IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Трябваше да значи "ЗА".
    Life won't wait for you.

Коментар

• Черепа е повече от фен на Левски.Той им беше фактически собственик.Абе Чорни бил левскар от малък, що и Митал да не се окаже закърмено чорбарче.А и без това ни трябва човек с много пари.Така че аз съм "А".
      Life won't wait for you.

Коментар

• Абе поне няма да е фен на "Левски", какъвто е Черепа... Дори и това си е някакъв плюс.
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от 22
          Мисля, че забогатяването на фамилията Митал в областта на металургията и стоманодобива е доста по-обяснимо и прозрачно от това на Черепа.Изобщо как стана така че най-популярните български футболни клубове един ден се събудиха акционерни дружества - собственост на Черепа, Чорни...?????????????????????????
          И там имаше едни подкупи за министри, едни необясними оттегляния на конкуренти от апетитни търгове в Азия.Колкото до второто то е ясно.Перат пари,правят си услуги на други места и сфери на бизнеса.За Чорни ти е ясно че купи Левски за да ги ползва за щит, като "най-популярния клуб".Нали тогава заседанията на правителсвото се водеха на Герена.По време на мачовете на Левски.Дали Миталчо ще бъде по-добър от Черепа не знам.Ни мо се струва че няма да е по-лош.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
            Колко пари е инвестирал досега Митал-мангал в Кремиковци? Защо мислите, че би дал нещо на ЦСКА?
            Не съм запознат. Но предполагам, че от Крема печели, точейки го и също с разни трансферни цени. При ЦСКА това няма как да работи, а може само да се инвестира, докато се направи сериозен европейски пробив, откъдето пък инвестицията се връща.
            Надежди

Коментар

• Колко пари е инвестирал досега Митал-мангал в Кремиковци? Защо мислите, че би дал нещо на ЦСКА?
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Мисля, че забогатяването на фамилията Митал в областта на металургията и стоманодобива е доста по-обяснимо и прозрачно от това на Черепа.

Изобщо как стана така че най-популярните български футболни клубове един ден се събудиха акционерни дружества - собственост на Черепа, Чорни...?????????????????????????

Коментар

• Първоначално изпратено от 22
                  Това е един от най-богатите хора в света, забогатял по далеч по-нормален начин от Черепа.
                  Въпросния Митал е на "оня" Митал малкото братче.И е доста богат но не е сред най-богатите хора на света.А колко е забогатял честтно......"тъмна Индия" А че Черепа съсипа ЦСКА тази пролет две мнения няма.Макар че 22 идеята Митал да поеме отбора не я виждам чак толкова лоша.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• ЦСКА е най-славният български отбор. Няма начин да не възкръсне е отново да се прочуе из Европата. Въпрос на време единствено.

Коментар

• http://www.gol.bg/article.php?id=5894

Три пъти ура

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                        Ми то по-добре ний с тебе да поемем ЦСКА...
                        Ми 100% ще се справим по-добре от Черепа и Кремиковския бос

Коментар

• Какво това, Хакинен - че циганинът Митал искал да купува ЦСКА? В нашият форум казват, че това са глупости.
                          Пази боже, с тоя мангал ще е по-зле отколкото со Черепът - Божков сигур ще поомекне и отвреме навреме все ще дава по някой кинт, а оня индианец досега колко е инвестирал в Кремиковци? Ми то по-добре ний с тебе да поемем ЦСКА...
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Две мнения по въпроса дали Черепа ни съсипа тази пролет няма. По-важното за мен е да не ни довърши този сезон, защото ако той остане начело на отбора, точно това ще се случи за съжаление

Коментар

• Така както е написано, интересът не е слух. Отделен е въпросът дали ще го купи.
                              Това е един от най-богатите хора в света, забогатял по далеч по-нормален начин от Черепа. Черепа съсипа ЦСКА тази пролет. Аз приемам това сега като една голяма надежда за любимия ми отбор!

Коментар

• http://sportni.bg/?tid=40&oid=910265

Ха сега, приятели, да видим как ще коментирате този слух

Коментар

Working...
                                X