IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Баси - разочарован съм... не се ли намери един шиптър да ревне "Дръжте сърбинът !!!"
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Дис бритиш хомосекшуъл" си е жив и здрав доколкото знам...
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Какво стана все пак - албанците обесиха ли садията?

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
          Първоначално изпратено от Valr
          Тоя прословут дух напоследък само срещу отбори като Люксембург, Малта и Беларус се проявява Нещо като на лафа "На умряло куче нож... Гледам, че срещу отбори като Албания, Исландия, Румъния никакъв го няма - там се почва една за шанса и късмета... А пък за грандове като Холандия, Франция, Германия - въобще да не говорим, а кихнат, а сме напълнили гащите
          Абе то като гледам Холандия и Франция какви грандове са направо нямам думи.Гайдите биха франсетата насред Париж(ако там се е играл мача) а холанците и Райли едвам бият Албания.
          На Парк де Пренс се игра мача Франция-Шотландия, човече

Според коментатора на Евроспорт, повече мачове на националния отбор на Франция на този стадион едва ли ще има след това, което се случи
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
            И що отменил автоголът? Заради засада ли?
            Мисля, че не. Едно центриране, май от фал, а не от корнер, от дясно - скочиха 3-4ма и единия си я забучи във вратата, аз изревах, а съдията отмени гола. Не си спомням дали беше от корнер центрирането, защото тогава засада не може да има. Но при повторенията не видях нищо нередно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
              И що отменил автоголът? Заради засада ли?
              Не знам. Аз загледах мача от 67-та минута.
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• И що отменил автоголът? Заради засада ли?

Коментар

• Абе не разбрах защо отмениха гола на албанците?
                  А за продължението - съдията даде 5мин. и като гръмна бомбата до главата на Зеедорф и го прекрати в 93 или 94мин. Не знам дали няма да накажат Албания за това. Така, че може и да не играем там, или поне пред празни трибуни. Така поне може да имаме някакъв шанс срещу тях, че като ги гледах днес ...

Коментар

• А-а-а вижте това от Агенция Фокус:
                    ......Стигна се до 45-ата минута на срещата, когато след центриране от корнер пред вратата на Холандия настана разбъркване в наказателното поле, след което Мелхиот си вкара автогол. Познатият в България арбитър Майк Райли обаче отмени гола и първото полувреме завърщи без голове.....
                    Колко елегантно намекват за сексуалната ориентация на САДИЯТА!

Коментар

• Аз пък си мисля, че добре, че съдийте са пе..ли Иначе представи си, трябва да си признем, че проблема си е предимствено наш и някой току виж трябва нещо да свърши - голем проблем за звездоманията А така виж колко е просто - "Съдията, съдията, съдията пед...аст!!!" пее тълпата и всички наши звезди пригласят - това още от детско-юношеската школа го усвояват и (както е видно и при Стоичков) после е до гроб

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                        Виж сега, те че садиите са педали, педали са! Ама и наште са гола вода! То трябва все пак и да играеш малко, а не да де се оплакваш само от педалите!
                        Така е. Бях на мача с Албания. Спомням си как първото полудреме гледахме с тъп поглед как нашите се разхождат след топката и я чакат сама да влезе. Второто така и не успяха да я набутат между отбраната на албанците. Играта им днес също не ми хареса и се радвам, че не бих 400 км до София за да ги гледам. Организирания хаос не ми вдъхва доверие, а милионите пропуски говорят за едни невероятно разконцентрирани играчи.
                        ""\_(o.O)_/""

Коментар

• А-а-а и французите ще бъзикна утре Пък дай Боже Латвия да изравни - тогава ще побъркам испанеца, и без това се скарахме днес на съвещанието

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                            Първоначално изпратено от B.Graham
                            Тоя прословут дух напоследък само срещу отбори като Люксембург, Малта и Беларус се проявява Нещо като на лафа "На умряло куче нож... Гледам, че срещу отбори като Албания, Исландия, Румъния никакъв го няма - там се почва една за шанса и късмета... А пък за грандове като Холандия, Франция, Германия - въобще да не говорим, а кихнат, а сме напълнили гащите
                            Абе то като гледам Холандия и Франция какви грандове са направо нямам думи.Гайдите биха франсетата насред Париж(ако там се е играл мача) а холанците и Райли едвам бият Албания.
                            Виж сега, те че садиите са педали, педали са! Ама и наште са гола вода! То трябва все пак и да играеш малко, а не да де се оплакваш само от педалите!

Утре ще бъзикна холандеца в кафе-паузата, какво мисли за мача
                            Че нашите са гола вода, гола вода са ама и съдиите са педали
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham

Утре ще бъзикна холандеца в кафе-паузата, какво мисли за мача

Коментар

• И аз това казвам, някои имат дух, а за съжаление нашия май е останал само в народните песни

Коментар

Working...
                                X