IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Информация за МК"Обединени Източни Пазари"/ Bomex

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.dksbt.bg/new.php

Без коментар!

Коментар

• ИЗМАМНИЦИ ПРИВЕТ!

Г-Н ДАНАИЛОВ - "KARIOKI" НЕМОЖАХТЕ ДА НАКАРАТЕ НИКОЙ ОТ ИЗМАМЕНИТЕ ОТ ВАС ДА НАПИШЕ ОПРОВЕРЖЕНИЕ ЗА BOMEX И ЗАПОЧНАХТЕ ДА СИ ПИШЕТЕ САМИ! - ХА - ХА - ХА!
      АМИ ВЪРНЕТЕ ПАРИТЕ НА ХОРАТА А НЕ ГИ ЗАПЛАШВАЙТЕ С КОЕТО ПОКАЗВАТЕ САМО КОЛКО ВИ Е СТРАХ!
      [b]ПРИЗИВ КЪМ ВСИЧКИ ИЗМАМЕНИ:[/b]

ПИШЕТЕ НА ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА ЗА ДАНАИЛОВ

ТА ДА СТАНЕ ИЗВЕСТЕН А НЕ ДА ПИШАТ САМО В СЕЛСКИТЕ ВЕСТНИЦИ ЗА НЕГО И КОТИРОВКИТЕ МУ!

И ДАНАИЛОВ ЧАКАМ СИ ПАРИТЕ!

Коментар

• Всички усетихме , че си знаете кяра, ама той няма нищо общо с борсовата търговия. Ама и нагли дейба...

Коментар

• Karaoki не се занимавай с тези тарикати. Целта им е да оплюят, нас играчите, Вомехи и системата. И според мен това са хора на онова лайно Лазаров. Ние играчите си знаем най-добре кяра и не е необходимо да ги светкаш.
          А ако има балъци да им вярват си е техен проблем. В момента в 9 вестника излизат анализите на Вомех, правят се пресконференции редовно и ако някой вярва на трима идиоти и някои изгорели в търговията нещастници /или правейки се на такива/ си е негов проблем. А доколкото знам и шефовете от Вомех са взели мерки.

Коментар

• Karaoki ли си не знам, но ако си Данаилов да ми върнеш депозита от 300-350лв., който го чакам още от 2001г. Беше казал, че ще го върнеш "утре"...
            А за милионите оборот - и ние също ги правехме и пускахме и статии по вестниците и "анализи", но само ние си знаехме от къде идваха тези обороти.
            И като гледам как се палиш и си "вярваш" за милионите обеми контракти, ми напомняш за Данаилов, май наистина си ти. Все пак близо година ни плакнеше очите и го познавам достатъчно добре ... за съжаление.

Коментар

• karaoki, ти си май на Данаилов ибрикчия. А на теб колко ти платиха за постовете?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivanka
                Az dnes biah udobrena za poziciata Menidgur korporativni klienti -Burgas -kakvo postigenie ...i oshte rano,rano sutrinta v ponedelnik triabvashe da prigotvia vsichki dokumenti i belegchicata za platena taksa...a shto v ponedelnik kato az shte hodia na 30 subota.....niama znachenie...
                Az sum edna ot uchastnichkite v kursa na Open Market predi vreme pri milia g-n Danailov ,suvestno si napisah taka narechenata diplomna rabota koiato taka i ne prestigna v Sofia ..za koeto do den dneshen viniah bulgarskite poshti koito mi provaliha sudbata da se iziavia na stokovata borsa :Za koeto im se izviniavam
                A sega pochti menadger ...i kakvo pak nishto i koi pak ...milia g-n Danailov ...
                Dnes sutrina supruga mi me popita da ne izleze onia sushtia deto te kaneshe na vilata si ....
                E ga ti !!! Napravo sum potresena
                Blagodaria che ima internet i che horata koito sa postradali sa napisali tuk
                tova za da predpaziat takiva kato nas ...ot porednata greshka
                Естествено е че ще си потресена. И аз съм потресен от невежеството ти. Не си изпратила курсова работа /курсова а не дипломна/ и ще ставаш какво?Дипломна работа се прави в университета а не на такива курсове. И ако на някой мисленето му е като твойто по добре да си гледа тенджерите ! Бургас работи мойто момиче и сега писанието си и как Данаилов те е канил на вилата си пък ти не си отишла си го пази за внуците!

