Мика, ние само на шанс ли ще разчитаме??? Стига с тези късмети и опълчения и т.н. Ако искаш да си в ШЛ трябва да биеш един среден европейски отбор като Киево и това е, ако не можеш, просто не си за ШЛ.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българските отбори в Евро турнирите
Collapse
X
-
Аз за пръв път разбрах, че има такъв отбор тази сутрин като преглеждах евентуалните ни съперници
Не мисля, че има от какво да се притесняваме, стига малко да стегнем защитата - вчера беше кошмарна.
Но пък съжалявам за Левски - да си поставен и да ти се падне италиански отбор си е много сериозен малшанс..."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
� -
Първоначално изпратено от emosПРИВЪРЖЕНИК СЪМ НА ЛЕВСКИ,НО ТОВА КОЕТО НАПРАВИХА МАЛОУМНИТЕ ИЗРОДИ В СЕКТОР Б МЕ КАРА ЕДИНСТВЕНО ДА СЕ СРАМУВАМ.СПОРЕД МЕН ТОВА БЕШЕ ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ПРОСТОТИЯТА И ПАДЕНИЕТО В ТАЗИ ДЪРЖАВА.КАКВА ЕВРОПА КАКВА АЗИЯ НИЕ НЕ СТАВАМЕ И ЗА АФРИКА.СРАМ СРАМ СРАМ СРАМ..........Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Те нашите са озлобени в момента от всичко, което стана в последните месеци и нищо чудно да си го изкарат на стадиона, полицията и останалите фенове... Мисля да отида на Армията довечера и просто не знам какво да очаквам
Дано да греша, разбира се..."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
�
Коментар