IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не си прав Директоре.
    Най-добрият режим за една държава е военна диктатура.
    Ако става дума за развитието и.
    Иначе жертви много, но има силна държава.
    Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Director
      Първоначално изпратено от R.I.P.
      Красе на всички твои мнения бе отговорено, а ти отговаряш избирателно. Никъде не чух да те са...., наистина е време да.... и тн.
      Никой от опонентите ти не каза "на сапун". Това ти го каза....
      Да, не каза "на сапун", но казаха "на бесилото", "на кол", "на разстрел" и др. подобни. Мисля, че идеята е сходна
      Ако на твоето работно място сте 5 човека, ти работиш от 7 до 19, а другите от 9-14, ведно с почивките и си говорят за плетки и футбол, а на тебе ти е залепнала ризата и са ти се изпотили очилата. Поне на ум не си ли си казвал ДА ВИ Е*А М***ТА И КИРТАЦИ НЯМА ЛИ ДА СЕ ХВАНЕТЕ НА РАБОТА А ПОЛУЧАВАМЕ ЕДНИ ПАРИ, А....

Коментар

• Първоначално изпратено от R.I.P.
        И нека напомня на всички фенове на "твърдата ръка", "железния ред" и т.н.: Режимите на Хитлер, Сталин, Тато, Саддам и др. чиито похвати толкова лелеете, ПАДНАХА. Исторически ФАКТ. Ама вярно няма "кой да ги чете учебниците по история"

Никой не е говорел за физическо изтребление на др. етноси, а за РАВЕНСТВО, в пълния смислъл на думата.

Аз плащам данъци и той плаща, аз вземам помощи и той взема, аз работя и той работи.
        Абе пич, я прерови малко назад темата и не се наемай да защитаваш тези, които дори не знаеш какво са направили То не бяха автомати, сопи, динамити, въжета и какво ли още не оръжия.

Коментар

• Митаков - ами гласувай за Атака !!!! И всички останали също. Ако на следващите избори Доган вземе 7-8% (колкото реално е електоратът му) - да видим дали ще карат Българи в България да говорят на турски. Не проумявате ли? На местните избори сега се мобилизираме - и дори пак да докарат автобусите, дори и да купят гласовете на мангалите, ДПС пак ще останат с под 10%... На следващите парламентарни вече ще са изгубили и властта си в повечето общини и няма да могат да си правят игричките и да купуват гласове и Доганчо трудно ще мине и 4%-ната бариера... После закон забраняващ неграмотниците да гласуват... оттам до обвинението в държавна измяна и противодържавна дейност и до куршумът в тиквите на Догановци и Кенановци има само една крачка... толкова ли е трудно да го осмислите?

Умрялов - проблемът не е всъщност в това, че на Българите в едно Българско министерство някакъв резак викал "гяури"... проблемът е че не се е намерил един Българин, който там, на място, да му избие зъбите, да го просне на земята и да го смаже с ритници !!! Това е проблемът.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Явно няма кой и тълковния речник да чете, защото "избор" и "сила" в този контекст се изключват взаимно

Господин Директор, а по време на СОЦИАЛИЗЪМА, как беше?
            За някои хора тук - прекрасно! Имаше ред, твърда ръка и т.н. За разлика от тях, аз не изпитвам никаква носталгия по тези времена

Коментар

• И нека напомня на всички фенове на "твърдата ръка", "железния ред" и т.н.: Режимите на Хитлер, Сталин, Тато, Саддам и др. чиито похвати толкова лелеете, ПАДНАХА. Исторически ФАКТ. Ама вярно няма "кой да ги чете учебниците по история"

Никой не е говорел за физическо изтребление на др. етноси, а за РАВЕНСТВО, в пълния смислъл на думата.

Аз плащам данъци и той плаща, аз вземам помощи и той взема, аз работя и той работи.

