IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Информация за МК"Обединени Източни Пазари"/ Bomex

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Уважаеми Г-да!
    Аз представлявам комисията по оперативен търговски контрол и етика
    която обслужва пазара ВОМЕХ. По повод многобройните жалби на участници на ВОМЕХ свързани с изнесената информация тук която дискредитира неправомерно дейноста им ви продължавам да ви уведомявам за следното:

От 19.10 и 20.10 тг. досега не е постъпило нито едно официално оплакване за нарушения от страна на ВОМЕХ или други участници на пазара. Това говори или за това че фактически НЯМА ТАКИВА, или че не сте прочели написаното от мен.
    Обръщам внимание че когато публикувате във форум ваша теза се приема и че сте запознати с публично изнесения отговор т.е. моята покана:

”С цел недопускане на недоразумения и прекратяване изнасянето на невярна информация, в случай на съществуващи претенции към лица свързани с дейноста на ВОМЕХ и участници в дейността включително при разпространяване на невярна информация МОЛЯ свържете се с нас на commission@steinx.com или на адреса ни за кореспонденция България гр. София бул. Евлоги Георгиев 169, тел 02/846-71-41.
    Можете да разчитате на компетентно разглеждане на претенции по предвидения в договорите и закона ред ако има такива! ”

Обръщам внимание също така че ако има претенции те се разглеждат по предвидения в ЗАКОНА И ДОГОВОРИТЕ РЕД. Другото се нарича клевета и/или подбудителство и се преследва от закона самостятелно или с друго консумирано престъпление!

Коментар

• Кой си ти AC/DC ? За пръв път влизаш във форума и си предлагаш услугите? Аз съм потърпевш и си мисля че си човек на вомех и искаш да ни накиснеш!!!
      Аз организирам група срущу вомех и ако имаш нещо срещу тях пиши ми на azu911@abv.bg. Предлагам да ми пишат и другите колеги.

Коментар

• Predlagam na vsi4ki koito sa izmameni ot Danailov,Penerlieva i drugite hitrqgi
        ot bomex da se obedinim sresty tqh. pi6ete na mega_invest@mail.bg

Коментар

• Добре де, къде се внасят тези депозити?

Коментар

• Цъкнах им на уебсайтчето ;-o
            По-голяма смехория не бях виждал от доста време...

Коментар

• NYSE guy, няма смисъл да се конфронтираш с тези. То и слепите, и глухите вече им е ясно за какво става дума. Забелязвате ли колко остро реагираха от Bomex след изнесената информация в dksbt.bg? От десет кладенеца вода донесоха за да опровергаят тази информация. А забелязвате ли, че въпреки, че тази тема съществува във форума от много време, едва в последните дни реагирах? Според мен, това е защото все по-малко хора се връзват на обяви пуснати от Bomex, а от там намаляха и кинтите от шаранчетата.
              Прочетете пак информацията на ДКСБТ. Друго не е и нужно. Нататък си правете сметката.

Коментар

• [quote="S.Genova"]Уважаеми Г-да!
                'Вомех е международен електронен дилърски он-лайн пазар'- нещо като дървено желязо. Ай стига ве .Тук четат и пишат хора запознати с финансовите пазари, а не балъците даващи си парите срещу розови балончета и обещания за огромни печалби.

Коментар

• Уважаеми Г-да!
                  която обслужва пазара ВОМЕХ. По повод многобройните жалби на участници на ВОМЕХ свързани с изнесената информация тук която дискредитира неправомерно дейноста им ви уведомявам за следното:

-Вомех е международен електронен дилърски он-лайн пазар който не извършва дейност като стокова борса и тържище съгласно българското законодателство. Дейноста се извършва в съответствие с лицензионен договор подписан и заверен в МнВР на 25.05.2005 г. На всички желаещи ще им бъде предоставена пълна информация за горното.
                  С цел недопускане на недоразумения и прекратяване изнасянето на невярна информация, в случай на съществуващи претенции към лица свързани с дейноста на ВОМЕХ и участници в дейността включително при разпространяване на невярна информация МОЛЯ свържете се с нас на commission@steinx.com или на адреса ни за кореспонденция България гр. София бул. Евлоги Георгиев 169, тел 02/846-71-41.
                  С.Генова
                  Можете да разчитате на компетентно разглеждане на претенции по предвидения в договорите и закона ред ако има такива!
                  Искам да обърна специално внимание че всякакъв друг подход ще бъде третиран като грубо нарушение на закона!

