IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бесен СЪМ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Трейдов, хич не ми казвай откъде е тръгнало това с тия 2 000 мангала - защото съм от тоя квартал и знам какви "скинари" ходят с кафето което изродите погромиха !!! Искаш ли да те заведа да ти покажа - едни такива гадни малки скинарчета в бебешки колички - защото точно това заведение на открито е сборно място на майките с малки дечица !!!
    Дори и да беше както казваш, щом заради няколко препикани изрода 2000 мангала размахват брадви, когато те убият човек, ние какво трябва да ги направим?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Подкрепям напълно императора, затвор и вазектомия за циганите които нарушават екоравновесието в страната!
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Кое не може да стане бе ?!? Не могат да се прилагат законите ли ??? Къде говоря за мерки на етнически принцип ?!? Какво ще ни направят ООН - война ли ще ни обявят, задето спазваме законите на страната си ?!? Коя от предлаганите от мен мерки е насочена спрямо нормалните цигани и коя - САМО срещу мургавите?
        1. Да съм казал, че трябва да бъдат разстрелвани САМО мангали престъпници?
        2. Да съм казал, че хората ще могат да защитават имота си САМО срещу мангали?
        3. Защо хората да са принудени да работят цял живот, а мангалите да могат цял живот да живеят на тяхна издръжка?
        4. Къде е писано, че мангалите са ненаказуеми, законите не важат ли за тях?
        5. Къде е писано, че мръсните циганори могат да се самонастаняват, където си искат - на чужда земя, докато хората се загробват доживот с кредити, за да имат покрив над главата си?
        6. Къде ще живеят, ако няма лагери? Ще отидат на друго място и пак ще си струпат мръсните колиби на чужда земя - и докога така? А и нали все хъхрят, че нямало работа за тях - лагерите ще свършат работа и за двата проблема А за тези, които са престъпници, не сме ли в правото да ги изолираме, за да не вредят вече на хората?
        7. Нали ЕС иска от нас да интегрираме гнусотиите - как ще стане това, ако малките им не учат и, очевидно, в "семейна среда" (ако битовизмът в гнусният катун може да се нарече така) израстват не като хора, а като диваци?

Говориш за италианците - я вземи се информирай какво им е отношението към нисшата раса !!! Там мангалът въобще не е смятан за човек, няма граждански, че и човешки права, няма право да се застоява на едно място повече от две седмици, няма право да гласува, за италианците мангалът е изрод, мръсна твар, стояща по-ниско и от уличен помияр !!! Прочети как заради един опит за кражба на бебе храбрите неаполитанци изгарят цяло гето и смазват от бой стотици мангали - и какво - да не би от Брюксел да са им обявили война ?!? Саркози не прогони ли мангалите като мръсни псета - и какво? - Дори мерките които аз предлагам са много по-меки от реалните дайствия на италианци и французи !!!
        Геноцид ?!? - Геноцид има В МОМЕНТА - срещу Българският народ !!! Как иначе ще опишеш това, че ние сме принудени да храним тая мръсна напаст, че престъпните ни политици плащат на мангалите да се плодят като скакалци, а принуждават хората да издържат гнусните им чаавета за сметка на своите деца, че ни принуждават да им плащаме ток, вода, а в замяна мангалите грябят и убиват хара всеки божи ден Толкова престъпления извършиха срещу нас тия отвратителни изверги за последните 20 години, че имаме пълното морално и човешко право да ги изтребим до крак, защото това е НАШАТА страна и нашата земя, те тук са гости, а се държат като варвари и терористи !!!
        Полицията ги спуквала от бой без причина ?!? Видяхме и научихме как ги спукваше от бой - докато мангалите грабеха фабрики, нападаха болници и влакове, убиваха хора пред очите на мръсните ушеви свини, които, макар със пишови на тлъстите гъзове, стояха отстрани, чешеха си спаружените мъде и гледаха тъпо бандитските им деяния !!! Помним как Седма година 2000 мангала размахваха брадви из София и крещяха Смърт на Българите, а бяха арестувани двама... и песнати на другия ден, как на законен и разрешен протест пред парламентът стотици Българи, основно деца и пенсионери бяха зверски бити, а десетки арестувани, как наскоро, на футболен мач заради неколцина лумпени, стотици хора бяха пребивани, един почти до смърт от озверелите прасюги в мръсносини униформи - еничарската измет, която трепе тия, дето я хранят !!! Гледах, не вярвах на очите си и само се питах - къде се крият тия огромни жандармерийски камиони, оръдията за водни струи, жандармеристите като робокопи, когато мангалите безчинстват ?!? Неслучайно съм казвал неведнъж, че грозилището с мутра на човекоподобна маймуна, дето мърси креслото на министърът на вътрешните работи, трябва да бъде изправен пред съдът, по обвинение в противодържавна дейност, и да обясни защо подчинените му боклуци демонстративно отказват да защитават животът и имотът на хората (а и на държавата) от мангалските бандити !!!

