Бих казал, чуе ако свините бяха положили в издирването на Мирослава половината от усилията, които вложиха за охраната на хъхряшкият мегапрестъпник "цар" киро, момичето можеше да е живо сега !!! Откак ги управлява идиотът с лице на човекоподобен примат, помня само четири случая в който туфлеците са си размърдвали по-сериозно тлъстите задници - когато биха безпричинно стотици фенове на ЦСКА, когато прпебиха и левскарите, за да не са капо, когато скочиха да бранят Киро Мангала и когато с бой и арести смазаха протестите на гражданите срещу мангалските безчинства !!! Каква полиция е това ?!? Нищо чудно и Жей да е прав, всички знаем, че 90% от ушевите са утайката на обществото - отрепки без чест и морал - иначе нямаше да са мангалски лакеи !!!
А по отношение на тъпите шегички на животното борисов, направо нямам думи... само се притеснявам, че ако (дай боже) някой ден честни патриоти дойдат на власт в тая изтерзана страна и изправят пред съда престъпното правителство, адвокатите на борисов ще пледират невменяемост и ще призоват за свидетели 5 000 000 българи !!!
Коки - това ми изглежда кафяво. Ако съм прав, най-добре ушевите да фанат Хъхрю и Айшето, да ги вкарат в мазето на ушевото и да им ударят десетина тояги... много бързо ще изпеят на кого са го продали.
А по отношение на тъпите шегички на животното борисов, направо нямам думи... само се притеснявам, че ако (дай боже) някой ден честни патриоти дойдат на власт в тая изтерзана страна и изправят пред съда престъпното правителство, адвокатите на борисов ще пледират невменяемост и ще призоват за свидетели 5 000 000 българи !!!
Коки - това ми изглежда кафяво. Ако съм прав, най-добре ушевите да фанат Хъхрю и Айшето, да ги вкарат в мазето на ушевото и да им ударят десетина тояги... много бързо ще изпеят на кого са го продали.
Коментар