Той сам ще си прецени кога е готов. Вижте какво става с Валери Божинов, на колко години е и колко касови трансфери има но така и не си намира мястото засега. Домовчийски тук се развива много добре и когато отбор който му допадне го поиска ще отиде. Бербатов постоянно го искаха в много отбори но той отцели момента кога да отиде и къде, има голямо значение това.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българските отбори в Евро турнирите
Collapse
X
-
И на Топчо с големия топуз също не му се ходи никъде, дори и в Турция. По този начин, според компетентните ни спортни журналисти, показвал своята привързаност към синия отбор и печелел обичта на феновете... Според мен момчето осъзнава, че за никъде не става и предпочита да поиграе още няколко години тук без напрежение... Т.е. показва типичното за всяка "звезда" от "Левски" мислене и манталитет..."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
7 ДНИ СПОРТ (от вчера):
Валери Домовчийски: Не ми се ходи в Италия или Англия
Искам да остана в Левски, не ми се ходи в Италия или Англия, призна нападателят на шампионите Валери Домовчийски. Според адвокат Тодор Батков има сериозен интерес към голмайстора от град Раковски.
- Желанието ми е да остана на Герена - призна чистосърдечно Домовчийски.
МУУУУААХАХАХАХАХХАХАХ! И това теле го гласят за ризеспор след някоя друга година :-)
Коментар
-
http://www.tottenhamhotspur.com./new...son150507.html
Да гласуваме за най добрият.........................БЕРБАТОВ"Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...
Коментар
-
Абе тази тема няма ли да я заключат най-накрая..Превърна се в поредния тинейджърски футболен форум.
Темата е супер, но да се радваме и да обсъждаме представянето на българските отбори в евротурнирите..А тези спорове Левски - ЦСКА са ми толкова банални и омръзнали, че няма накъде повече..Да не говорим, че на някои 90% от мненията са им в такива теми!!!
Коментар
-
Абе тази тема няма ли да я заключат най-накрая..Превърна се в поредния тинейджърски футболен форум.
Темата е супер, но да се радваме и да обсъждаме представянето на българските отбори в евротурнирите..А тези спорове Левски - ЦСКА са ми толкова банални и омръзнали, че няма накъде повече..Да не говорим, че на някои 90% от мненията са им в такива теми!!!
Коментар
Коментар