IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Защитавахме се добре.Сега да видиме дали можеме да вкарваме.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Равен за ЦСКА на френска земя, две домакински загуби на футболните джуджета Литекс и Локо/Сф/.... а евроидиотите от Подуене повече от месец гледат евромачове по телевизията......

Какво по-нормално за футболна България??? :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
        Първоначално изпратено от Han Krum
        Дотук добре, айде и мача в София 2:0 и само ЦСКА...
        Абе не знам дали е толкова добре, ама втори пореден мач навън от Евро турнирите нямаме голово положение... А тия Тулуза ми направи впечатление, че са изключително слаб отбор. Изобщо не ги знам как са станали трети миналия сезон, нито как биха Марсилия в събота.
        Ами ще ти кажа, просто във Франция много падна нивото на "А" групата им...не виждаш ли че кой хване френски отбор и му пълни кошницата. Ама спокойно, тия нямат и идея как да вкарат за ревнша..

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
          Дотук добре, айде и мача в София 2:0 и само ЦСКА...
          Абе не знам дали е толкова добре, ама втори пореден мач навън от Евро турнирите нямаме голово положение... А тия Тулуза ми направи впечатление, че са изключително слаб отбор. Изобщо не ги знам как са станали трети миналия сезон, нито как биха Марсилия в събота.
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Равносметката е две загуби и един хикс... Никак не звучи добре, но май това е реалността в момента
            Важното е Х да е на твоя отбор...

Коментар

• Равносметката е две загуби и един хикс... Никак не звучи добре, но май това е реалността в момента
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Дотук добре, айде и мача в София 2:0 и само ЦСКА...

Коментар

• Гооооооооооооооол Хайде Локооооо
                  Keep going ...

Коментар

• понеже нито една Българска телевизия не предава мача Локомотив - Рен, който желае ето тук
                    http://www.e-televizor.com/channel.php?cid=1000

за съжаление току що Рен вкараха
                    Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Мачът Литекс - Хамбургер може да се преиграе

19 септември 2007 | 09:16 | Агенция "Фокус"

София. Възможно е мачът Литекс - Хамбургер (0:1) от турнира за Купата на УЕФА да се преиграе, научи репортер на Агенция "Фокус". Причината е във финландския рефер Тони Асумаа, който създаде впечатление, че показва втори жълт картон на футболиста на германския тим Гереро без да го отстрани от игра. УЕФА ще поиска специален доклад по случая и ако се установи грешка от страна на Асумаа е възможно да се насрочи нов мач. Преди няколко години в квалификациите за Шампионската лига се стигна до подобен прецедент. Тогава мачът Рапид (Виена) - Локомотив (Москва) се преигра заради показани два жълти картона без червен. Подобен случай имаше и в мача Славия (Прага) - Левски от турнира за Купата на УЕФА през 2003 година. Тогава в чешката столица играч на домакините остана на терена повече от десет минути след два жълти картона. От Левски, обаче не подадоха жалба заради изгодния турнирен резултат 2:2
                      голям смях
                      Съдията, съдията ...

Коментар

• HSV не са толкоз силни но Литекс нямаха шанс, имаше си чиста дузпа но съдията не я свири. Жалко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                          Много ме хвана яд за Литекс - просто не заслужаваха да паднат, а тъкмо обратното.
                          Стига бе Импе, и двата отбора бяха толкова трагични. Отдавна не бях гледал толкова грозен футбол, такова мъчение беше, че направо си отдъхнах като свърши.

Дано останалите ни отбори поне предложат някаква що годе прилична игра.

Коментар

• Много ме хвана яд за Литекс - просто не заслужаваха да паднат, а тъкмо обратното.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ето голът за Литекс - Хамбургер 0:1

http://uploaded.to/?id=98n2sp
                              --

Коментар

"Дис бритиш хомосекшуъл" си е жив и здрав доколкото знам...
                                Като ни го пратят срещу мамалигите ще му е последния мач в живота
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X