Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българските отбори в Евро турнирите
Collapse
X
-
Левскар съм, но си мисля, че вече е крайно време да се случи нещо с прословутите идиоти които се намират в секторите зад вратите. Не може заради 15-20-100 наркомани или алкохолици да страдат хиляди други фенове. Много ми е интересно как успява да се внесе целия този арсенал от бомбички, след като за влизане във всички останали сектори за влизане е необходимо да махнеш дори капачката на минералната си вода. Никои отбор няма нужда от подобни псевдофенове. Трябва да се вземат наистина радикални мерки. За какво изобщо се допускат до стадиона лица на които от километър им личи, че са дрогирани??? Само с призиви няма да стане уважаеми господа!!!
Коментар
� -
Причината според мен е ясна: идиотите, които по всяка вероятност лишиха "Левски" от домакинство в третия предварителен кръг, са били пияни и надрусани.
И як бой от полицията на мача за суперкупата.Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
� -
Причината според мен е ясна: идиотите, които по всяка вероятност лишиха "Левски" от домакинство в третия предварителен кръг, са били пияни и надрусани. Тези хора обикновено нямат никаква представа кой мач гледат и как се движи резултата... Решението е едно: както се прави в Англия - да им се правят досиета и да не се допускат по стадионите. В момента тези индивиди отблъскват от стадионите много фенове, които обичат своя отбор, но не искат да пострадат, отивайки на мач."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
� -
ПРИВЪРЖЕНИК СЪМ НА ЛЕВСКИ,НО ТОВА КОЕТО НАПРАВИХА МАЛОУМНИТЕ ИЗРОДИ В СЕКТОР Б МЕ КАРА ЕДИНСТВЕНО ДА СЕ СРАМУВАМ.СПОРЕД МЕН ТОВА БЕШЕ ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ПРОСТОТИЯТА И ПАДЕНИЕТО В ТАЗИ ДЪРЖАВА.КАКВА ЕВРОПА КАКВА АЗИЯ НИЕ НЕ СТАВАМЕ И ЗА АФРИКА.СРАМ СРАМ СРАМ СРАМ..........За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
� -
Първоначално изпратено от HakkinenЕ то само индивидите със сините очила твърдят (без да си вярват обаче), че е било честно миналото първенствоЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
� -
http://www.standartnews.com/bg/artic...article=153605
Това май означава че миналото е било нечестно?А?Life won't wait for you.
Коментар
�
Коментар