Първоначално изпратено от Han Krum
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българските отбори в Евро турнирите
Collapse
X
-
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
-
Първоначално изпратено от ПламенНаско Сираков отишъл на врачка преди мача с Барса и я питал как ще завърши срещата. Жената, възрастна, не разбирала от футбол и го помолила да му каже името на някоя от знаковите фигури за състава, за да опита да предскаже бъдещето. Наско мислил, мислил и казал Героги Пет ков. Врачката също мислила, мислила и му отговорола : Ами така ще свърши мача.
Наско излязъл (също в размисъл) и си казал "Ей, добре че не казах Мъри Сто илов".
)
Коментар
-
Съдията заслужава да му се изредят всички резани по веднъж, а номер 41 - два пътиЧервеният картон трябваше да е за него, а не за Роби... Ако бяхме 11 на 11 до края, щяхме да удържим хикса. И каква беше тази дузпа? Къде ги намират тези съдии не ми е ясно... По-добре да беше свирил Каубоя. Айде стига съм писал, че съм афектиран и ще взема да изтърся някоя глупост...
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Мъчно ми е! Мъчно ми е, защото не съм обезумял от злоба и завист като чорбарите тук и въпреки, че съм левскар, виках за чорбата! Но за съжаление реалностите са такива! Кочината загуби с 2:0 в един грозен и жалък мач срещу един отбор, който е на светлинни години от Барселона. През цялото време се държаха като опълченците на Шипка. И да е жив и здрав вратаря им, иначе резултата щеше да е 5-6:0. Стоичков трабва да го викне в националния тоя пич.
А Левски изигра един красив и достоен мач, въпреки че загуби с 5:0!
И моля, не пишете глупости от рода на "съдията п...раст". Когато отборите са читави и мача е красив и играта е коректна и нарушенията са малко и съдията не може да влияе - справка Барселона - Левски!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Re: Некои съображения
Първоначално изпратено от Poohbear newbieПървоначално изпратено от аналгинаКолега, много сме тънкообидни нещо. Аз не влагам зли чувства и мисли в коментарите си. Ако си приел последният ми за такъв, сори.А що се отнася до Роналдиньо и това, че извадил нож на умряло куче, аз предпочитам да ме бият с 10:0, отколкото някой да ме съжалява и да се смилява над мен.
Съвсем между другото, юношите на Марек за какво куче ги имаш?
Колкото до мача, днес получих информация от човек бил там (и той няма негови), че публиката е накарала Барса да играят след 2:0 и да продължават с голеадата. Марек изобщо не ме интересува, най-малко пък юношите му. Но се учудвам, защото патентът с ножа и кучето в България го държи ЦСКА. Левски обикновено спираха след 2-3 гола.
Нищо не ми пишеш дали си разбрал онова за пясъка и камъните, но като гледам не си.
Хайде със здраве!
Колкото до мача и а аз получих информация от човек бил на стадиона и той ми каза, че след 2:0 на "Камп Ноу" са останали повече левскари, отколкото каталунци. Абе как "вашата" публика не се сети да надъха сините - спокойно щяхте да им изравните второто полувреме.
Като гледам, май ти нещо не си разбрал. Затова ще ти го повторя още веднъж - ако ти разчиташ на подаяния и милостиня, аз предпочитам да ме смачкат, но не да ме съжаляват и да се смиляват над мен. Достойството преди всичко, поне при мен - за теб не зная.
Онова горе неслучайно съм го оцветил в червено - аз ти подадох ръка, защото не обръщам внимание на дребните неща, гледам да стоя над тях и да се концентрирам върху големите, но ти не я прие. Така, че сам си направи извода дали съм разбрал онова за пясъка и камъните :-)
Не държа да ми отговаряш. Гледам, че тъпчеш на едно място и диалогът ни няма развитие, а това ме натъжава, защото губиш от и без това малкото ми свободно време.
Бъди жив, защото много здрави умряха!!!
Коментар
-
Наско Сираков отишъл на врачка преди мача с Барса и я питал как ще завърши срещата. Жената, възрастна, не разбирала от футбол и го помолила да му каже името на някоя от знаковите фигури за състава, за да опита да предскаже бъдещето. Наско мислил, мислил и казал Героги Пет ков. Врачката също мислила, мислила и му отговорола : Ами така ще свърши мача.
Наско излязъл (също в размисъл) и си казал "Ей, добре че не казах Мъри Сто илов".
)
Коментар
-
Re: Некои съображения
Първоначално изпратено от аналгинаКолега, много сме тънкообидни нещо. Аз не влагам зли чувства и мисли в коментарите си. Ако си приел последният ми за такъв, сори.
А що се отнася до Роналдиньо и това, че извадил нож на умряло куче, аз предпочитам да ме бият с 10:0, отколкото някой да ме съжалява и да се смилява над мен.
Съвсем между другото, юношите на Марек за какво куче ги имаш?
Колкото до мача, днес получих информация от човек бил там (и той няма негови), че публиката е накарала Барса да играят след 2:0 и да продължават с голеадата. Марек изобщо не ме интересува, най-малко пък юношите му. Но се учудвам, защото патентът с ножа и кучето в България го държи ЦСКА. Левски обикновено спираха след 2-3 гола.
Нищо не ми пишеш дали си разбрал онова за пясъка и камъните, но като гледам не си.
Хайде със здраве!The more it snows, the more it goes... on snowing - истинският цитат
Коментар
Коментар