IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Han Krum
    Първоначално изпратено от Chocho
    Круме, ти приемаш ли залога ми? Офертата е към всички чорбари!
    Аз имам 10 000 Химко , готов съм

Само ми припомни последния резултат 3-0
    Залога е 1000 химковци срещу 1 албена!!!
    Приемаш ли?

Коментар

• Да ама и Фейеноорд изравниха
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Chocho
        Круме, ти приемаш ли залога ми? Офертата е към всички чорбари!
        Аз имам 10 000 Химко , готов съм

Само ми припомни последния резултат 3-0

Коментар

• И Литекс изравниха ))))))))))

Коментар

• Въобще, Левски и чорбата са издънките тази седмица

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
              Стига бе... Локото водят 2:1, а вие се карате за глупости. Кажете по една добра дума и за тях, все пак засега те единствени се очертава да спечелят и да донесат малко точки за националния ни коефициент.
              Дано да вкара Локото още един гол или поне да задържи тоя резултат! Много ме е яд, че не остана 2:0! Българи напред!
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Да, евала на локото, а Литекс, току-що, изравни!!!

Коментар

• КОЛКОТО И ДА НЕ ИСКАТ ДА ПРИЗНАЯТ ЛЕВСКАРИТЕ И ЦСКА ДОСТА СА ИЗРАСНАЛИ. КАТО СРАВНИМЕ ТОЗИ МАЧ С ГАЛАТА САРАИ ПРОСТО НАПРЕДЪКА Е ОЧЕВИДЕН.НАДЯВАМ СЕ И СОФИЯ ДА СЕ ПРЕДСТАВЯТ ПО ДОСТОИНО В СРАВНВНИЕ С МАЧА СРЕЩУ САРАИТЕ.
                  За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Стига бе... Локото водят 2:1, а вие се карате за глупости. Кажете по една добра дума и за тях, все пак засега те единствени се очертава да спечелят и да донесат малко точки за националния ни коефициент.

Коментар

• Круме, ти приемаш ли залога ми? Офертата е към всички чорбари!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                        Първоначално изпратено от Han Krum
                        Пич аз не съм лицемер, сега да ти обяснявам, че съм българин и съм за българските отбори , е не е вярно. Аз Съм за ЦСКА и съм против Левски(отбора) , не човека

Нарича се спортна злоба
                        Е верно там в кочината сте мутирали вече.... Ако щеш вярвай, ама как съм викал за Вас, когато играехте на Анфийлд... Ама какво да ти разправям, няма да ме разбереш....
                        Ама това си е твой проблем.
                        Дръжте се за неделя, че там няма оправдания

Коментар

Пич аз не съм лицемер, сега да ти обяснявам, че съм българин и съм за българските отбори , е не е вярно. Аз Съм за ЦСКА и съм против Левски

Нарича се спортна злоба
                          Круме, в една друга тема ти казах, че не си хан! Жалък си...

Коментар

Пич аз не съм лицемер, сега да ти обяснявам, че съм българин и съм за българските отбори , е не е вярно. Аз Съм за ЦСКА и съм против Левски(отбора) , не човека

Нарича се спортна злоба
                            Е верно там в кочината сте мутирали вече.... Ако щеш вярвай, ама как съм викал за Вас, когато играехте на Анфийлд... Ама какво да ти разправям, няма да ме разбереш....
                            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Пичове, ясно е че тази тема е Левски vs. ЦСКА

В неделя играят точно те помежду си. Предлагам да си организираме залози.

Залагам 1000 HIMKO за победа на Левски с 2 гола разлика!

Импе, ти слагаш ли една ALB насреща (т.е. загуба с 1 гол, равен или победа на ЦСКА)?

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                                Първоначално изпратено от Han Krum
                                netware5 написа;
                                А Левски изигра един красив и достоен мач, въпреки че загуби с 5:0!
                                5:0

Вашия мач беше супер за мен, само дето исках още 3-4 гола, ама нищо
                                И що така бе Хане? Ти българин ли си или нещо друго? Аз наистина виках за кочината, щото са си наш отбор! А ти злобеееш. Ей затова при казана с българите в ада няма дявол! То от тая тема става безпощадно ясно чии привърженици са достойни българи и човеци и кои са заслепени от злоба мутанти!

Нарича се спортна злоба

Коментар

Working...
                                X