IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• “Газета спортурилор”: Срещу Барселона Левски се нуждаеше от помощта на УНИЦЕФ

14 септември 2006 | 11:30 | Агенция "Фокус"

Букурещ. Барселона започна новия сезон в Шампионската лига, както приключи стария – с танц под дъжда, пише днес румънският вестник “Газета спортурилор” в коментар за мача на "каталунците" срещу българския шампион Левски София. По ирония на съдбата, Барса изпробва новите екипи с емблемата на УНИЦЕФ точно срещу отбор, който изглежда имаше нужда от помощта на хуманитарната организация, ироничен е вестникът. Изданието цитира и известният футболен треньор Радомир Антич, който коментирал мача по испанското радио "Cadena SER". Според Антич футболистите на Левски гледали Роналдиньо с такова възхищение, сякаш не им е съперник. “На какво ли са се надявали?”, реторично попитал специалистът.

Коментар

• "Мъри заяви пред журналистите, че въпреки разгромната загуба с 0:5 от Барселона, остават още цели пет мача, в които отборът може да спечели 15 точки."

Вероятно се е объркал човека. Искал е да каже, че в оставащите 5 мача, ще получат още най-малко 15 гола. Нали?

Коментар

• Марчо Дафчев: Най-добре ще е да победим без да ни вкарат гол

Хахаха Марчо е открил топлата вода
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от XX
          За феновете на Левски искам да кажа, че повечето хора не злорадстват за тежката загуба от Барса.
          Това е за тема Бисери и вицове.

Коментар

• За феновете на Левски искам да кажа, че повечето хора не злорадстват за тежката загуба от Барса.

Просто спора тръгна от там, че всички медии и сини фенове ни надуха ушите, какъв страшен исторически мач сте изиграли с Барса, което поне според мен не беше так. Няма как да паднеш с 5 гола и да кажеш, че мача бил много добър за Левски.

Футболистите на Левски изгледаха мача от близо. Дори ако сте гледали техните интервюта вчера по БТВ щяхте да видите какво беше и тяхното мнение. Играчите на Левски, за разлика от феновете, са реалисти и си дадоха сметка, че просто са били много много по-слаби и заслужено са загубили.

Коментар

• Императоре,не ме вкарвай във фенклуба на Левски,вчера писах за първи път в тази тема и изрично казах,че не съм привърженик на никой отбор,а - като българин - искам да подкрепя Левски в евротурнирите,точно така,както ще подкрепя и ЦСКА срещу Бешикташ!

Коментар

• Да, никакъв Вачев не е играл в ЦСКА, камо ли в оня мач. Още помня Радуканов как им го вкара и куфееше като луд, ама то и аз да бях и аз щях да.
                Еди - за онова и аз в първият момент викнах "дузпа" - до голяма степен по навик - свикнал съм да видя как на Подуене им отсвирват всяко полягване в България.
                Цезаров, щом няма от какво да се срамувате, добре, дори се и гордейте, ако искате. Затова няма да повторите успехите ни никога.

От друга страна се и видя защо ви пожелавах Реал Мадрид преди жребият... друг е въпросът, че сигур вий щяхте да свалите гащи и пред тях само заради името им - това пък е най-основната причина за вашите издънки.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• аналгин, точно така, на Радуканов беше гола и той беше вторият ни гол. Третият гол беше дело на Михтарски. Много добре си го спомням, защото също беше страхотен За Вачев също съм съгласен, че 100% никога не е играл при нас.

Коментар

• Re: Некои съображения

Първоначално изпратено от Poohbear newbie
                    Първоначално изпратено от аналгина
                    Първоначално изпратено от Poohbear newbie
                    Здравейте,

Не искам да коментирам много-много вчерашния мач, освен да кажа, че приятелката ми намрази Роналдиньо за вечни времена, защото на умряло куче нож извади в последната минута...
                    Колега, ами вашите излязаха на Камп Ноу като агне на заколение, какво да им извади Роналдиньо? То ако става на въпрос и трева имаше в изобилие, но на вашите не им беше и до ядене в тоя мач :-)
                    Колега,

Нашите са си у нас и, надявам се, са добре. Не си спомням да са ми споменавали да ходят на някакъв кампус, бил той и Ноу. Бих се разтревожил доста, ако ми звъннат да кажат, че имат някакъв здравословен проблем.

А, във вторник Левски играха с Барселона, май го коментирах мача някъде из форума.

