Първоначално изпратено от Jay Gould
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнениеДжей, какво ще кажеш? Изперкването е пълно, нали? Хубаво ми е...http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТи нали се появи заедно с цилиндъра. Иначе си световно неизвестен. Дали не си ясен?!
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнениеТи пък... С теб кога сме сме били любовници, та сме си писали чак и на лични? Хайде марш от тука!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТи ли си другия ник на цилиндъра? Тегли ми една тогава и не се занимавай с мен, щото олекна доста с непремерените и тъпи заяждания. Даже на лични си писахме, но доста ме подцени подлецо нали така? Сега даваш отбой щото видя дебелата "берта". Ех смешни инвестори - мишки. Дори ги е страх на едно телефонно обаждане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеТоя ако е ченге, нямаше да мине психо-теста вероятно.. Пуснал ми мобилен от карта да му звъня.Да каже къде работи, да си остави координатите, ама явно няма такива..
А на какво очакваш да ти пратя да ми звъниш с малоумните си изводи? Нито те знам, нито те познавам. Що ти не си дадеш адреса за кореспонденция? Твоето име някакъв таен код ли трябва да е?
Аз ти казах името си и телефона, а ти на мене освен цилиндър като какъв ми се представи, за да ти давам аз друга подробна инфо? А смешнико? Явно само искаш инфао, а когато трябва лично да се представиш, си по скришен от къртица
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение"Мързяло",сакън да не си развалим рахатлъка,дай да се направим на ударени,все едно ,че не сме ги получили тези сигнали,за да не влезем в някакъв филм и т.н.Ей в тия нещица можеш да търсиш разковничето на огромен % от проблемите.Божа работа докъде са стигнали сигналите ти и кой "изключително отговорен служите" си е избърсал задника с тях.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеТоя ако е ченге, нямаше да мине психо-теста вероятно.. Пуснал ми мобилен от карта да му звъня.Да каже къде работи, да си остави координатите, ама явно няма такива..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнениеЕ той е ченге. Поне за такъв се представяше преди време, ако може да се вярва на измишльотините му... Тегли му една и това е...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеАз само казвам, че Борисов не рагира и не отговори когато му бяха пратени сигнали за служтели от 1 во РПУ Варна замесени с циганска престъпност. Защо не е реагирал и не отговори като почти всички останали (Тогавашния министър също не отговори) не знам. Или го е мързяло, или е бил и той замесен. Нещо интересно по тогавашния случай. След като от чужбина отговориха един от въпросите им бе, дали от нашето МВР е имало отговор по случая, до кого съм писал и кой ми е отговорил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнениеЕ той е ченге. Поне за такъв се представяше преди време, ако може да се вярва на измишльотините му... Тегли му една и това е...Да каже къде работи, да си остави координатите, ама явно няма такива..
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеLANDLORD 31 ми е пуснал е някакво име и мобилен, аз му искам и служебен телефон, ако е ченге, ще има и такъв, ама нещо не го дава......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеLANDLORD 31 ми е пуснал е някакво име и мобилен, аз му искам и служебен телефон, ако е ченге, ще има и такъв, ама нещо не го дава......
Коментар
Коментар