IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бесен СЪМ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Точно така Боби,

Ахмед Доган е от черен по-черен, а политикономиста-мавър, експерта във валутната комисия на Луканов от времето на задграничните дружества, авторитарния тип и бивш премиер Иван Костов е бял като снега и никога не е крал! Фирма Хрисома също не съществува, както и сградата на Алабин - всичко това е активно мероприятие на червените ченгета дето искат да напакостят на господин-генерала Атанасов.

Откога тоя форум се ползва за политическа агитация?

Коментар

• Строителите и охраната знаят че са бутали стени и колони, чуват скърцане и понеже са професионалисти и знаят какво значи то се изнасят бързо по чорапи без да уведомят никой. Е това не е ли същото дето го прави един терорист дето залага бомба? Ще ги съдят ли за тероризъм тези?

Коментар

• Според мен, собственикът е искал да събори сградата тихомълком
        и да я обяви за самосрутила се.
        Този инцидент по нищо не се различава от инцидента на "Юнак".
        Пълна безотговорност и безхаберие.

Коментар

• Колеги,сега и да говорим,момичетата вече ги няма!А това е най-лошото,това е непоправимото в случая!Кмета може да бъде сменен,правителството може да бъде сменено,цялата политическа система - също - ще ми се да вярвам,че и мисленето ни може да бъде променено към по-добро,но животът на момичетата,които просто са имали лошия късмет да са на неподходящото място в неподходящо време не може да бъде върнат!Те са изгубили живота си без никаква вина,а ние изгубихме две бъдещи майки - Бог да ги прости!

Коментар

• и аз това се замислих...
            що не са спрели колите ?
            пък и задръстено да е да изгонят хората... ?
            ума ми не го побира...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Valentinski
              Да не би тия от магазина долу да са махнали носеща стена?
              И колони са махали.

Интересно е тези, които са чули скърцането, колко врее преди падането са се изнесли и ако е имало време защо нищо не са направили?!?!

Коментар

• Тази държава се управлява от Ахмед Доган. Той продава 10% гласове, срещу което мафията му получава право да краде от помощите за наводненията, да строи вилни селища в резерати по морето, да назначава полуграмотни турчета в управителните тела на всички държавни структури, които на свой ред да назначават полуграмотни турчета на всички позиции в държавната администрация, които са под тяхната шапка - от главен секретар до чистачка в училището в с. Момчиловци.

Турската държава няма интерес да спасява живота на нашите деца. тя има интерес да изгражда икономически структури в Родопите и Южното черноморие, което архитектът на тройната коалиция Георги Първанов приема, стига автобусите от Бурса да му осигурят втори мандат.

Който се направи на селско тарикатче и дървен философ и не гласува на избори (които и да е избори), увеличава процента на гласовете на ДПС и намалява цената на която комунистите продават България.

И докато "добре облечените бизнесмени" - до един бивши милиционери промиват мозъците на простолюдието с Биг Брадър и "Костов е виновен", България с всеки следващ ден се превръщаме в хибрид между Босна и Татарстан. И за това сме виновни НИЕ заедно и всеки един поотделно. Унгарците не са ни виновни...

Коментар

• Да не би тия от магазина долу да са махнали носеща стена?

Коментар

• И сега ш се окаже че виновен няма...
                    Щот дни наред съседи гледат как се изнасят чували със строителни отпадъци, а няма кой да дойдеи д а пита - кво става аджеба тука???
                    Или за дребна сума гостенина на столицата додрапал със зъби и нокти до заветният пост "на държавна работа" е оставил строителите да си "свършат работата"...
                    Няма такава държава...
                    ... а половин час след падането на сградата премиерът се заявил сосвеной персоной... за какво бе Серьожа сега си тук?
                    БЕСЕН СЪМ
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Колчо, всички знаем че държавата е абдикирала, просто това е бездънна яма която ние я пълним, плащаме данъци и от нея продължава да има какво да се взима, всички на гилотината и ни трябва човек - Путин

Това е пич, да вземе да ни присъедини и нас и да ни реши проблема един път завинаги, тъкмо ще може да се кандидатилра и за още един мандат.

Костов, Станишев - този няма един ден трудов стаж в живота си и искаме да свърши нещо, Първачов - дупедавец, ДДоган е "пич" щото си знае интереса, ама ние му се даваме за нов мандат и като ги почнеш ония 240 тикви в НС. Всички под ножа.

Коментар

• Здравейте,

миналата година ме обраха - взеха ми неща за около 3 000 лв. оплаках се в полицията, взеха отпечатъци и въпроса свърши.
                        След 7 месеца през февруари ми се обажда следовател и миказва че трябва да се явя при него.
                        Намерили са извършителя, но нищо не могат да направят, защото сестра му и мъжът и работят в полицията в гр. Ловеч
                        И моят баща работи в системата и ми обясняваше, че такова нещо не може да се случи, но ето го. Сега той е решил да се заеме но аз мисля че нищо няма да се получи.

Коментар

• Днес във вестника ...
                          ...дознателка казала на някакъв момък дет му свили мотора
                          "...Абе по-добре си плати на крадците да ти го върнат..."
                          ... баси..

Коментар

• Първоначално изпратено от VNM
                            Първоначално изпратено от market
                            ......
                            Според мен, една от причините -далеч не най-важната може би, за успеха на мениджмънта на Китайската комунистическа партия са десетките разстреляни за корупция всяка година.
                            Так си мисля.
                            [/img]
                            Не се бях замислил . !!

Всъщност това няма нищо общо с упеха на КНР. Но при нас може и да помогне. Друго като не помага. Ти на полицай подкуп давал ли си ? - До стената.....

Огън!
                            При нас от автомобилни катастрофи на денонощие, даваме повече жертви. А сме тръгнали да е тъним за десетина разстреляни заради корупция.
                            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Какъв ред искате като още има хора дето се борят срещу прогнилия западен капитализъм.Market, социалисти има и в Германия ,ама са си истински ,тя и държава си е социална,ама май тези огромни компании плащат сметката.По добре да разкриеш корупцията и да я покажеш, отколкото да гръмнеш няколко дребни престъпници и толкова - народа сплашен ,в Китай се борим твърдо против коруцията и т.н. пропаганди разни.Казваш десетина разстреляни и да не са десет ,100 да са направи си сметката че говорим за милиардна страна с държавно партийно управление на цели сектори на икономиката.Само банките да вземеш свят ще ти се завие от корупция.И не забравяй че там имат силни местни властни и централната власт не огрява навсякъде.И въобще защо противопоставяш Германия като лошия капиталист ,срещу добрия китайски социализъм- положението е напълно обратно.Май още на много хора България им се иска да ги управлява империя от азиатски тип.

Коментар

• Тъй като хлябът не стига, деца и както виждам всички сте бесни - един е изхода:
                                Не че искам да подбуждам към нещо, но... Наблюдавам събитията в Никарагуа тези дни. 6 год след продажбата на местната компания за електричество, същата тази компания е съсипана, страната плаща най-високия ток в Америка и стоят по 6 ч. на денонощие без ток. Така бе до преди 1 седмица, сед което им ПИСНА на никарагуанците, също търпелив народ м/у др-то, и се сбраха пред парламента и заругаха, че ще изтръгнат президента за топките от президентството. Е, сега официалната версия е, че пооправили генераторите. Ми така се оправят те нещата.
                                Предложението ми е:сбирка на конкретен е-мейл и организиране на нещо чевръсто с настъпването на есента.

Коментар

Working...
                                X