If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
... ситуация на хаос и безмислие
По-точно не бих могъл да го кажа.
Мога само да добавя, че второто полувреме ЦСКА изглеждаха толкова жалки и безидеини, с нескончаемите чистения в тъч или напред и гърчовете на Велизарчо сякаш е получил епилептичен припадък.
Първоначално изпратено от Nov tuk
То засега всичко свърши горе-долу добре. Лошото е, че нашите не правеха повече от два точни паса един след друг, или ако ги правеха 50% бяха назад към защитници, а не напред към противниковата врата. Не видях и сработване в нападение. Добре, че в защита стояха относително добре, макар че и това е условно при нападението на Тулуза. Дай боже тука тези неща да са променени, щото може и да изпанем в ситуация на хаос и безмислие на терена и тогава ще разчитаме на късмет като с Омоноия.
изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Велизар Димитров в стремежа си да направи по- качествена симулация без малко да се контузи, тоя смешник няма да престанат да го пускат. Засега всичко е според очакванията ми ( всички наши отбори да отпаднат). ЦСКА са с най- голям шанс да влязаят в групите но остава още един мач, това 0-0 не облагодетелства никой.
То засега всичко свърши горе-долу добре. Лошото е, че нашите не правеха повече от два точни паса един след друг, или ако ги правеха 50% бяха назад към защитници, а не напред към противниковата врата. Не видях и сработване в нападение. Добре, че в защита стояха относително добре, макар че и това е условно при нападението на Тулуза. Дай боже тука тези неща да са променени, щото може и да изпанем в ситуация на хаос и безмислие на терена и тогава ще разчитаме на късмет като с Омоноия.
Прасетата пак се търкаляха по земята цяло второ полувреме.
Аман от симуланти - само излагате българският футбол из Европа.
Нали знаете какво ви чака с Тройчо в София!? :-) :-)
Въпросът е риторичен разбира се.
Излага ли сме българския футбол - хахахаха, няма нужда да ти припомням най-срамното представяне на българския футбол и една много лоша статистика 17-1 или 19-1 вече не помня...
Аз не можах да разбера защо не изкара Удоджи, който беше безумно слаб и да си опекат работата още от там. Видя се, че тези Тулуза са просто трагични, без никаква идея, безумно спиране на топката и ужасяващи пасове. Прекалено защитна схема беше избрал Стойчо. Но си мисля, че тук не би трябвало да имаме проблеми.
Жалко за Локото... ще трябва там да ги бием сега с 0:3
Въпреки, че е риторичен, ще си позволя да отговоря: чака ни победа с 3:0 А "Евробоецът на България" го чакат мъки срещу Видима и Спартак Вн... Това е футболната действителност в момента!
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
.. Честито равенство на чужд терен на чорбетата..
Гледах мача и не съм доволен от играта.. В София май ще тряя по-агресивно да се играе..
.. И то без право на грешка.. Ама кат ги гледам франсетата са просто средняшки (към слабашки) тим..
Сгазете ги тука..
Еспех..!!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Прав си, Импе. И аз недоумявам, защо не ги сгазихме тия смешници. 0:0 си е коварен резултат - Стойчо пак игра излишно предпазливо. Тук стадионът ще е претъпкан/очаквам билетите да свършат още в денят, когато ги пуснат/ и се надявам да ги отстраним в поредния си голям европейски мач.
САМО ЦСКА!!!
Билетите тук няма да свършат, това да не ти е Ман. Юнайтед..
Прав си, Импе. И аз недоумявам, защо не ги сгазихме тия смешници. 0:0 си е коварен резултат - Стойчо пак игра излишно предпазливо. Тук стадионът ще е претъпкан/очаквам билетите да свършат още в денят, когато ги пуснат/ и се надявам да ги отстраним в поредния си голям европейски мач.
САМО ЦСКА!!!
Равен за ЦСКА на френска земя, две домакински загуби на футболните джуджета Литекс и Локо/Сф/.... а евроидиотите от Подуене повече от месец гледат евромачове по телевизията......
Какво по-нормално за футболна България??? :-)
Разбира се, нормално, но аз не съвсем доволен. Не биваше да подаряваме точка на тия смешни французи, с десетина мача в евротурнирите, а да ги опаткаме като таласъми. Във френското първенство те може и да са нещо, но в Европа ние сме неизмеримо по-реномиран отбор от тях.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Равен за ЦСКА на френска земя, две домакински загуби на футболните джуджета Литекс и Локо/Сф/.... а евроидиотите от Подуене повече от месец гледат евромачове по телевизията......
Коментар