IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защитата на върха е по-трудна от изкачването му.Успех Веско!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Според правилата на самото фиде Веско има право на реванш... ама Посраният шампион се крие като мишка.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
      E нема да се сърдиме безпричинно на Фиде, щом е страшно да направат мач по закон, значи имат основание
      Малко храна за размисъл:
      Ако в рамките на една година 3 пъти се излъчва Световен Шампион, няма ли да се стигне до един вид "ерозия" на титлата?!

Коментар

• Мерси Петер за коментара
        E нема да се сърдиме безпричинно на Фиде, щом е страшно да направат мач по закон, значи имат основание
        Те са Шефовете, квото кажат - това, нема лабаво. Я съжалевам много, не за друго ами много бех любопитен колко пъти ще иде до тоалетната Г-н Крамник.
        Мислех да заложа между 30 и 40 пъти, ама като нема мач сега нема какво да го коментираме повече. Кой държи ножа, той кара влака, така ми се види тая работа.
        Бе жив и здрав да ни е Веско и да се не лови на щуротии.

Коментар

• Слънчев вятър,

Както ти каза Гари, мач няма да има. Ето позицията на ФИДЕ
          http://www.chessbase.com/newsdetail.asp?newsid=3637

Но да се вини Федерацията е повече от смешно. Силвио се оплете сам в собствените си капани.

Коментар

• Сега руснаците сигурно ще заточат посраният си "шампион" някъде в Североизточен Сибир - за да запазят титлата в свое притежание. Толкова са жалки, че дума да няма - на цял свят стана ясно, че Крамник е спечелил нечестно и се страхува от реваншът.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Реванш няма да има. Както си беше ясно още слред края на онзи злополучен мач. Веско няма да играе на следващото световно. Крамник също няма да играе. Ако го спечели някой некадърник, може и да се съгласи да играе с него мач. Но по-вероятно е да продължи да протака.

Коментар

• Петер, как върват нещата при наш Веско. Нещо има слух че пак ги е умлатил некъде из чужбината.
                Нема ли да има реванш с Г-н Крамник, да позаложим некой пробит долар? Много интересно ще е да заложим на това - колко пъти ще ползва тоалетната Г-н Крамник? Ти как смяташ под 50 пъти или над 50 пъти

Коментар

• Първоначално изпратено от ST
                  Веско преди малко с белите победи Ананд на един от супертурнирите във Вайк ан Зее и е много вероятно след този кръг да излезе начело!
                  Преди малко Раджабов загуби един много поучителен ендшпил срещу Аронян и Веско вече е първи във временното класиране.
                  Партиите могат да се следят онлайн ето тук http://www.coruschess.com/livegames.php

а на http://www.chesspro.ru/ двама руски гросмайстори (обикновено Ноткин и Коротылев) коментират 2 от партиите на кръга

Коментар

• Веско преди малко с белите победи Ананд на един от супертурнирите във Вайк ан Зее и е много вероятно след този кръг да излезе начело!

Коментар

• Интервю с Веселин Топалов взето от испанския журналист Федерико Марин Белон за испанския ежедневник "АВС".
                      http://sport.actualno.com/news_87870.html

Коментар

• Майчице миличка, Абе Императоре бе, друже, я се питам кво щеше да опита Крамника ако копмютера го беше изпреварил до тоалетната, а сега в един ход, ами ако даваха на компютрите да се разхождат, колко хода щеше да устиска сетовния шампион

Коментар

• За любителите шахматисти:

Преди малко мернах в тв-програмата, че в TV-Total Щефан Рааб (немският Слави Трифонов) ще играе с Дийп Фриц, програмата която победи Крамник с 4:2. Който разбира немски може да гледа шоуто по Pro7, 23.15 (т.е. 0.15 българско време).

Аз лично не следя редовно шоуто на Рааб, но в случая ще го гледам.

Коментар

• http://sport.gol.bg/article.php?id=10461

Крамник става за смях срещу компютър
                            28 ноe. 2006 12:15
                            Компютърната шахматна програма Дийп Фриц спечели втората партия с белите фигури срещу световния шампион Владимир Крамник в демонстративната среща играна в Бон, Германия.

Мачът вървеше към реми, като компютърът имаше няколко варианта за непрекъснато повторение на ходовете с което да си гарантира равенството. Вместо това обаче Крамник допусна една от най-шокиращите грешки в шаха на такова ниво, допускайки да бъде матиран в един ход.

На 34-тия ход Крамник игра ЦА7-ЦЕ3 и разбира се за компютърът който изчисляваше 9.462 милиона позиции в секунда не бе трудно да сигнализира 35.ЦЕ4-ЦH7 - Мат!

След левашкия си ход Крамник отново се запъти в познатия си стил към стаята за почивка, а като се върна и видя какво е направил се хвана за главата.Така на 34-ия ход компютърът спечели и вече води в резултата с 1,5:0,5.
                            Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Любимец 13, абсолютно съм съгласен с тебе и напълно споделям твоето мнение. Мисълта ми беше, че ако ние не си защитаваме нашето -никой няма да го направи вместо нас. Яд ме е че тогава хвърчаха подписки в подкрепа на Крамник от всички страни а ние НЕ сме огласяли тези факти. Тогава беше момента да ги изнесем, сега е малко след дъжда качулка - не зная какви съображения са ни спряли! Ако бяхме ги изнесли тогава, нещата щяха да се развият съвсем иначе!
                              И за другото съм съгласен се тебе - русофил съм, но в случаи като този не трябва да допускаме да ни правят на маймуни.

Коментар

• Не се ядосвай,колега Любимец 13,това не е първият - и няма да е последният,за съжаление - случай,в който руснаците се ебават така с нас - справка - Олимпиадата в Сеул през 1088 година,в дисциплината вдигане на тежести...по спомени от Иван Абаджиев...човека плака,като разказваше какво се е случило!

Коментар

Working...
                                X