IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Само ЛОКООООООО
    ))))

Коментар

• Това 0:0 е по- добре е за Толуза, защото за нас има само един начин да продължим-победа. А ако ни вкарат един гол има да драпаме.......

Коментар

• ... ситуация на хаос и безмислие
        По-точно не бих могъл да го кажа.
        Мога само да добавя, че второто полувреме ЦСКА изглеждаха толкова жалки и безидеини, с нескончаемите чистения в тъч или напред и гърчовете на Велизарчо сякаш е получил епилептичен припадък.

Първоначално изпратено от Nov tuk
        То засега всичко свърши горе-долу добре. Лошото е, че нашите не правеха повече от два точни паса един след друг, или ако ги правеха 50% бяха назад към защитници, а не напред към противниковата врата. Не видях и сработване в нападение. Добре, че в защита стояха относително добре, макар че и това е условно при нападението на Тулуза. Дай боже тука тези неща да са променени, щото може и да изпанем в ситуация на хаос и безмислие на терена и тогава ще разчитаме на късмет като с Омоноия.
        изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Имаме още 90 минути вяра.За Уецки има още 90 злоба.После ще видим.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Велизар Димитров в стремежа си да направи по- качествена симулация без малко да се контузи, тоя смешник няма да престанат да го пускат. Засега всичко е според очакванията ми ( всички наши отбори да отпаднат). ЦСКА са с най- голям шанс да влязаят в групите но остава още един мач, това 0-0 не облагодетелства никой.

Коментар

• То засега всичко свърши горе-долу добре. Лошото е, че нашите не правеха повече от два точни паса един след друг, или ако ги правеха 50% бяха назад към защитници, а не напред към противниковата врата. Не видях и сработване в нападение. Добре, че в защита стояха относително добре, макар че и това е условно при нападението на Тулуза. Дай боже тука тези неща да са променени, щото може и да изпанем в ситуация на хаос и безмислие на терена и тогава ще разчитаме на късмет като с Омоноия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan Greenspan
                Прасетата пак се търкаляха по земята цяло второ полувреме.
                Аман от симуланти - само излагате българският футбол из Европа.
                Нали знаете какво ви чака с Тройчо в София!? :-) :-)
                Въпросът е риторичен разбира се.
                Излага ли сме българския футбол - хахахаха, няма нужда да ти припомням най-срамното представяне на българския футбол и една много лоша статистика 17-1 или 19-1 вече не помня...

Коментар

• Аз не можах да разбера защо не изкара Удоджи, който беше безумно слаб и да си опекат работата още от там. Видя се, че тези Тулуза са просто трагични, без никаква идея, безумно спиране на топката и ужасяващи пасове. Прекалено защитна схема беше избрал Стойчо. Но си мисля, че тук не би трябвало да имаме проблеми.

Жалко за Локото... ще трябва там да ги бием сега с 0:3

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan Greenspan
                    Прасетата пак се търкаляха по земята цяло второ полувреме.
                    Въпреки, че е риторичен, ще си позволя да отговоря: чака ни победа с 3:0 А "Евробоецът на България" го чакат мъки срещу Видима и Спартак Вн... Това е футболната действителност в момента!
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Прасетата пак се търкаляха по земята цяло второ полувреме.
                      изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• .. Честито равенство на чужд терен на чорбетата..
                        Гледах мача и не съм доволен от играта.. В София май ще тряя по-агресивно да се играе..
                        .. И то без право на грешка.. Ама кат ги гледам франсетата са просто средняшки (към слабашки) тим..
                        Сгазете ги тука..
                        Еспех..!!
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Aleator
                          Прав си, Импе. И аз недоумявам, защо не ги сгазихме тия смешници. 0:0 си е коварен резултат - Стойчо пак игра излишно предпазливо. Тук стадионът ще е претъпкан/очаквам билетите да свършат още в денят, когато ги пуснат/ и се надявам да ги отстраним в поредния си голям европейски мач.
                          САМО ЦСКА!!!
                          Билетите тук няма да свършат, това да не ти е Ман. Юнайтед..

Коментар

• Прав си, Импе. И аз недоумявам, защо не ги сгазихме тия смешници. 0:0 си е коварен резултат - Стойчо пак игра излишно предпазливо. Тук стадионът ще е претъпкан/очаквам билетите да свършат още в денят, когато ги пуснат/ и се надявам да ги отстраним в поредния си голям европейски мач.
                            САМО ЦСКА!!!

Коментар

Равен за ЦСКА на френска земя, две домакински загуби на футболните джуджета Литекс и Локо/Сф/.... а евроидиотите от Подуене повече от месец гледат евромачове по телевизията......

Какво по-нормално за футболна България??? :-)
                              Разбира се, нормално, но аз не съвсем доволен. Не биваше да подаряваме точка на тия смешни французи, с десетина мача в евротурнирите, а да ги опаткаме като таласъми. Във френското първенство те може и да са нещо, но в Европа ние сме неизмеримо по-реномиран отбор от тях.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Равен за ЦСКА на френска земя, две домакински загуби на футболните джуджета Литекс и Локо/Сф/.... а евроидиотите от Подуене повече от месец гледат евромачове по телевизията......

Какво по-нормално за футболна България??? :-)
                                Нищо, това е то..

Коментар

Working...
                                X