If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)
... Искам когато на някой трудов човек в село или малко градче, мургавите бандюги ПОСРЕД БЯЛ ДЕН МУ ВЛЯЗАТ В ДОМА ДА КРАДАТ ПЛОДОВЕТЕ НА НЕГОВИЯТ ТРУД, той да има право да вземе ловната пушка, да я зареди с патрони за глиган и да ги застреля като помияри ...
Ти чуваш ли се какво говориш?! Нали каза, че искаш РАВНИ ПРАВА ЗА ВСИЧКИ? Е, ако правата са равни и на трудовия човек това му е позволено, сещаш ли се какво ще стане, ако БЯЛ човек мине през Шекер ма*ала? Иди после доказвай, крал ли е, не е ли. Нали всички свидетели ще са мургави!
Абе вие, хора, въобще не мислите бе. Насилието поражда насилие!
Искам само едно - когато хъхрещи (или българи-бандити или от какъвто етнос бандити) нападнат с брадви Български полицаи, те да не се самообезоръжават, а да вадят пистолетите и да застрелват разбойниците !!! Защо иначе ние, данъкоплатците сме им ги купили? Да си ги пъхат в изходящите отверстия ли? Ако няма да ги използват - да им купим по една Библия (за смесените райони - може и Коран) по-добре !!!! Искам когато на някой трудов човек в село или малко градче, мургавите бандюги ПОСРЕД БЯЛ ДЕН МУ ВЛЯЗАТ В ДОМА ДА КРАДАТ ПЛОДОВЕТЕ НА НЕГОВИЯТ ТРУД, той да има право да вземе ловната пушка, да я зареди с патрони за глиган и да ги застреля като помияри !!! НЕ искам с мои пари да се лекуват някакви мръсни полухора, разболели се по вина на собствената си мръсотия - защото ги мързи да си изхвърлят боклуците дето трябва, а ги трупат на планини пред къщите си !!! НЕ искам да храня мързели, които са на по 30-40 години, а не са работили и един ден през мръсният си живот - нито тях, нито крадливите им чавета, които те правят на конвейер !!! Не искам да плащам на държавата, която да им строи къщи с МОИТЕ пари - защото тая държава е МОЯ а не тяхна, защото е България, а не Цигания и защото ние Българите я издържаме с данъците си, а не хъхрещите !!! НЕ искам аз да плащам осигуровки, ако се разболея ПАК да плащам, а мангалите да се търкалят по болниците безплатно, т.е. на мой гръб !!!
ТОЛКОВА ЛИ МНОГО ИСКАМ
---------------------------
Това ми хареса.
Подкрепям те с две ръце.
Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.
Ако на твоето работно място сте 5 човека, ти работиш от 7 до 19, а другите от 9-14, ведно с почивките и си говорят за плетки и футбол, а на тебе ти е залепнала ризата и са ти се изпотили очилата. Поне на ум не си ли си казвал ДА ВИ Е*А М***ТА И КИРТАЦИ НЯМА ЛИ ДА СЕ ХВАНЕТЕ НА РАБОТА А ПОЛУЧАВАМЕ ЕДНИ ПАРИ, А....
Може и без крясъци Пич, аз работя точно на такова място! Само че сме 20 човека, от които 5 работим, а другите - не. И не получаваме едни пари, а неработещите взимат даже повече! Но дори и наум не съм си казвал това. По една проста причина: аз гледам себе си и мисля в перспектива. Мързеливецът няма да напредне. Ако все пак го пробутат нагоре по йерархията, рано или късно ще се издъни. Тогава кого ще извикат? - мен или някой от 5-тимата работещи. Защото работещите са натрупали опит и знания, а мързеливците са си проспали времето.
Само не говори глупости че се радваш. че неработещите вземат повече от теб.
Та в тази връзка още колко столетия да чакаме нас да ни издигнат а виновниците за темата да си останат на място и даа папкат без да бачкат?
Аз ако стана един диктатор такава пушилка ще се вдигне,че чак ескимосите ще я видят.Ще трябва да строя нови затвори небостъргачи за всички държавни предатели и престъпници.
"бог на бодлива крава рога не дава"-народна поговорка
Ако на твоето работно място сте 5 човека, ти работиш от 7 до 19, а другите от 9-14, ведно с почивките и си говорят за плетки и футбол, а на тебе ти е залепнала ризата и са ти се изпотили очилата. Поне на ум не си ли си казвал ДА ВИ Е*А М***ТА И КИРТАЦИ НЯМА ЛИ ДА СЕ ХВАНЕТЕ НА РАБОТА А ПОЛУЧАВАМЕ ЕДНИ ПАРИ, А....