Коментар

Красе на всички твои мнения бе отговорено, а ти отговаряш избирателно. Никъде не чух да те са...., наистина е време да.... и тн.
                Никой от опонентите ти не каза "на сапун". Това ти го каза....
                Да, не каза "на сапун", но казаха "на бесилото", "на кол", "на разстрел" и др. подобни. Мисля, че идеята е сходна

Коментар

• Явно няма кой и тълковния речник да чете, защото "избор" и "сила" в този контекст се изключват взаимно

Господин Директор, а по време на СОЦИАЛИЗЪМА, как беше?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                    Първоначално изпратено от Director
                    Първоначално изпратено от Jay Gould
                    Избори и политика се правят силово, а не с молби, а най-големите демокрации в света се опират на щиковете под бюлетината.
                    Гениално! Как не бях се сетил! В кой учебник по политология го пише това?
                    В учебниците по история, ама кой да ги чете
                    Явно няма кой и тълковния речник да чете, защото "избор" и "сила" в този контекст се изключват взаимно А учебниците по история са написани, за да се поучим от историята и да не правим грешки, които други преди нас са правили. Уважаваната от мен лейди Тачър казва (цитирам по памет) "Историята ни учи на това, което искаме да научим от нея". Ето например: целият свят заклейми Холокоста, ТИ крещиш за силова разправа с циганите. Светът отхвърли комунизма, ТИ плачеш за неговите порядки. Кой не си е научил урока, аз ли?

И нека напомня на всички фенове на "твърдата ръка", "железния ред" и т.н.: Режимите на Хитлер, Сталин, Тато, Саддам и др. чиито похвати толкова лелеете, ПАДНАХА. Исторически ФАКТ. Ама вярно няма "кой да ги чете учебниците по история"

Коментар

• Красе на всички твои мнения бе отговорено, а ти отговаряш избирателно. Никъде не чух да те са...., наистина е време да.... и тн.
                      Никой от опонентите ти не каза "на сапун". Това ти го каза. Та в крайна сметка Ти през цялото време дебитираше без да кредитираш, ако мога така да се изразя. Ти съпоставка никъде не направи, а през цялото време говореше че имат право а ние да си траеме че ще стане по-лошо.

Коментар

• Не е добре.
                        И ще става по-зле.
                        Няма оправяне.
                        Какво ще правим незнам.

Коментар

• Всики взели участие в темата говорят за едно. Всеки трябва да получава това което заслужава.

Но някои само получават и на това отгоре буйстват, а други работят и плащат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimira
                            Абсолютно подкрепям Director. Императоре ако и сега не разбереш къде е разликата, няма кога...
                            В инстерес на истината не виждам за каква разлика става на въпрос

Коментар

• Първоначално изпратено от Director
                              Първоначално изпратено от Императорът
                              ...Метълов - никой не говори за изтребление на етноси - искаме единствено престъпниците да се наказват според законите и равни права и задължения за всички. Мисля че нито сме длъжни да храним цял живот здрави и прави мангали, чийто единствен проблем е, че ги мързи, нито да търпим престъпленията им, нито да ги лекуваме с нашите пари, нито да им плащаме токът.
                              Защото ако ти, Метълов например не си платиш токът, ще ти го спрат, ако ще да е зима и минус 18 градуса навън, а хъхрещите трупат милиони дългове и никой не ги закача.
                              Императоре, май вече повтаряме едно и също. Напълно съм съгласен с ТАЗИ теза и мисля, че всички я разбират и споделят. Разминаването в мненията ни идва, когато говорим вече за личното ни отношение към циганите и най-вече за това какво трябва да се направи.

Вече се обединихме около тезата, че управляващите са СКАПАНЯЦИ и че съдебната система е скапана. Също така и здравната и образователната и социалното подпомагане ... Именно това са сферите, в които трябва да настъпят сериозни промени, за да се постигне: а) равнопоставеност между ВСИЧКИ граждани и б) постепенно и ефективно вкарване на мангалите в пътя. А тези промени от кого трябва да се направят? - от СКАПАНЯЦИТЕ! Какъв е изводът? - трябва да сменим СКАПАНЯЦИТЕ. Как? - като си размърдаме мозъците, задниците, устите и каквото друго е необходимо ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИ. Вече засегнахме този въпрос. Дайте да не се занимаваме с глупости, да се вдигаме на бунтове, да избиваме роми или депутати тям подобни, защото така ставаме СЪЩИТЕ КАТО ТЯХ. Просто трябва да вкараме малко мисъл в цялата работа. Не може по време на избори да мислиш с гъза си, а после да искаш "избраниците" да мислят за теб с някоя друга част. Смятам, че така се решават проблемите в едно демократично общество.
                              Изцяло подкрепям...

Мисълта ми е че не може един само да получава а друг да дава без да го питат как се справя.

Коментар

• Г-н Директор, кои да изберем като всичките са маскари?
                                Пенсионерите с промити мозъци са винаги твърдо за БСП.
                                Турците за ДПС.
                                За нас, кои са хората?
                                Няма такива.

Коментар

Working...
                                X