Първоначално изпратено от Jay Gould
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнениеДжей, какво ще кажеш? Изперкването е пълно, нали? Хубаво ми е...http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТи нали се появи заедно с цилиндъра. Иначе си световно неизвестен. Дали не си ясен?!
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнениеТи пък... С теб кога сме сме били любовници, та сме си писали чак и на лични? Хайде марш от тука!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТи ли си другия ник на цилиндъра? Тегли ми една тогава и не се занимавай с мен, щото олекна доста с непремерените и тъпи заяждания. Даже на лични си писахме, но доста ме подцени подлецо нали така? Сега даваш отбой щото видя дебелата "берта". Ех смешни инвестори - мишки. Дори ги е страх на едно телефонно обаждане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеТоя ако е ченге, нямаше да мине психо-теста вероятно.. Пуснал ми мобилен от карта да му звъня. Да каже къде работи, да си остави координатите, ама явно няма такива..
Аз ти казах името си и телефона, а ти на мене освен цилиндър като какъв ми се представи, за да ти давам аз друга подробна инфо? А смешнико? Явно само искаш инфао, а когато трябва лично да се представиш, си по скришен от къртица
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение"Мързяло",сакън да не си развалим рахатлъка,дай да се направим на ударени,все едно ,че не сме ги получили тези сигнали,за да не влезем в някакъв филм и т.н.Ей в тия нещица можеш да търсиш разковничето на огромен % от проблемите.Божа работа докъде са стигнали сигналите ти и кой "изключително отговорен служите" си е избърсал задника с тях.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеТоя ако е ченге, нямаше да мине психо-теста вероятно.. Пуснал ми мобилен от карта да му звъня. Да каже къде работи, да си остави координатите, ама явно няма такива..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнениеЕ той е ченге. Поне за такъв се представяше преди време, ако може да се вярва на измишльотините му... Тегли му една и това е...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеАз само казвам, че Борисов не рагира и не отговори когато му бяха пратени сигнали за служтели от 1 во РПУ Варна замесени с циганска престъпност. Защо не е реагирал и не отговори като почти всички останали (Тогавашния министър също не отговори) не знам. Или го е мързяло, или е бил и той замесен. Нещо интересно по тогавашния случай. След като от чужбина отговориха един от въпросите им бе, дали от нашето МВР е имало отговор по случая, до кого съм писал и кой ми е отговорил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнениеЕ той е ченге. Поне за такъв се представяше преди време, ако може да се вярва на измишльотините му... Тегли му една и това е...http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеLANDLORD 31 ми е пуснал е някакво име и мобилен, аз му искам и служебен телефон, ако е ченге, ще има и такъв, ама нещо не го дава......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеLANDLORD 31 ми е пуснал е някакво име и мобилен, аз му искам и служебен телефон, ако е ченге, ще има и такъв, ама нещо не го дава......
Коментар
Коментар