И запомни, дървена тимберицо - НИТО ООН, НИТО ЕС, НИТО ДЯВОЛЪТ ДОРИ МОЖЕ ДА НИ ЗАБРАНИ ДА ПРИЛАГАМЕ ЗАКОНИТЕ В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА ЕДНАКВО ЗА ВСИЧКИ, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НИ ПРИНУДИ ДА ВОДИМ ПОЛИТИКА НА АПАРТЕЙД СРЕЩУ СОБСТВЕНИЯТ СИ НАРОД !!! Оправданията на мръсните ни политици не трябва да ни замазват очите, трябва да ги свалим и да сложим на власт хора, които ще им търсят сметка за беззаконията !!!
        защо говориш за sarkozy и за мангалите , случайно да знаеш че са били незаконни бг граждани кво да ги прави ........а и да знаеш на френските цигани да им е направил нещо а на 6 милиона араби които подпалиха 9000 коли миналата година , говориш насизуст .....и циганите убивали всеки ден я се стеhни малко...пресен пример е е с убийството на две момчета пред СОЛО от българин по форумите имаче 150 коментара а под един грабеж на нива от един с турско име 700 това сме ние ...докато има пич бг олигарси ..,чалга българска простотия и тъп манталитет и ценности ще има проблем но както винаги мангалите на устата , а да ти кажа за случая с 2000 мангала предната вечер скинари уринираха върху 5-7 мангала и викаха хаил ...оттам тръгна
        Last edited by p_trade; 11.04.2011, 01:06.

Коментар

Кое не може да стане бе ?!? Не могат да се прилагат законите ли ??? Къде говоря за мерки на етнически принцип ?!? Какво ще ни направят ООН - война ли ще ни обявят, задето спазваме законите на страната си ?!? Коя от предлаганите от мен мерки е насочена спрямо нормалните цигани и коя - САМО срещу мургавите?
          ................................
          ..... !!!
          ИМПЕ, чест и почитания!!!
          Всички нормални и трезвомислещи от този форум ще те подкрепят - предполагам!!!
          Не забравяй обаче - Мангалите са само върха на Айсберга - това което се вижда (и боде очи)!!!
          ценостната систена и манталитета са проблема ....
          и докато те не се оправят - мангалите НЕ са най-големия проблем .....
          remember remember the fifth of november