Може и без крясъци Пич, аз работя точно на такова място! Само че сме 20 човека, от които 5 работим, а другите - не. И не получаваме едни пари, а неработещите взимат даже повече! Но дори и наум не съм си казвал това. По една проста причина: аз гледам себе си и мисля в перспектива. Мързеливецът няма да напредне. Ако все пак го пробутат нагоре по йерархията, рано или късно ще се издъни. Тогава кого ще извикат? - мен или някой от 5-тимата работещи. Защото работещите са натрупали опит и знания, а мързеливците са си проспали времето.
Аз ако стана един диктатор такава пушилка ще се вдигне,че чак ескимосите ще я видят.Ще трябва да строя нови затвори небостъргачи за всички държавни предатели и престъпници.
"бог на бодлива крава рога не дава"-народна поговорка
Красе на всички твои мнения бе отговорено, а ти отговаряш избирателно. Никъде не чух да те са...., наистина е време да.... и тн.
Никой от опонентите ти не каза "на сапун". Това ти го каза....
Да, не каза "на сапун", но казаха "на бесилото", "на кол", "на разстрел" и др. подобни. Мисля, че идеята е сходна
Никой не е рекъл "дай да направим на сапун (застреляме, обесим, побием на кол) всички цигани - дори и аз не съм го казал !!!
Искам само едно - когато хъхрещи (или българи-бандити или от какъвто етнос бандити) нападнат с брадви Български полицаи, те да не се самообезоръжават, а да вадят пистолетите и да застрелват разбойниците !!! Защо иначе ние, данъкоплатците сме им ги купили? Да си ги пъхат в изходящите отверстия ли? Ако няма да ги използват - да им купим по една Библия (за смесените райони - може и Коран) по-добре !!!! Искам когато на някой трудов човек в село или малко градче, мургавите бандюги ПОСРЕД БЯЛ ДЕН МУ ВЛЯЗАТ В ДОМА ДА КРАДАТ ПЛОДОВЕТЕ НА НЕГОВИЯТ ТРУД, той да има право да вземе ловната пушка, да я зареди с патрони за глиган и да ги застреля като помияри !!! НЕ искам с мои пари да се лекуват някакви мръсни полухора, разболели се по вина на собствената си мръсотия - защото ги мързи да си изхвърлят боклуците дето трябва, а ги трупат на планини пред къщите си !!! НЕ искам да храня мързели, които са на по 30-40 години, а не са работили и един ден през мръсният си живот - нито тях, нито крадливите им чавета, които те правят на конвейер !!! Не искам да плащам на държавата, която да им строи къщи с МОИТЕ пари - защото тая държава е МОЯ а не тяхна, защото е България, а не Цигания и защото ние Българите я издържаме с данъците си, а не хъхрещите !!! НЕ искам аз да плащам осигуровки, ако се разболея ПАК да плащам, а мангалите да се търкалят по болниците безплатно, т.е. на мой гръб !!!
ТОЛКОВА ЛИ МНОГО ИСКАМ, МАМКА МУ СРЪПСКА ?!?!?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Аз мисля, че мисля е СПРАВЕДЛИВО циганин, който е ЗДРАВНО ОСИГУРЕН, да бъде ваксиниран, лекуван и каквото трябва, а хъхрещ, който не се осигурява, или да си плаща ваксини, лечения и т.н. или да се свира в някоя кофа за боклук и да се смрясква там.
Всички знаем причината за епидемията в Столипиново от миналата година - нечовешката мръсотия, в която се търкалят тия полусъщества. Мръсотия, които сами те си я правят
Императоре или каквото си там, като дойтат Атака на власт и ти национализират дружествата, в които имаш акцийки ми се струва, че друга песен ще запееш, ама хайде. Ама прав си - по-евтино ти излиза да си загубиш акцийките, отколкото да бъде похарчен някой лев от данъците ти за интеграция на някакви си хъхрещи или както там ги наричаш.
Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.
И нека напомня на всички фенове на "твърдата ръка", "железния ред" и т.н.: Режимите на Хитлер, Сталин, Тато, Саддам и др. чиито похвати толкова лелеете, ПАДНАХА. Исторически ФАКТ. Ама вярно няма "кой да ги чете учебниците по история"
Никой не е говорел за физическо изтребление на др. етноси, а за РАВЕНСТВО, в пълния смислъл на думата.
Аз плащам данъци и той плаща, аз вземам помощи и той взема, аз работя и той работи.
Абе пич, я прерови малко назад темата и не се наемай да защитаваш тези, които дори не знаеш какво са направили То не бяха автомати, сопи, динамити, въжета и какво ли още не оръжия.
Коментар