IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Той сам ще си прецени кога е готов. Вижте какво става с Валери Божинов, на колко години е и колко касови трансфери има но така и не си намира мястото засега. Домовчийски тук се развива много добре и когато отбор който му допадне го поиска ще отиде. Бербатов постоянно го искаха в много отбори но той отцели момента кога да отиде и къде, има голямо значение това.

Коментар

• По-добре пръв на село отколкото извън отбора в Европа.
      P.S.Честито на Левски за дубъла.
      Life won't wait for you.

Коментар

• И на Топчо с големия топуз също не му се ходи никъде, дори и в Турция. По този начин, според компетентните ни спортни журналисти, показвал своята привързаност към синия отбор и печелел обичта на феновете... Според мен момчето осъзнава, че за никъде не става и предпочита да поиграе още няколко години тук без напрежение... Т.е. показва типичното за всяка "звезда" от "Левски" мислене и манталитет...
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• 7 ДНИ СПОРТ (от вчера):

Валери Домовчийски: Не ми се ходи в Италия или Англия
          Искам да остана в Левски, не ми се ходи в Италия или Англия, призна нападателят на шампионите Валери Домовчийски. Според адвокат Тодор Батков има сериозен интерес към голмайстора от град Раковски.
          - Желанието ми е да остана на Герена - призна чистосърдечно Домовчийски.

МУУУУААХАХАХАХАХХАХАХ! И това теле го гласят за ризеспор след някоя друга година :-)

Коментар

• http://www.tottenhamhotspur.com./new...son150507.html

Да гласуваме за най добрият.........................БЕРБАТОВ
            "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Поредния шедьовър:

http://youtube.com/watch?v=vets544s2...elated&search=

Коментар

• Днес дали ще има "разбербатващо тръшване" отново Айде аз отивам гледам

Коментар

• Кратко но изчерпателно

Коментар

• С това трагично БГ първенство, трендът е яко надолу

Коментар

• Абе тази тема няма ли да я заключат най-накрая..Превърна се в поредния тинейджърски футболен форум.
                      Темата е супер, но да се радваме и да обсъждаме представянето на българските отбори в евротурнирите..А тези спорове Левски - ЦСКА са ми толкова банални и омръзнали, че няма накъде повече..Да не говорим, че на някои 90% от мненията са им в такива теми!!!
                      Ами започвай да анализираш какво ще е бъдешето на българските отбори в евротурнирите.

Коментар

• Че кой те кара да се месиш, или трумнения. И какви евротурнири в момента!!??

Коментар

• Абе тази тема няма ли да я заключат най-накрая..Превърна се в поредния тинейджърски футболен форум.
                          Темата е супер, но да се радваме и да обсъждаме представянето на българските отбори в евротурнирите..А тези спорове Левски - ЦСКА са ми толкова банални и омръзнали, че няма накъде повече..Да не говорим, че на някои 90% от мненията са им в такива теми!!!

Коментар

• Азис е на кръстопът, в събота минавал към по-слабият отбор, да ви е честит

Коментар

• Много ясно че дори и феновете/фенът на Орловец (Победа) са от този народ, но тук се има в предвид че тези на Левски са най-многобройни и най-всеотдайни, а и феновете на всички други отбори взети заедно не могат да достигнат тази бройка.

Коментар

• Азис ли е ориентираната?
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X