IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бесен СЪМ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
    Надявай се. Да си чувал за етническа чистка?
    В момента в който циганите станат по-силни ще изтребят българи и турци! Със сигурност!
    Няма да ни изтребят, няма!
    Кой ще работи тогава и кой ще плаща данъците, с които политиците хранят мангалската паплач?
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
      когато станем малцинство в тая държава тогава циганските вече телевизии ще ни поздравяват за да гласуваме после за циганския им президент
      Надявай се. Да си чувал за етническа чистка?
      В момента в който циганите станат по-силни ще изтребят българи и турци! Със сигурност!
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
        когато станем малцинство в тая държава тогава циганските вече телевизии ще ни поздравяват за да гласуваме после за циганския им президент
        +++++
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          И тук ще го напиша ...

защо целокупно медиите поздравяват мангалите ???
          за какво ???
          нали сме равни бе ???

Кога ще поздравите БЪЛГАРИТЕ бе продажници ???

БЕСЕН СЪМ !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            И тук ще го напиша ...

за какво ???
            нали сме равни бе ???

БЕСЕН СЪМ !!!

Вече съм убеден, че това си е целенасочена политика на почти всички медии (начело с BTV и NOVA, разбира се). Във всички видове новинарски емисии, сутрешни блокове, коментарни предавания и каквото там са измислили още пускат разни материали за ромите с подтекст колко тежко живеят, как са подтискани, какви претенции имали..........

Защо веднъж не направихте едно журналистическо разследване за това как някое ромско семейство тероризира цяло село (примери има в цялата страна) и от полицията се правят на две и половина

Някога сме били велика държава........ след броени години ще станем мангалското гето на Европа!

Модераторите да ме изтрият, ако преценят, че обиждам някого...
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• За съжаление е така и още повече за съжаление е, че голяма част от хората в страната не съзнават следния факт:

Тази страна се управлява дегенерати и е назначила администрация само от дегенерати!

Без изключения, освен някой случайно попаднал в системата, но който не може да направи почти нищо по причина, че започне ли да върши това за което е сложен ще бъде уволнен.

Знаеш ли защо парите за тези деца не са уредени и те не се лекуват вече?

Защото още не са измислили схема как да крадат от тях!

Да сте чули или видели депутат, министър, чиновник да е записан как звъни някому за да каже "Абе, я виж там оправи проблема с тия деца!"
              Няма и да чуете, защото тях не ги интересува ни най малко, дали някой ще умре или не!

Всъщност ако имат избор и възможност те няма да се поколебаят да избият буквално почти всички останали в страната българи, точно така както са избили, уморили от болести и глад или прогонили от страната над 2 милиона човека само за 20 години!

Нито един чиновник или политик, няма да си развали кефа, да се лиши от следобедния си футболен мач с митничари или от кафето си заради някакви си деца на плебеи!

Това не са техните деца - Както каза един наш политик:

"Да мрат, и който не го кефи да се изнася от страната!"

Ако сте забелязали дори в този форум представителите на свинете в политиката, парламента и мин. съвет директно са заявявали и на мен и на всеки инакомислещ във форума - "Махай се от България, щом не ти харесва!"

За това и смятам, че проблема не може и не бива да се решава по мирен път. Обявена е война на българския народ - Жертвите - Убити и прогонени са над 2 милиона, а да простим на тия кучета все едно значи да простим на Андрей Чикатило!
              Защото те са същите античовеци, уроди, кръвлоци и убийци като него, дори много по-зле, защото жертвите им са в хиляди пъти повече.

Докато има жив български политик - негов приятел или негов роднина, то нацията е застрашена! Бихте ли поверили децата си на Андрей Чикатило? Аз не!

Българинът трябва да осъзнае, че или той ще умре, или трябва да убие враговете си!

Тази война не е негова, не той я обявил, но той не може да я избегне! Мир няма за 22 години, няма и да има. Мирен път няма.
              Никой няма да го пощади и въпроса е или той или врага му.
              Това е избора му. Друг няма и доказателството са изминалите 22 години и 2 милиона мъртви и прогонени!
              Last edited by Jay Gould; 08.04.2011, 15:56.
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• И тук ще го напиша ...

за какво ???
                нали сме равни бе ???

БЕСЕН СЪМ !!!
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Браво бе Бургас !!!
                  Поздравления за мен това е гражданска позиция ...
                  ще претърпят някакви загуби, но показват ясно какво мислят...
                  И ИМАТ КУРАЖА ДА ГО ДОКАЖАТ НА ДЕЛА..
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Един поглед малко отстрани и няколко мисли по въпроса - не най- оптимистични за съжаление ...

Може и силните на деня да са на наша страна, но те отдавна спряха да броят колко от техните войници умират всеки ден само за едната идея за игри в района на Ирак... Така че няколкото българи в техните очи - и с тях, и без тях... Политиката и интересите в района са на по-високо ниво от човешкия живот, особено като не става дума за тяхните семейства, дори не става дума за техни сънародници... Българското правителство до каква степен би се застъпило за живота на някой отвлечен журналист от Боливия - абе ще се затъпим, ще изкажем "твърда" позиция, ама ако не стане - живота за нас си продължава... За съжаление сигурно е така и в техните очи за нашите медици...

Интересно беше как Москва набързо намери екологични "пропуски" в проектите на Shell за разработка на един от големите им газови залежи на руска територия и даде обекта на далеч "по-отговорните и съвестни" Газпром... Как пък и ние не намерихме някой кусур я на либийския посланик в БГ, я на някоя либийска група минаваща за малко през БГ... поне тогава играта щеше да е по-равностойна... а сега ние просто чакаме да ни кажат какво са решили гадовете и протестираме плахо...

егаси му ...
                    life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

• Когато Сергей Антонов бе обвинен за атентата срещу папата, тогавашните управници успяха да предизвикат независима комисия от ООНто. Тя отиде в Италия, и на място се запозна със фактите, и даде заключение, което не можеха да оспорват италианските власти!! Въпреки неимоверните усилия на разузнаванията на Италия и на САЩ. Къде бяха нашите политици преди 7 или 8 години? Нали сега именно силните на деня са наши съюзници? Ако не открито, поне с методическа и политическа подкрепа можеха да съдействуват. Но Либия е стратегически партньор за ЕС и САЩ в региона, със петролните си запаси. А ние сме просто един лабилен парньор, независимо от влизането в НАТО и ЕС!! Все пак сме славянска и православна държава. По-скоро запада ще подкрепя ислямизацията, и етническото противопоставяне в БГ, като в Югославия, отколкото да приеме култура, дето винаги може да погледне на изток!! А това ще стане, когато "ножа опре до кокала!!".
                      http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Не мисля, че позицията може да се определи като слаба или силна, без да разполагаме с достатъчно информация за хода на преговорите.

Ситуацията е аналогична с тази, при която добре укрепен терорист е взел заложници и е от компетенцията на специалистите да ги измъкнат!

На нас ни е лесно да си пишем, но една неадекватна реакция може да им струва живота на хората, а и да не се лъжем - в момента доста по-големи играчи от нашите управляващи се занимават със случая.

От все сърце им желая скоро да се приберат живи и здрави в родината и съм готов да дам своя принос.

Коментар

• Темата за медиците боли,хора с провален живот заради безхаберието на любимите ни политици.Нещастна пасмина!!Тази тема въобще не трябва да се експлоатира за трупане на дивиденти и популярност.срамота

Коментар

• съгласен съм .
                            това не може да е държава , а това не са президент и премиер. по слаба позиция на власт имащи не съм виждал и чувал по друг въпрос , а точно по този когато се касае за живота на хора. срам ме е заради вас господа посерковци.

Коментар

• БЕСЕН СЪМ...
                              И вчера кат гледах как се държи властта направо ме беше срам че съм Българин...

Значи за мен вариантите са два...

- или смятаме че нашите доктори са невинни и ги подкрепяме като Държава
                              - или декларираме че вярваме на съда в Либия и каквото той отсъди - това е ...

Само че властта в лицето на ония два сопола вчера по телевизията хем не е съгласен с присъдата, хем не смее да предприеме няква адекватна мярка...

Направо не мога да си намеря място от Яд.....

Ми ако ги смятате за невинни ...

ТАКА ЛИ ЩЕ ГИ ОСТАВИТЕ ТАМ БЕ ГАДОВЕ ???

ЖАЛКИ СЛУЖБОГОНЦИ, ЗАД ВАС СТОИ ДЪРЖАВА !!!

ТВА НЕ ВИ Е ВКЪЩИ ДА ВИ КОМАНДВА ЖЕНА ВИ !!! (ТАКА МИ ИЗГЛЕЖДАТЕ И ДВАМАТА - КАТО НАКАЗАНИ ПРЕД КАМЕРИТЕ... ПРЕМИЕР И ПРЕЗИДЕНТ
                              ЕДИНИЯ МЪЛЧИ, А ДРУГИЯ ЧЕТЕ...
                              НЯМАШ ЛИ КАКВО ДА КАЖЕШ БЕЗ ЛИСТ ХАРТИЯ ???
                              СРАМ И СМЕХ..)

АКО СА НЕВИННИ И СА ОСЪДЕНИ НЕСПРАВЕДЛИВО.... ???
                              ТВА ЛИ Е ПОЗИЦИЯТА НА МОЯТА ДЪРЖАВА ???

ПОЗОР !!!!!

Коментар

• Мене ме е яд и за друго, яд ме е , че в момента бясна група журналяги ровят с все сила за да разберат, какви са тези момичета, що са дирили те пред сринатата сграда, коя с кого се е срещала и недай си боже да излязат познати с някой известна личност ...
                                И то без капка уважение към паметта и роднините на момичетата.
                                Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

Working...
                                X