Първоначално изпратено от Valr
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българските отбори в Евро турнирите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от ИмператорътДа, ама Емо опатка франсетата в 90.58 минута, а не в 98-ата... Ний навремето като баскетбудалистите - кош со сирената, не някакъв педър да ни дава 10 минути продължение, за да бием.
http://www.zazz.bg/play:76f1949dМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Тоя прословут дух напоследък само срещу отбори като Люксембург, Малта и Беларус се проявяваНещо като на лафа "На умряло куче нож...
Гледам, че срещу отбори като Албания, Исландия, Румъния никакъв го няма - там се почва една за шанса и късмета...
А пък за грандове като Холандия, Франция, Германия - въобще да не говорим, а кихнат, а сме напълнили гащите
Коментар
-
Първоначално изпратено от metalaПървоначално изпратено от B.GrahamИ са холаднците трябва да бият мамалигите.И ние да ги биеме.И да биеме шиптърите там......Малко мисия невъзможна ми се виждаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от netware5В момента съм в Люксембурги гледам мача Албания-Холандия по някаква местна телевизия. Току що свърши. Мога да кажа само едно САДИЯТА, САДИЯТА, ПЕ..РАСТ! Такова чуде не сте виждали никъде! Каза 5 минути продължение, а го направи 10 за да могат холандците да вкарат! А алабанците играха много добре! Не заслужавха такава съдба! Сега на нашите отворковци ще им се стъжни!
А кой садията - Райли ли? Тоя ли, дето Ганю му каза хомосексуалист? Дано шиптърите му разрежат гърлото като на свинкя. Просто е крайно време някой садия да бъде УБИТ (най-добре ОБЕСЕН на напречната греда пред очите на целият свят), за да служи за назидание на всички други садии и на задниците от ФИФА и УЕФА.Тук на никой не му дреме за футбола - хората са заети да правят пари
Върнах се от вечеря в хотела и с радост установих, че сме били Люксембург, пък си рекох я да видя дали не дават другия мач. Сипах си с спирт, запалих цигара и почнах да се кефя на шиптърите, докато тоя педал не ги закла! А вече бях почнал да правя сметки за шансовете на наште! Пълна простотия, сега разбрах как са се чувствали франсетата на Парк де Пренс преди години, когато Емо Костадинов им го заби в последната минута!
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5В момента съм в Люксембурги гледам мача Албания-Холандия по някаква местна телевизия. Току що свърши. Мога да кажа само едно САДИЯТА, САДИЯТА, ПЕ..РАСТ! Такова чуде не сте виждали никъде! Каза 5 минути продължение, а го направи 10 за да могат холандците да вкарат! А алабанците играха много добре! Не заслужавха такава съдба! Сега на нашите отворковци ще им се стъжни!
А кой садията - Райли ли? Тоя ли, дето Ганю му каза хомосексуалист? Дано шиптърите му разрежат гърлото като на свинкя. Просто е крайно време някой садия да бъде УБИТ (най-добре ОБЕСЕН на напречната греда пред очите на целият свят), за да служи за назидание на всички други садии и на задниците от ФИФА и УЕФА.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар