Трябваше да значи "ЗА".
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българските отбори в Евро турнирите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 22Мисля, че забогатяването на фамилията Митал в областта на металургията и стоманодобива е доста по-обяснимо и прозрачно от това на Черепа.Изобщо как стана така че най-популярните български футболни клубове един ден се събудиха акционерни дружества - собственост на Черепа, Чорни...?????????????????????????Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътКолко пари е инвестирал досега Митал-мангал в Кремиковци? Защо мислите, че би дал нещо на ЦСКА?
Надежди
Коментар
-
Мисля, че забогатяването на фамилията Митал в областта на металургията и стоманодобива е доста по-обяснимо и прозрачно от това на Черепа.
Изобщо как стана така че най-популярните български футболни клубове един ден се събудиха акционерни дружества - собственост на Черепа, Чорни...?????????????????????????
Коментар
-
Първоначално изпратено от 22Това е един от най-богатите хора в света, забогатял по далеч по-нормален начин от Черепа.А че Черепа съсипа ЦСКА тази пролет две мнения няма.Макар че 22 идеята Митал да поеме отбора не я виждам чак толкова лоша.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Какво това, Хакинен - че циганинът Митал искал да купува ЦСКА? В нашият форум казват, че това са глупости.
Пази боже, с тоя мангал ще е по-зле отколкото со Черепът - Божков сигур ще поомекне и отвреме навреме все ще дава по някой кинт, а оня индианец досега колко е инвестирал в Кремиковци? Ми то по-добре ний с тебе да поемем ЦСКА...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар