето винаги е пълно и пушат цигари без бандерол.
Ужас.
Няма какво повече да ги коментирам мишоците.
То е ясно това са кукли на конци.
Дпс-то като получи земеделието изчисти всички българи и вкараха турци.
Една българка се оплака че я карали да учи турски иначе аут.
Тука ще се говори само турски споделили депесарите.
Толерантност.
А?
Като ги хвананаха да крадът в особенно големи размери посредством кръгове от фирми, какво стана?
Последствия ще има ли?Закона ще се прилага ли?
А?
Защо хора от ДПС често посещават турското посолство?
А?
Далаверите им които знаем са ясни ама тези които незнаем колко са?
Голямото плюскане продължава.
Ще се радвам ако Евро фондовете са под контрол на Европа че тия тука ще ги изпапкат за закуска.
Като почнеш с шмайзера трябва първо политиците да гътнеш.
Защото не защитават националните интереси.
Продажни мижитурки
Бат Бойко ми харесва пич е , ама като каза че ще построи блок за джунгалите с ножовете и брадвите за 3 мил. лева ми падна в очите.
Че те другия път ще одерат живи няколко българчета и ще поискат самолети.Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KrasimiraRIP, твърдението "гласувам за личности", а не за партии е малко пресилено. Защото в партиите има партийна линия и който не я спазва си отива Аз гласувам по-скоро за идеи Вземи например най-лаишкото разпределение ляво - дясно. Ще трябва да избереш първо посоката, а след това личността.
БСП прави компромиси заради мандата, НДСВ за това че не си е свършило докрай работата, а от всичко това печели Доган.
4 години ня бях ходил в Родопите в Кърджалийско, и познай какво видях това лято...
Доста фабрики на които на входа стои рекламата на САПАРТ и тн, а в останалата част на БГ, в последните 2-3 години съществено (да не кажа никакво), раздвижване не виждам.
Ха сега ми разкажи по-подробно за "партийните линии" че не ги разбирам!
Коментар
-
Признавам си че до сега не всеки път съм гласувал. Аз не гласувам за партии, а за ЛИЧНОСТИ и когато такива НЯМА, аз не гласува. Но този път не е така.
Смятам че евро изборите бяха показателни за политическите партии в БГ. Нищо че Доган го отрязаха от 60-70 хил.гласа в изборната нощ той се уплаши от резултата (просто неговите редици са стегнати), а българина беше апатичен тъй като не е нито за местна нито парламентарна власт, просто не разбира значимостта на евро парламента.
ХОРА разберете гласувайте. Не оставяйте съдбата си в ръцете на българофоби заради това че ВСИЧКИ СА МАСКАРИ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от KrasimiraТе са като болно дете с ментални проблеми. И полагаш по-специални грижи именно за това - да могат да се справят в бъдеще сами и независимо от теб и да ти създават възможно най-малко главоболия. Това няма нищо общо с престъпление-наказание постановката.
Ако не е така кажими как е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътНоваков - накрая ще трябва да грабнем шмайзерите и да ги изтрепем. И т.нар. наши "държавници" ще са виновни за това.
И докато 80% от "Българите" си налягат околоаналните зони като дойдат избори или отиват да хващат риби или да берат гъби, така ще е. Ама ако на следващите избори всички скочим и отидем пред урните? Щото турците и хъхрещите с право на глас са 10-12% най-много... ако Атака вземе 30%, Герб 40% примерно? Къде отиват ДПС и мангалите?
А помаците са прави да негодуват - щото там по нивите те са тия дето се съдират от бачкане, а гладуват. Тяхната е лесна - само трябва някой да изправи пред стената ДПС и разните фундаменталисти, а всички тия пари, които безполезно се наливат на хъхрещите получовеци, да се дадат на българомохамеданите, не даром, а под формата на нисколихвени дългосрочни кредити и инвестиции в инфраструктура и т.н. Обикновеният български турчин или помак е свестен и работлив човек - ако държавата му помогне реално, ще си бачка и ще мирува.
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от KrasimiraТе са като болно дете с ментални проблеми. И полагаш по-специални грижи именно за това - да могат да се справят в бъдеще сами и независимо от теб и да ти създават възможно най-малко главоболия. Това няма нищо общо с престъпление-наказание постановката.
НО не може да стане ромчетата на 2 месеца, а българчетата (и турчета, арменчета и т.н.) на 3 - ще кажат расизъм
Коментар
Коментар