Желая ти здраве, колега, и да не си пълниш буркана с пясък, че няма място за големите камъни
                    Колега, много сме тънкообидни нещо. Аз не влагам зли чувства и мисли в коментарите си. Ако си приел последният ми за такъв, сори.
                    А що се отнася до Роналдиньо и това, че извадил нож на умряло куче, аз предпочитам да ме бият с 10:0, отколкото някой да ме съжалява и да се смилява над мен.
                    Съвсем между другото, юношите на Марек за какво куче ги имаш?

до gotin - колега, В.Вачев никога не е играл в ЦСКА. Голът, за който си мислиш го вкара Милен Радуканов и беше наистина феноменално воле, пък за тебе нека си е случаен гол.

Коментар

• Стенли, ако прегледаш темата ще се убедиш, че ние не сме твърдели, че сме свръхзвукови или безсмъртни. Напротив, признаваме, че в момента не сме в добра форма (по една или друга причина). И ако довечера ни бият с разлика не виждам как ще твърдим, че сме играли добре. За това става дума.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стенли
                        Ще видим довечера футболните естети . Стискам им палци, все пак българи сме. Иначе съм убеден, че при провал срещу Бешикташак доввечера всички естети ще тръбят, че турския гранд е на нивото на БарЦелона. Успех на всички БГ отбори довечера!
                        Не бе няма да тръбиме нищо, просто няма да паднем с такъв срамен резултат. А че ще ни бият е 80 %сигурно.Ние сме реалисти, не мечтатели, а пък на ревнша в София може и да ги отстраним, това е.

Коментар

• Ще видим довечера футболните естети . Стискам им палци, все пак българи сме. Иначе съм убеден, че при провал срещу Бешикташак доввечера всички естети ще тръбят, че турския гранд е на нивото на БарЦелона. Успех на всички БГ отбори довечера!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пламен
                            Никой не иска от вас да се превърнете във футболни естети (каквито са привържениците на ЦСКА)
                            Това е за тема Бисери и вицове.

Коментар

• До Ход и останалите рогати

Първоначално изпратено от ход
                              Историята си е история. Реалността в момента е следната: ЛЕВСКИ Е ТАМ КЪДЕТО ЧОРБАТА НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ. Изкуствено създадения от комунистите отбор трябва да отиде на бунището заедно с неговите създатели. Виждам, че има доста червенушки които с удоволствие си спомнят за победите на червения отбор, за победите на комунизма.Минало е, вече никога няма да го бъде. Рано или късно България ще стане нормална държава, без комунисти и без цска.
                              Пак пожелавам успех на всички наши отбори.
                              Говедата никога няма да стигнат там където е ЦСКА е бил в евротурнирите- 3 полуфинала. Искам да ти припомня, че уески е създаден от шепа хора от село подуене, а ЦСКА е славният столичен отбор. А ето и истинската история за създаването на ЦСКА:
                              На 28 октомври 1923 година клубовете - Атлетик (създаден през 1910 г.), Слава (създаден през 1916 г.) и Офицерски Спортен Клуб се обединяват под наименованието Офицерски Спортен Клуб Атлетик Слава 1923 или за кратко АС`23. Клубът е бил под патронажа на Министерството на войната, което осигурява екипировката за клуба. През 1931 г. отборът печели първенството на България, а през 1941 Националната купа. През 1944 АС`23 печели 1-ва Софийска дивизия. Стадионът на АС`23 "Атлетик Парк" е бил на същото място където е сега стадион "Българска армия" като стадионът е бил завършен през 1938.

През 1944 г. АС`23 бива обединен с клубовете на Шипка (София), Победа (Орландовци) и График (бившия Цар Борис ІІІ) под името "Чавдар". Чавдар печели през 1944 плакета "Народна Войска". През 1947 Чавдар отпада във 2-ра Софийска Дивизия. Управниците на Чавдар (преминал вече към Централния дом на Войската и носещ името Ц.Д.В.) започват да търсят спасение чрез обединяване с друг отбор. Първоначално се водят преговори със Спортист (Хаджи Димитър), но в крайна сметка се договарят със Септември (София), който вече си е осигурил промоция във фазата на елиминациите. Решават дата на създаване на отбора да е 5 Май 1948 г. Отборът бива кръстен "Септември при ЦДВ" и продължава участитето си в първенството. На финала Септември при ЦДВ среща Левски и след загуба с 1:2 в първата среща и победа с 3:1 във втората печели първата си титла.

Ето това е истината за създаването на ЦСКА и всички други версии са долни спекулации!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от gotin
                                Императорът да не се хвали с това 3:2 срещу Ювентус, защото всички помним третия, абсолютно случаен гол на звездата на Черно море в момента Вачев.
                                Не знам ти какво помниш от онзи мач, но третия гол го вкара Петьо Михтарски от пряк свободен...

Коментар

Working...
                                X