IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
    ми да затворят Б сектор за оставащите мачове в евротурнирите...
    ... а и само да не почнат да опяват че не знаят кой е !!!
    Е те ще отидат в друг сектор и пак ще помиярстават.А и в какъв мач само стана.Все едно е финал на лигата.Сега и олигофрените на Дучето ще последват "светлия пример" на изродите на Тепсиев.Хващам бас.
    Life won't wait for you.

Коментар

• ми да затворят Б сектор за оставащите мачове в евротурнирите...
      ... а и само да не почнат да опяват че не знаят кой е !!!
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Левскар съм, но си мисля, че вече е крайно време да се случи нещо с прословутите идиоти които се намират в секторите зад вратите. Не може заради 15-20-100 наркомани или алкохолици да страдат хиляди други фенове. Много ми е интересно как успява да се внесе целия този арсенал от бомбички, след като за влизане във всички останали сектори за влизане е необходимо да махнеш дори капачката на минералната си вода. Никои отбор няма нужда от подобни псевдофенове. Трябва да се вземат наистина радикални мерки. За какво изобщо се допускат до стадиона лица на които от километър им личи, че са дрогирани??? Само с призиви няма да стане уважаеми господа!!!

Коментар

• Причината според мен е ясна: идиотите, които по всяка вероятност лишиха "Левски" от домакинство в третия предварителен кръг, са били пияни и надрусани.
          По-скоро 3 мача пред закрити врати.
          И як бой от полицията на мача за суперкупата.
          Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Причината според мен е ясна: идиотите, които по всяка вероятност лишиха "Левски" от домакинство в третия предварителен кръг, са били пияни и надрусани. Тези хора обикновено нямат никаква представа кой мач гледат и как се движи резултата... Решението е едно: както се прави в Англия - да им се правят досиета и да не се допускат по стадионите. В момента тези индивиди отблъскват от стадионите много фенове, които обичат своя отбор, но не искат да пострадат, отивайки на мач.
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Emos, и аз съм левскар, но съм съгласен с теб. Наистина грозни сцени
              и то без никаква причина.

Коментар

• ПРИВЪРЖЕНИК СЪМ НА ЛЕВСКИ,НО ТОВА КОЕТО НАПРАВИХА МАЛОУМНИТЕ ИЗРОДИ В СЕКТОР Б МЕ КАРА ЕДИНСТВЕНО ДА СЕ СРАМУВАМ.СПОРЕД МЕН ТОВА БЕШЕ ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ПРОСТОТИЯТА И ПАДЕНИЕТО В ТАЗИ ДЪРЖАВА.КАКВА ЕВРОПА КАКВА АЗИЯ НИЕ НЕ СТАВАМЕ И ЗА АФРИКА.СРАМ СРАМ СРАМ СРАМ..........
                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                  Е то само индивидите със сините очила твърдят (без да си вярват обаче), че е било честно миналото първенство
                  А ЗАЩО НЕ НИ СВЕТНЕШ КАКЪВ ЦВЯТ БЯХА ОЧИЛЦАТА КОГАТО СПЕЧЕЛИХТЕ ТИТЛАТА НАЧЕЛО С ТРОИЧО МЛАДЕНОВ ИЛИ МОЖЕ БИ ТОГАВА БЯХА НА МОДА МОНОКЛИТЕ
                  За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Интересното е и кой го казва.А той ги знае най-добре нещата.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Колелото на историята ще се върти до окончателната доминация на ЦСКА в Европа

Коментар

• Е то само индивидите със сините очила твърдят (без да си вярват обаче), че е било честно миналото първенство

Коментар

• http://www.standartnews.com/bg/artic...article=153605
                          Това май означава че миналото е било нечестно?А?
                          Life won't wait for you.

Коментар

• И аз, и аз...
                            Но не ни дадоха тази възможност.
                            Защо БФБ не поиска от Черепа и Чорни да си листват клубовете? Това е нормална практика в Западна Европа.

Коментар

• Аз щях да си купя акции на ЦСКА без вьобще да анализирам... ей така от фенски подбуди

Коментар

• Да... И аз съм ЗА.

Иначе скритата приватизация на футболните клубове преди години ми е голяма болка. Да имаха акъл, да ги бяха направили публични дружества и да ги пуснаха на борсата!

Коментар

Working...
                                X