If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
С това, че беше и си остава отбора на народа, а не на партията.
А тази фраза "Отборът на народа" е най- най- най-безумното нещо, което съм чувал. С какво право се наричате по този начин? И ако "Левски" е отбора на народа, то аз и останалите привърженици на ЦСКА, както и на останалите Български отбори, част от кой народ сме? От Албанския може би...
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
1. Това че определени политици са фенове на даден отбор не го прави партиен отбор. Схващаш ли разликата.
Но спорът е безсмислен. 2.Исках да кажа, че в последно време дори феновете на Литекс имат повод да пишат пове4е за европейските турнири от вас.
1.Абсолютно съм съгласен с теб.Но това се отнася и когато пишеш за преди 1990. 2. Ха-ха-ха-ха
Това че определени политици са фенове на даден отбор не го прави партиен отбор. Схващаш ли разликата.
Но спорът е безсмислен. Исках да кажа, че в последно време дори феновете на Литекс имат повод да пишат пове4е за европейските турнири от вас.
Моят приятел B.Graham ти ги е изредил по-долу... Разбира се и от времето на комунизма не липсват имена. Колкото и да пеете "Нищо общо с МВР", много добре знаете каква е истината.
Струва ми се, че ти много неща не разбираш, а просто повтаряш като папагал думите на Батков и Сираков, които си чул при някоя от безбройните им медийни изяви. Партийно минало имат и двата отбора. Точка.
Не мога да разбера защо въобще се пише в тази тема за червеното отборче от Панчарево. Разбирам ако темата беше "Партийното минало на българските отбори в европейските турнири" , тогава щяхме да пишем само за Цецка.
Яяяя, Емил спрял да пише в работно време. И се излекувал от манията за сакралната важност на постингите си - почнал да пише с малки букви. Ще рече и адвокатите имали шанс за еволюця.
Сега ако се напъне да измисли един постинг извън футболните теми за да се хареса още малко на шефката след време може да вади статистика как е от пионерите и първопроходците на капиталовия пазар. Пак с такава достоверност.
Дерзайте емос, с по-малко емоСии и повече самокритичност. Защото много са минусите на отбора на малцинствата.
За съжаление не мога да спра да пиша в работно време тъй като от 1990 работното време го определям аз.Колкото до постингите, критерия колкото повече постинги толкова по голям инвеститор съм направо ме възхищава.Относно голямите букви бях обещал ,че ще слушкам и ДЯДО МРАЗ ми смени кампутарчето,а за капиталовия пазар по добре да го оставиме на разбирачи като ваша светлост.А това дето си мислиш,че е статистика е просто резултатите от мачовете дето са ги свирили подкупните съдий извън България
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Императоре, с цялото ми уважение към теб и мнението ти, ще си позволя да не се съглася. Изключваме периода преди 90-та, през който надявам се ще признаеш каква държавна и армейска подкрепа имаше ЦСКА, ако и тогава нямахте успехи, щяхте да сте много смешни. Не мисля, че и в периода след това бяхте особено ощетени, имахте толкова много уговорени мачове, който отказвате да си спомняте. Смешните дузпи за ЦСКА хич не са малко, такива има даже и в мачове между двата отбора. А ако твърдиш, че победите на Левски срущу ЦСКА са в резултат на подпиране-7:1, 5:0,3:2/от 0:2/, искрено ще се изсмея. Този спор ще стане още по-интересен в събота след 17:00
Коментар