IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Яяяя, Емил спрял да пише в работно време. И се излекувал от манията за сакралната важност на постингите си - почнал да пише с малки букви. Ще рече и адвокатите имали шанс за еволюця.
    Сега ако се напъне да измисли един постинг извън футболните теми за да се хареса още малко на шефката след време може да вади статистика как е от пионерите и първопроходците на капиталовия пазар. Пак с такава достоверност.
    Дерзайте емос, с по-малко емоСии и повече самокритичност. Защото много са минусите на отбора на малцинствата.

Коментар

• ЛЕВСКИ-ПАНЧАРЕВО
      62/63 1;1
      63/64 2;1
      63/65 1;0
      64/65 3;0
      65/66 0;1
      67/68 0;0
      68/69 1;3
      69/70 5;2
      83/84 0;0
      99/00 0;1
      00/01 1;1
      00/01 2;1
      05/06 1;0
      65/65 2;3
      98/98 5;0
      05/05 4;2

П Р З ГР
      8 5 4 28-16
      Гледам,гледам пак гледам и не мога да разбера абе как така при това съотношение като между гранд и селски отбор,селският отбор е спечелил 30 честни комунарски титли,без сателити без съдийска помощ.ЗАГАДКАТА Е КОЙ Е БИЛ СЪДИЯ НА ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ МАЧОВЕ
      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Когато ЦСКА биха Шахтьор с 11-те национали, само 4 дни по- късно бяха смазани от Подуене с 2-0 без нито едно голово положение, това е големия отбор. Когато биха Ювентус уж (0-3) , после паднаха 7-1. Относно съдиите- каквито едните, такива и другите, каквито мачове на ЦСКА съм гледал, книга може да се напише.

Коментар

• lond2001 - и кои са сателитите които излизат срещу нас с детски отбори? На нас ли ни дават по 11 дузпи за 17 мача? А на вас ли ви отменят по три редовни гола само в един мач, само и само да не биете? На Гонзалиню отменяли ли са му 4 редовни гола за 14 мача, както на Бербатов, или му позволяваха садиите да си пробива път с лакти, юмруци и ритници, че и да ги псува на воля? На вас гонят ли ви играчи за "касапско нарушение", в което дори не са докоснали съперникът?

.... да не изреждам повече. Истината е, че в последните 15-16 години ФК Подуене и по-точно бандитските му шефове обърнаха българският футбол на цирк. И докато през тия години (макар и уж в криза) би отбори като Ювентус, Шахтьор (с 11 национали от 11 титуляри), Леверкузен на два пъти и Европейският шампион Ливърпул, а Подуене кого победи? ЦСКА даде на Европа Геният на Презрителният финт и Мортирата Марто, а Подуене? - Циганинът Гонзалиню, коййто постави антирекорд и ще остане в историята на Рен като централният нападател, не вкарал гол цяла година.

Да не говорим за най-големият цирк отпреди няколко години, когато Подуенското БФС отказа да картотекира новите попълнения на ЦСКА, които УЕФА картотекира без никакъв проблем или единственият в историята на футболът автогол, отменен заради засада, или как преди същият мач младият Бербатов бе заплашван със смърт по телефона...
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• старая се да търся вината там където трабва, вечното реване срещу съдии не помага на никого/съдиите ни, че не са стока спор няма/ може ли когато даже не си изпотил фанелката или си блъскал топката, като животно, след мача да кажеш-съдиите ни ограбиха!!??? Това се отнася и за Левски, и за ЦСКА, и за всички знайни и незнайни български отбори.

Коментар

• Напротив.Това което се онася за нас се отнася и за вас.Но вие не си го признавате.Само ти каза че не си сигурен за лавината.Което ти прави чест.
              Life won't wait for you.

Коментар

• А цска никога не урежда мачове така ли!? А грозните мачове с Литекс! на вас не ви свирят дузпи, такали? Как да ви свирят повече от една дузпа, като повече от един път трудно стигате до наказателното поле, а сателитните отборчета са ваш патент от много отдавна. Характерна черта на феновете на цска е вечно да плачат, поради навика от минали години да се чувстват винаги ошетени ако не могат да бият и т.н.

Коментар

• И един истински фен на ЦСКА желае добър Левски а не вечно плачещи Наско Раев и адв.Патков(от времето,от м/ународните условия,от липсата на нефт в Сомалия и т.н.) ама нъцки.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от lond2001
                    жалко, че ЦСКА не са добър отбор и няма добра конкуренция в България, аз като левскар наистина бих желал един добър отбор на ЦСКА, с стабилни, а не постоянно хленчещи и злорадващи запалянковци.

Твърде странна ми е тая работа - хем сте толкова велики, че нямате конкуренция в България, хем очевидно хвърляте неясно колко мангизи, за да купувате мачове и/или садии.

Поне аз така разбирам нещата - когато един отбор е много силен, той си бие, без садиите да му бутат по 4 дузпи за един мач и без сателитните му клубове да излизат срещу него с юношите си.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• да ама ще стоят на трибуната, а на терена ще си се разхождат пак няколко хиляди евро

Коментар

• Ако дойде и Лакшми-то за първи път на стадиона ще стоят към 35 млрд. евро накуп .
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Митал идвал с 5 самолета, малиии води най-после слоновете. Можело и брат си да доведе да не бере срама сам)

Коментар

• Вервам ти, то ако го няма няма да е мач от българското първенство. Между другото заяждам се с феновете на ЦЕЦКА, но да си призная хич не съм сигурен че синята лавина съществува

Коментар

• Първоначално изпратено от lond2001
                              .....и обвинения към съдии, журналисти, фенове, влияние на планетите, слаб курс на румънската йена и т.н.
                              Това ще го има без значение от резултата.Вервай ми.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Е то на 7-ми ще се види кой за къде е, ако Левски паднат обещавам тук да напиша, че са слабо подуенско отборче. Само не знам, ако завъртят някое стимулиращо равенство в резултат на упорито блъскане на топката и от двата отбора и обвинения към съдии, журналисти, фенове, влияние на планетите, слаб курс на румънската йена и т.н.

Коментар

Working...
                                X