Коментар

• Кое не може да стане бе ?!? Не могат да се прилагат законите ли ??? Къде говоря за мерки на етнически принцип ?!? Какво ще ни направят ООН - война ли ще ни обявят, задето спазваме законите на страната си ?!? Коя от предлаганите от мен мерки е насочена спрямо нормалните цигани и коя - САМО срещу мургавите?
            1. Да съм казал, че трябва да бъдат разстрелвани САМО мангали престъпници?
            2. Да съм казал, че хората ще могат да защитават имота си САМО срещу мангали?
            3. Защо хората да са принудени да работят цял живот, а мангалите да могат цял живот да живеят на тяхна издръжка?
            4. Къде е писано, че мангалите са ненаказуеми, законите не важат ли за тях?
            5. Къде е писано, че мръсните циганори могат да се самонастаняват, където си искат - на чужда земя, докато хората се загробват доживот с кредити, за да имат покрив над главата си?
            6. Къде ще живеят, ако няма лагери? Ще отидат на друго място и пак ще си струпат мръсните колиби на чужда земя - и докога така? А и нали все хъхрят, че нямало работа за тях - лагерите ще свършат работа и за двата проблема А за тези, които са престъпници, не сме ли в правото да ги изолираме, за да не вредят вече на хората?
            7. Нали ЕС иска от нас да интегрираме гнусотиите - как ще стане това, ако малките им не учат и, очевидно, в "семейна среда" (ако битовизмът в гнусният катун може да се нарече така) израстват не като хора, а като диваци?

Говориш за италианците - я вземи се информирай какво им е отношението към нисшата раса !!! Там мангалът въобще не е смятан за човек, няма граждански, че и човешки права, няма право да се застоява на едно място повече от две седмици, няма право да гласува, за италианците мангалът е изрод, мръсна твар, стояща по-ниско и от уличен помияр !!! Прочети как заради един опит за кражба на бебе храбрите неаполитанци изгарят цяло гето и смазват от бой стотици мангали - и какво - да не би от Брюксел да са им обявили война ?!? Саркози не прогони ли мангалите като мръсни псета - и какво? - Дори мерките които аз предлагам са много по-меки от реалните дайствия на италианци и французи !!!
            Геноцид ?!? - Геноцид има В МОМЕНТА - срещу Българският народ !!! Как иначе ще опишеш това, че ние сме принудени да храним тая мръсна напаст, че престъпните ни политици плащат на мангалите да се плодят като скакалци, а принуждават хората да издържат гнусните им чаавета за сметка на своите деца, че ни принуждават да им плащаме ток, вода, а в замяна мангалите грябят и убиват хара всеки божи ден Толкова престъпления извършиха срещу нас тия отвратителни изверги за последните 20 години, че имаме пълното морално и човешко право да ги изтребим до крак, защото това е НАШАТА страна и нашата земя, те тук са гости, а се държат като варвари и терористи !!!
            Полицията ги спуквала от бой без причина ?!? Видяхме и научихме как ги спукваше от бой - докато мангалите грабеха фабрики, нападаха болници и влакове, убиваха хора пред очите на мръсните ушеви свини, които, макар със пишови на тлъстите гъзове, стояха отстрани, чешеха си спаружените мъде и гледаха тъпо бандитските им деяния !!! Помним как Седма година 2000 мангала размахваха брадви из София и крещяха Смърт на Българите, а бяха арестувани двама... и песнати на другия ден, как на законен и разрешен протест пред парламентът стотици Българи, основно деца и пенсионери бяха зверски бити, а десетки арестувани, как наскоро, на футболен мач заради неколцина лумпени, стотици хора бяха пребивани, един почти до смърт от озверелите прасюги в мръсносини униформи - еничарската измет, която трепе тия, дето я хранят !!! Гледах, не вярвах на очите си и само се питах - къде се крият тия огромни жандармерийски камиони, оръдията за водни струи, жандармеристите като робокопи, когато мангалите безчинстват ?!? Неслучайно съм казвал неведнъж, че грозилището с мутра на човекоподобна маймуна, дето мърси креслото на министърът на вътрешните работи, трябва да бъде изправен пред съдът, по обвинение в противодържавна дейност, и да обясни защо подчинените му боклуци демонстративно отказват да защитават животът и имотът на хората (а и на държавата) от мангалските бандити !!!

И запомни, дървена тимберицо - НИТО ООН, НИТО ЕС, НИТО ДЯВОЛЪТ ДОРИ МОЖЕ ДА НИ ЗАБРАНИ ДА ПРИЛАГАМЕ ЗАКОНИТЕ В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА ЕДНАКВО ЗА ВСИЧКИ, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НИ ПРИНУДИ ДА ВОДИМ ПОЛИТИКА НА АПАРТЕЙД СРЕЩУ СОБСТВЕНИЯТ СИ НАРОД !!! Оправданията на мръсните ни политици не трябва да ни замазват очите, трябва да ги свалим и да сложим на власт хора, които ще им търсят сметка за беззаконията !!!

Коментар

И аз си задавам всеки ден същите въпроси - в каква държава живея и в каква Европа - "държава" в която едно мръсно, престъпно племе паразитира на гърба на всички останали, граби, насилва, убива, мародерства и въпреки това е абсолютно безнаказано !!!
              Ти какво предлагаш - да седим кротко, да търпим мръсният хъхряшки терор, само и само да покажем колко сме толерантни ?!? Забелязваш ли, че няма никакви данни за последните години, защото мангалските подлоги не смеят да ги изнесат, защото съотношението е станало още по-страшно !!!

Очевидно е и какво трябва да се направи по въпросът:
              1. Връщане на смъртното наказание - НЕЗАБАВНО;
              2. Даване право на хората да защитават имотът и животът си, включително с оръжие - напълно безусловно - без значение от възраст, пол и въоръжение на нападателите - НЕЗАБАВНО;
              3. Спиране на всякаква издръжка на хъхрещата измет - очевидно колкото и пари да им даваме, това не ги спира да грабят и убиват, а от друга страна тия изроди нищо не заслужават да получават;
              4. Всички мангали, извършили углавни престъпления да бъдат наказани според действащите към моментът закони, НИКАКВИ извинения не се приемат;
              5. Принудително изселване на незаконно настанилите се хъхряци от градове и села и унищожаване на развъдниците им;
              6. Настаняване на мангалите в трудови лагери, където, както всички останали граждани, ще работят за да живеят. Лагерите ще бъдат различни като охраняемост и тежест на трудът според това дали настаняваните в тях мангали са престъпници или не;
              7. Настаняване на малките им в училища-интернати, където да учат полезни за обществото занаяти, което чааве не желае да учи или не се справя - на 14-годишна възраст заминава за лагерите.

Това е - просто и ясно. Обществото, нормалните, честни хора, имаме правото да се защитим от тая зараза с всякакви средства. Толерантността ни към гъгнивите нечовеци трябва да бъда равна на тяхната към нас - НУЛЕВА. Щом хъхряците се държат като зверове, откъде-накъде да ги третираме като хора ?!?
              Нужна е единствено управленска воля, нужни са решителни хора патриоти с държавническо мислене, които да сторят необходимото.
              Мислих те за по интелигентен и разумен наистина , нищо от твоите предложения не може да стане спрямо етнос или племе ние сме в ЕC все пак а и да не сме ,ООН ще ни съсипе , по твоята глупава логика утре излизат италианците и казват тая българска и румънска измет под ножа кво правим с нашите близки, не става братко с нацистки изказвания за съжаление твое насилието по закон се казва геноцид ...и стига вече че полицията ги оставяла мога да ви кажа че ги спукват от бой и без причина...,и тея статистики, пичове спрете да гледате СКАТ и БОЛЕН

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                Да подкрепим инициативата http://www.facebook.com/photo.php?pi...47538671977851
                П.С.
                Скоро и с живи пари!
                Докторе, и в монсанто ли се напушват ?
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Да подкрепим инициативата http://www.facebook.com/photo.php?pi...47538671977851
                  П.С.
                  Скоро и с живи пари!
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ravon Разгледай мнение
                    Стига с тези побъркани идеи, никой никого не трябва да изтребва, а трябва да живеем заедно, като един народ, като братя. То затова имаме и политика по ромското включване в обществото ни, имаме и десетилетие на включването, за да помогнем на ромите да получат нужните основи като жилища, образование и т.н. за да се изравнят с останалия народ. Защото не може да оставиш човека в мизерия и да искаш да се интегрира. Политика трябва.
                    Айде стига вече политика - цели 22 години политика в повечко ни идват. А само да попитам кой ще помогне на дядо ми да се
                    "изравни" че вече 61 години човека РАБОТИ сега е на 77 години и още РАБОТИ. Какви братя, какви декади какви глупости не искам да ставам брат с циганите и не смятам че шепа идиоти който имат за цел да взимат пари по разни комитети и организации трябва да ми вменяват кое е хубаво и как трябва да се кефи че вместо да помагам на дядо си трябва да издържам многодетни ромски майки и въобще защо аз да плащам заради хорското невежество и НАЙ ВЕЧЕ НЕЖЕЛАНИЕ за промяна.

И ОТКЪДЕ НА КЪДЕ НЯКОЙ ТРЯБВА ДА СЕ РАВНЯВА С МЕН ЗАЩОТО БИЛ ИЗОСТАНАЛ??? Аз когато носих чувалите като хамалин в студентските години защо нямах колеги братя да носят, когато работих като вол на две места защо някой не ме "изравни" така че да не се трепя по 16 часа на ден???

И само някой да не почне сега да ми обяснява за средата, за дискриминацията - за хамалин шефа искаше хора който да РАБОТЯТ без значение какъв им е цвета.

И на мен ми писна да слушам по цял ден как трябва да обичам ромите който убиват, крадат и живеят на гърба на всички, трябва да обичам и хомосексуалните - сигурно всеки път трябва да изпадам във възторг щом видя гей? И задължително е да ми е много хубаво когато няколко улични псета ми нахапят жената е това е просто страхотно - иначе в метрото ми дават някакъв глупав клип и обяснява за някъква мастия как трябвало да се инкирминира тормоза над животните, а що не сложат снимки на нахапаните ни деца, майки, баби????

ОТКОГА НАЦИОНАЛНО БОГАТСТВО НА БЪЛГАРИЯ СТАНАХА ЦИГАНИТЕ, ОБРАТНИТЕ И КУЧЕТАТА???? КАКВО СТАНА С ДЕЦАТА, С НАШИТЕ РОДИТЕЛИ, С НАС - НЕ СМЕ ЛИ НИЕ НАЙ-ВАЖНИТЕ ТУК, НЕ СМЕ ЛИ НИЕ ТЕЗИ КОЙТО ВСЕ ОЩЕ СМЕ ТУК И ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ НА ТОВА МЯСТО

По въпроса с мастиите всеки който е бил в Пловдив ще ме разбере че няма нерешими проблеми - Славчо просто каза и хоп само след няколко месеца кьораво куче не остана, какво направи с тях ми е все едно важното е че сега когато отида да видя дядо си - онзи който вече 61 години все си намира работа ми е добре и спокойно.

п.с. ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ - НЕКА ЦИГАНИТЕ ИМАТ ЕДИН СВОЙ ДЕН, НЕКА НИЕ НАПРАВИМ ТАКА ЧЕ ОСТАНАЛИТЕ 364 В ГОДИНАТА СА НАШИ!!!

Коментар

• И аз съм бесен http://www.facebook.com/event.php?eid=160063674044182

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
                        боже в каква държава живея ...каква европа боже ...с изказвания тип 1936 година в една добре позната обстановка
                        И аз си задавам всеки ден същите въпроси - в каква държава живея и в каква Европа - "държава" в която едно мръсно, престъпно племе паразитира на гърба на всички останали, граби, насилва, убива, мародерства и въпреки това е абсолютно безнаказано !!!
                        Ти какво предлагаш - да седим кротко, да търпим мръсният хъхряшки терор, само и само да покажем колко сме толерантни ?!? Забелязваш ли, че няма никакви данни за последните години, защото мангалските подлоги не смеят да ги изнесат, защото съотношението е станало още по-страшно !!!

Очевидно е и какво трябва да се направи по въпросът:
                        1. Връщане на смъртното наказание - НЕЗАБАВНО;
                        2. Даване право на хората да защитават имотът и животът си, включително с оръжие - напълно безусловно - без значение от възраст, пол и въоръжение на нападателите - НЕЗАБАВНО;
                        3. Спиране на всякаква издръжка на хъхрещата измет - очевидно колкото и пари да им даваме, това не ги спира да грабят и убиват, а от друга страна тия изроди нищо не заслужават да получават;
                        4. Всички мангали, извършили углавни престъпления да бъдат наказани според действащите към моментът закони, НИКАКВИ извинения не се приемат;
                        5. Принудително изселване на незаконно настанилите се хъхряци от градове и села и унищожаване на развъдниците им;
                        6. Настаняване на мангалите в трудови лагери, където, както всички останали граждани, ще работят за да живеят. Лагерите ще бъдат различни като охраняемост и тежест на трудът според това дали настаняваните в тях мангали са престъпници или не;
                        7. Настаняване на малките им в училища-интернати, където да учат полезни за обществото занаяти, което чааве не желае да учи или не се справя - на 14-годишна възраст заминава за лагерите.

Това е - просто и ясно. Обществото, нормалните, честни хора, имаме правото да се защитим от тая зараза с всякакви средства. Толерантността ни към гъгнивите нечовеци трябва да бъда равна на тяхната към нас - НУЛЕВА. Щом хъхряците се държат като зверове, откъде-накъде да ги третираме като хора ?!?
                        Нужна е единствено управленска воля, нужни са решителни хора патриоти с държавническо мислене, които да сторят необходимото.

Коментар

• [QUOTE=Грую Груев;1059075346]Ами това беше идеята на формированието Атака, но Болен ги продаде за жълти стотинки на Боко Тиквата, с което само доказа, че и двамата са един и съяи комунистически ДС продукт. Мога да ти дам гаранация, че ако на Болен кукловодите не бяха се объркали и не бяха го накарали да подкрепя Тиквата, то досега да беше имало предсрочни избори и Атака щеше да има над 50% от гласовете, а Боко щеше да е при Царя. За съжаление сега няма алтернатива, а смешните, да не кажа нулеви атаки от страна на комунягите, само доказват, че Боко им е удобен и на тях Не знам какъв ще е следващият ход на кукловодите, но за мен изходите са два - единият е Терминал 2, а другият е революция. Засега алтернативата е само Терминала, а толкова не ми се иска да напускам Родината си!!!!!!

Боко не е "удобен на комунягите"-той е техен проект по ,който работят от 2005.Но не на Станишев ,а на първоначалния му ментор.

Коментар

• Криминална активност по етнически групи при разкритите кражби - на 100 000 души.

Криминална активност по етнически групи при разкритите грабежи - на 100 000 души

Криминална активност по етнически групи при разкритите умишлени убийства - на 100 000 души

Криминална активност по етнически групи при разкритите умишлени телесни повреди - на 100 000 души

Криминална активност по етнически групи при разкритите изнасилвания - на 100 000 души

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                              Дори според полицейските статистики 87 % от всички убийства в страната са извършени от цигани, като жертвите, пак над 80 % са българи!
                              пълни глупости и ти го знаеш ,моля те не лъжи като нямаш никакъв достъп до полицейска статистика не ти прави чест ..
                              Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
                              пълни глупости и ти го знаеш ,моля те не лъжи като нямаш никакъв достъп до полицейска статистика не ти прави чест ..
                              Хайде бе.. А дали са глупости? Защото, това не го зная само аз! Да не смяташ, че на всички ченгета е приятно това което става?!!
                              Last edited by Jay Gould; 08.04.2011, 21:00.
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• [QUOTE=Jay Gould;1059075294]Дори според полицейските статистики 87 % от всички убийства в страната са извършени от цигани, като жертвите, пак над 80 % са българи![QUOTE

Last edited by p_trade; 08.04.2011, 20:56.

Коментар

Working...
                                X