Първоначално изпратено от Mitac
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от MitacПървоначално изпратено от KrasimiraИ на мен ми се драйфа от такива като теб императоре, ама не викам да ви изтребят до крак и да ви набият на кол, защото сте вредни за обществотовъпрос на гледна точка
Коментар
-
Първоначално изпратено от MitacПървоначално изпратено от KrasimiraИ на мен ми се драйфа от такива като теб императоре, ама не викам да ви изтребят до крак и да ви набият на кол, защото сте вредни за обществотовъпрос на гледна точка
Коментар
-
Първоначално изпратено от KrasimiraИ на мен ми се драйфа от такива като теб императоре, ама не викам да ви изтребят до крак и да ви набият на кол, защото сте вредни за обществотовъпрос на гледна точка
Напротив, такива като вас са вредните, щото със своето робско търпение доведоха нещата до това състояние. Преди 10 години хъхрещите можеха да бъдат вкарани в пътят само със спиране на помощите и тук-там с по малко бой. Сега им порастна куражът и ако им спрем "пенсиите" нищо чудно да скочат пак с брадвите - и тогава ще трябват щитове, водни струи, гумени куршуми... а може би и истински... А ако чакаме още 10 години - ще се стигне до гражданска война, в която не се знае кой ще е победителят... НЕ ГО ЛИ ПРОУМЯВАШ, НЕГОВАТА КОЖА ?!?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от KrasimiraПървоначално изпратено от DirectorПървоначално изпратено от KrasimiraИ на мен ми се драйфа от такива като теб императоре, ама не викам да ви изтребят до крак и да ви набият на кол, защото сте вредни за обществотовъпрос на гледна точка
Коментар
-
Първоначално изпратено от KrasimiraИ на мен ми се драйфа от такива като теб императоре, ама не викам да ви изтребят до крак и да ви набият на кол, защото сте вредни за обществотовъпрос на гледна точка
Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DirectorПървоначално изпратено от R.I.P.Ако на твоето работно място сте 5 човека, ти работиш от 7 до 19, а другите от 9-14, ведно с почивките и си говорят за плетки и футбол, а на тебе ти е залепнала ризата и са ти се изпотили очилата. Поне на ум не си ли си казвал ДА ВИ Е*А М***ТА И КИРТАЦИ НЯМА ЛИ ДА СЕ ХВАНЕТЕ НА РАБОТА А ПОЛУЧАВАМЕ ЕДНИ ПАРИ, А....Пич, аз работя точно на такова място! Само че сме 20 човека, от които 5 работим, а другите - не. И не получаваме едни пари, а неработещите взимат даже повече! Но дори и наум не съм си казвал това. По една проста причина: аз гледам себе си и мисля в перспектива. Мързеливецът няма да напредне. Ако все пак го пробутат нагоре по йерархията, рано или късно ще се издъни. Тогава кого ще извикат? - мен или някой от 5-тимата работещи. Защото работещите са натрупали опит и знания, а мързеливците са си проспали времето.
Ще ти споделя.От личен опит знам че неработещите които вземат повече от теб винаги ще са по-добре платени,защото други фактори определят заплатите им.А ти самият опъваш каиша и заради тях.Все пак някой трябва да им изкара парите.Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DirectorПървоначално изпратено от Императорът... Искам когато на някой трудов човек в село или малко градче, мургавите бандюги ПОСРЕД БЯЛ ДЕН МУ ВЛЯЗАТ В ДОМА ДА КРАДАТ ПЛОДОВЕТЕ НА НЕГОВИЯТ ТРУД, той да има право да вземе ловната пушка, да я зареди с патрони за глиган и да ги застреля като помияри ...
Абе вие, хора, въобще не мислите бе. Насилието поражда насилие!
А щом насилието пораждало насилие - защо ние да търпим терорът на получовеците? Или дай да сме толерантни - нека ни грабят, да ни колят, да ни бият - ний ще сме толерантни, ще търпим, до ни яхат, докато ни свършат... така ли предлагаш?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Красимира, не тревожи за мене и за моите "акциики" - нямаш представа колко бързо мога да ги обърна в имоти или злато... И честно казано - предпочитам да изгубя част, дори голяма част от мангизите си, но да се оттървем от тая напаст, защото за мен България стои над личните ми интереси.
Жалко само че има "Българи" като тебе и като Директоров, дето даже в очите да му кажат "гяур" ще си трае от толерантност...
Директоров - слава богу, че предците ни не са били кротички и толерантни като тебе... Ако Крум след като Никифор нападна и плячкоса Плиска си беше казал "Ех, станалото станало, няма да се бием сега... да бъдем толерантни"? Ако Асен и Петър от толерантност бяха се въздържали да вдигнат възстание? Ако опълченците на Шипка от толерантност бяха пропуснали турците мирно да преминат през проходът? Ако Апостолът от толерантност към властта не беше правил комитети?
Аре стига, че вечерям, а от вас ми се додрайфа вече...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар