Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бесен СЪМ !!!
Collapse
X
-
Има една черта на гнусната раса, която ме вбесява най-много и това е нейната зловредност. Помислете сами какви огромни усилия полагат мангалите, за да нанасят щети !!! Ежедневно вече четем как хъхрещите бандити разкъртват бетонни плочи, цели постройки, зада вадят "жилезуту"... а много по-малки усилия и много по-висок доход би им донесло например земеделието, защото много по-лесно е да разкопаеш с мотика плодородната земя, отколкото да къртиш твърда като гранитна скала бетонна плоча... но не четем новини "Цигани вземат земя под аренда" или дори "Цигани завземат земя, сеят компири, лебеници и кратуни"... а четем "Мангали разбиват бетонна плоча, трима затрупани". Очевидно на тях им доставя удоволствие да рушат това, което другите с труд са съградили !!! Понякога (кръвожадно или не) си мисля, ча най-добре на мангалът, още като проходи да му се режат ръцете - така и така живее на наш гръб, поне да не може да краде и да руши !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от al64ad Разгледай мнениеДаже и някои от сегашните "политици" могат да подемат идеята и то точно щото са продажни -само и само да останат до кокала или отново да го докопат.Структура записала в програмата си такива промени със сигурност ще изтласка сегашните "националисти" и ще вземе достатъчно гласове .....
Проблем е и пословичната търпеливост на българина - той търпи, докато не му пръснат гъза от ебане, но надигне ли се става страшно - съседните ни народи много добре знаят този факт!!!! Няма лидери, които да си сложат главата в торбата и да рискуват, за да вземат властта. Нали никой не мисли, юе 97 беше революция, а не платено меоприятие.....
Бог да пази България - ние, българите, явно не успяхме да я опазим!!!!!!!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнениеТо ако се въведе образователен, данъчен ценз и право за гласуване само на живущите в страната всичко ще си дойде на място. Управляващите може да са тъпи и продажни, но не са луди! Нали ще им вземат паничката ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от al64ad Разгледай мнениеНа първо време трябва да се въведе образователен и ДАНЪЧЕН ценз за избирателите.Да видим тогава кого ще поздравяват "медиите".След като им се загубят "ценните" гласове,всичко останало постепенно ще си дойде на мястото.Даже как ще се отговори на обвиненията за етническа дискриминация съм го измислил....по "европейски" един вид...
даже и пари може да изкара държавата от някои фондове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ravon Разгледай мнениеСтига с тези побъркани идеи, никой никого не трябва да изтребва, а трябва да живеем заедно, като един народ, като братя. То затова имаме и политика по ромското включване в обществото ни, имаме и десетилетие на включването, за да помогнем на ромите да получат нужните основи като жилища, образование и т.н. за да се изравнят с останалия народ. Защото не може да оставиш човека в мизерия и да искаш да се интегрира. Политика трябва.
Мизерия ?!? Как може мангалът да дава по 10 лева на ден за цигари, ракията и плюскането отделно, да не плаща никакви сметки, да получава помощи за да НЕ работи, да си докарва допълнително от кражби и контрабанда, да ходи окичен със злато и да реве, че бил беден ?!? Какво да кажат тогава Българските пенсионери, които живеят на ръбът на физическото оцеляване с пари на месец по-малко отколкото гнусното животно дава само за цигари ?!? - Хора които цял живот са работили, сега нямат пари за хляб, защото т.нар. "държава" предпочита да храни някакви отвратителни човекоподобни, които отказват да учат, да работят, да спазвнат законите и чийто живот от чисто прагматическа гледна точка не струва и стотинка ?!?
Прави са хората - привилегироването на нисшата, мръсна раса и нейната безнаказаност са истински ГЕНОЦИД срещу Българският народ и виновните трябва да бъдат наказвани безмилостно !!! Това Цецо Маймуната, предшествениците му, опуления главен прокурор, дето оставят мангалските изроди да грабят и убиват безнаказано, трябва да бъдат съдени за противодържавна дейност и геноцид, жалко че нямам власт, за да ги обеся публично !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе, когато станат мнозинство, просто ще измрат, защото няма да има кой да ги храни..
Крути мерки са нужни императоре, сам го знаеш и рибата мирише от главата! Преди проблема с мангалите във Видинско, е необходимо да се реши проблема е предателите в София!
За тях Левски е казал - "Има само една присъда ....."
Над 2 милиона българи ги няма в страната! Това не е само статистика! Дори в Косово и Босна не е имало такъв геноцид в такъв мащаб!Last edited by Jay Gould; 08.04.2011, 18:31.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеНадявай се. Да си чувал за етническа чистка?
В момента в който циганите станат по-силни ще изтребят българи и турци! Със сигурност!
Иначе си прав - нужна е власт, която да постави като свой приоритет смазване на мангалският бандитизъм, това може да се постигне (все още) сравнително бързо и лесно. Необходими са безмилостни мерки, връщане на смъртното наказание, признаване на посегателствата срещу ЖП-инфраструктура и електроразпределителна мрежа за тероризъм, принудителен труд за отказващите да работят и т.н.Last edited by Императорът; 08.04.2011, 18:25.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениекак може да има такива хора като теб не знам , какво си ми изкарал три статии , да лепна ли и аз как българи убиват българи или колко души бяха наръгани и пребити пред дискотеките или може би олигарсите които живеят на гърба ни са цигани или дилърите на дрога и те мангали а? какво искаш да постигнеш приятелю ...сред българите има толкова мърша че няма накъде ...и какво предлагаш да ги избием така ли ми дай после да минем на някой друг етнос дето не ни кефи и така докато си направим кефа пък после отиди малко в син cити при българската висока интелигенция да послучаш музичка
Преди 22 години, когато сегашните политически дегенерати не бяха на власт, а циганите къде с морков къде с тояга бяха задължени да учат и работят статистиката бе съвсем друга!
За мен за това рибата се вмирисва от главата и преди да се реши циганския проблем, е необходима ликвидация на цялата сегашна политическа класа, всичките и наследници и тези които са я подкрепяли и членували в партии последните 22 години.
Много по-виновни от мангалите са тези "българи" подкрепяли геноцида над нацията ни и спомогнали за унищожаването и изгонването на над 2 милиона човека!
Да им простим - Все едно да простим на Андрей Чикатило или на Химлер!Last edited by Jay Gould; 08.04.2011, 18:24.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ravon Разгледай мнениеСтига с тези побъркани идеи, никой никого не трябва да изтребва, а трябва да живеем заедно, като един народ, като братя. То затова имаме и политика по ромското включване в обществото ни, имаме и десетилетие на включването, за да помогнем на ромите да получат нужните основи като жилища, образование и т.н. за да се изравнят с останалия народ. Защото не може да оставиш човека в мизерия и да искаш да се интегрира. Политика трябва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеВ плевенско има цели обезлюдени села. А за изтребването питай близките на това момче.
Роми пребиха до смърт човек в София на 4 Юли 2010!http://www.facebook.com/group.php?gid=136049359752776
Банда цигани убиха човек в София.Големите медии изопачават случая! http://bg.altermedia.info/?p=15058
Как 40 цигани убиха момче пред очите на полицаи: http://www.bnews.bg/article-12358?page=11
Когато циганите са го убивали, наоколо полицаите са стояли и са гледали, а ден след това го обявиха за "битов скандал между пияници", при условие, че хлапето дори не е пиело алкохол в живота си.
В продължение на седмици нямаше нито един арестуван, а след като се събра тълпа българи пред парламента арестуваха няколко циганина, но ги пуснаха, защото те го ръгали с ножове в корема и гърдите към 30-40 пъти, а той бил умрял от удар по главата
После ми обяснявай как щели били политиците и мангалите да ни оставят живи! Да бе да! Въпроса е, или те или ние!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНа първо време трябва да се прекратят всякакви детски помощи. За всички. И на мангалите ще се наложи да работят и да правят по-малко деца.
даже и пари може да изкара държавата от някои фондове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНяма да ни изтребят, няма!
Кой ще работи тогава и кой ще плаща данъците, с които политиците хранят мангалската паплач?
Роми пребиха до смърт човек в София на 4 Юли 2010!http://www.facebook.com/group.php?gid=136049359752776
Банда цигани убиха човек в София.Големите медии изопачават случая! http://bg.altermedia.info/?p=15058
Как 40 цигани убиха момче пред очите на полицаи: http://www.bnews.bg/article-12358?page=11
На мястото на събитието е имало две патрулки с полицаи, които не си помръднали пръста, за да помогнат. Той е убит жестоко, насечен многократно с брадва, а медицинският екип се е забавил повече от 40 минути.
Случаят е потулен, а на майката не е дадена почти никаква информация за това какво точно се е случило.
Самият министър на вътрешните работи Цветан Цветанов обаче потвърди пред журналисти, че в близост до мястото, на което е убит Боби Райнов, е имало полицаи.
Той не коментира защо ченгетата не са се опитали да предотвратят зверското убийство.
В продължение на седмици нямаше нито един арестуван, а след като се събра тълпа българи пред парламента арестуваха няколко циганина, но ги пуснаха, защото те го ръгали с ножове в корема и гърдите към 30-40 пъти, а той бил умрял от удар по главата
После ми обяснявай как щели били политиците и мангалите да ни оставят живи! Да бе да!
Въпроса е поставен ребром - Кой кого ще изтреби пръв, или политиците и циганите нас и децата ни, или ние тях и техните деца!
Това си е геноцид и етническа чистка - над 2 милиона човека !
И още се намират хора да обясняват, че това са случайни неща и "без да искат"
Просто още не са станали и не се усещат достатъчно силни за да тръгнат от къща на къща, със закрилата на полицията им, с мачете в ръка като в Руанда, да ни изтребят! Те могат и крадат и от умрелите, бъди сигурен в това.Last edited by Jay Gould; 08.04.2011, 17:58.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ravon Разгледай мнениеПолитика трябва.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНяма да ни изтребят, няма!
Кой ще работи тогава и кой ще плаща данъците, с които политиците хранят мангалската паплач?
Коментар
Коментар