Коментар

• 1.Ей певецо на лъжата и простотията! Колко ти заплатиха за да констатираш че ”има нещо гнило в Дания”? Или си някой от нещастниците на Лазаров. И децата са наясно че всички организрани пазари-борси и дилърски пазари включително БФБ работят чрез членове и подизпълнители именно на граждански договори. Къде сте чули г-н професоре че борса има трудови договори с брокер или дилър. И ако не си наясно какво е Сателит Даиг АД отвори държавен вестник от април 1991 год. и виж кой е учредил фондовата и стоковата борса в България. На твойте прозрачни простотии могат да се хванат само невежи и прости хора което очевидно целиш. В ”Дания” т.е. на Вомех ежедневно се търгуват вече милиони обеми контракти и то за пръв път в България. Ако не са ти платили и си просто прост иди на http://www.steinx.com и кликни на ПОВЕЧЕ при българския флаг на лентата с котировките за да видиш статистиката. А ако си загубил от търговията и сега се мъчиш да си го изкараш на някого ще ти дам платена консулатация как да си изкараш парите ама не за двеста лева за колкото евентуално са те обучавали от Вомех - bundgi@abv.bg

Коментар

• Много Ви благодаря за безценната информация. Можеше да се окажа поредната жертва на схемата! Но мисля, че ако хората четат повече и се замислят върху начина на подбор на кадри за т.нар. фирма BOMEX или "Сателит Даиг" АД, ще спрат кранчето на тези мошеници. Ами само вижте фактите- на 25.09.2006г. се пускат 15 обяви за "регионални корпоративни мениджъри" с неясно висше образование, но за скромната заплата от 1500 лв. След като изпратиш автобиография и попълниш тестовете, където естествено всеки е одобрен, ти казват, че курса за обучение започва на 30.09.2006- т.е. утре. Е как е възможно за такъв кратък срок да се организират хора от Източна България да отидат за 2 дни в София??? Това просто е несериозно! И след това, ако преминете обучението и решат, че сте достойния кандидат, ще сключат с Вас договор - граждански!!! Попитах г-жа Т.Пенерлиева има ли понятия от трудово законодателство, но тя ми отговори, че това било работа на правния отдел. Интересно- завеждащ отдел "Човешки ресурси" да не се занимава с правни въпроси!!! И на въпроса ми какво общо има фирма "Сателит Даиг" АД с BOMEX - ми се отговори, че било едно и също! Каквото и да напиша още, то само ще подкрепи всеобщото мнение, че "има нещо гнило в Дания"!

Коментар

• Първоначално изпратено от malevolent
                      мене ме одобриха днеска добре че прочетох какво сте написали
                      Искам да попитам всички писали -- защо никой от вас не е уведомил съответните органи най малко полицията ,за да се спре рафинираната измама

Коментар

• Az dnes biah udobrena za poziciata Menidgur korporativni klienti -Burgas -kakvo postigenie ...i oshte rano,rano sutrinta v ponedelnik triabvashe da prigotvia vsichki dokumenti i belegchicata za platena taksa...a shto v ponedelnik kato az shte hodia na 30 subota.....niama znachenie...
                        Az sum edna ot uchastnichkite v kursa na Open Market predi vreme pri milia g-n Danailov ,suvestno si napisah taka narechenata diplomna rabota koiato taka i ne prestigna v Sofia ..za koeto do den dneshen viniah bulgarskite poshti koito mi provaliha sudbata da se iziavia na stokovata borsa :Za koeto im se izviniavam
                        A sega pochti menadger ...i kakvo pak nishto i koi pak ...milia g-n Danailov ...
                        Dnes sutrina supruga mi me popita da ne izleze onia sushtia deto te kaneshe na vilata si ....
                        E ga ti !!! Napravo sum potresena
                        Blagodaria che ima internet i che horata koito sa postradali sa napisali tuk
                        tova za da predpaziat takiva kato nas ...ot porednata greshka

Коментар

• Системата за измами в BOMEX има завършен вид. Това, на което най-вече разчитат Данаилов и сие, е това че излъганите никога няма да тръгнат да правят разследвания, да стигат до съд и да търпят всички негативи от това заради 500-600 лв. Просто ще пият една студена вода. Това и правим.
                          Всичко, което ти се случва докато се занимаваш с господата от ул. 11 Август 21 е абсолутно нелепо, и в един момент просто чашата прелива и се отказваш. Те това и чакат. Заявяват, че си нарушил някакви правила и ти пожелават успех в живота.
                          Единствения начин за противодействие на тези нещастници е колективна жалба пред съответните органи на голям брой излъгани. За жалост организацията е много трудна, а и като вече отбелязах повечето "колеги" предпочитат просто да забравят.

Коментар

• Точно така OPEN MARKET. Още тогава не ми вдъхваше никакво доверие.

Коментар

• Първоначално изпратено от ST
                              Този Александър Данаилов не беше ли организирал някаква стокова борса в първите години на демокрацията?
                              Казваше се OPEN MARKET. И аз за това се подведох - мислех си, че е сериозен човек.

Коментар

• Този Александър Данаилов не беше ли организирал някаква стокова борса в първите години на демокрацията?

Коментар

Working...
                                X