Коментар

• Абе американските лицензии не ги раздават току така!
                    ВОМЕХ имат ли американска лицензия?

Коментар

• Първоначално изпратено от burlat
                      Ей ПРЕКРСЕН -"NYSE guy"като лъжеш поне лъжи като хората! Аз от 2000 год. съм в бизнеса и анализи досега не са правени и публикувани в медиите!
                      А това че не си знаеш и размера на депозита така пи пъти на око го определяш съвсем разяснява нещата. Защо не си го поискаш по официалния ред? Или искаш нещо друго а?
                      Не си публикувал анализи ти, защото тогава сигурно не си можел още да пишеш. И това, че в София не са публкували анализи, не означава, че ние не сме. И то излизаше всяка седмица.
                      А иначе и аз бях в "бизнеса" от 2000г. И аз търгувах с фючърси- първо с долари/до края на 2000г/, после с нафта и накрая с пшеница.
                      И за парите - по кой ред мислиш, че си ги поисках. Все пак това са 300лв. Ако бяха 300 000лв може би щях да си ги поискам по неофициалния ред.
                      А за тези, които питат за лиценз на БОМЕКС ще Ви кажа обяснението на Данаилов за това - още когато BOMEX беше само OMEX Internet:
                      Сървърът ни се намира в САЩ и за това на практика сделките се извършват на територията на щатите. И ние имаме лиценз издаден в САЩ. Ще Ви дадем този лиценз да си го сложите на стената за да няма проблеми.
                      P.S. Още не можем да си го свалим този лиценз от стената - така здраво сме го закачили Всъщност от Данаилов научих, че е по-лесно да си изкараш лиценз в щатите отколкото в България. Там май лицензите ги раздавали продавачите на хот дог по Wall str.

Коментар

• 05.10.2006 г.

Във връзка с постъпили жалби, сигнали и запитвания във връзка с дейността на BOMEX Group и на Международен Консорциум “Обединени Източни Пазари” (МК “ОИП”), Държавната комисия по стоковите борси и тържищата (ДКСБТ) Ви информира за следното:

BOMEX Group и МК “ОИП” нямат Удостоверение , издадено от ДКСБТ, за извършване на дейност като стокова борса. На същите не са делегирани права от ДКСБТ за обучение на стокови брокери (дилъри).

No comment!

Коментар

• IZMAMEN Вие в какво сте измамен и от какво се жалите? Нали сте се предпазил от страшните бандити! Много сте мотивиран да ги изобличите, но нищо конкретно нали? И явно не можеш или не искаш да разграничиш кон и кокошка. Къде е борсата къде е дилърския пазар. Ти още малко и ще искаш удостоверение от българските държавни комисии и за Чикагската борса. Кой си ти всъщност? Защо не ми драснеш два реда на мейла или не ми звъннеш на 0899-816-804?

Коментар

• Ей ПРЕКРСЕН -"NYSE guy"като лъжеш поне лъжи като хората! Аз от 2000 год. съм в бизнеса и анализи досега не са правени и публикувани в медиите!
                            А това че не си знаеш и размера на депозита така пи пъти на око го определяш съвсем разяснява нещата. Защо не си го поискаш по официалния ред? Или искаш нещо друго а?

Коментар

• 05.10.2006 г.

Във връзка с постъпили жалби, сигнали и запитвания във връзка с дейността на BOMEX Group и на Международен Консорциум “Обединени Източни Пазари” (МК “ОИП”), Държавната комисия по стоковите борси и тържищата (ДКСБТ) Ви информира за следното:

BOMEX Group и МК “ОИП” нямат Удостоверение , издадено от ДКСБТ, за извършване на дейност като стокова борса. На същите не са делегирани права от ДКСБТ за обучение на стокови брокери (дилъри).

Коментар

• Уважаеми Г-да!
                                която обслужва пазара ВОМЕХ. По повод многобройните жалби на участници на ВОМЕХ свързани с изнесената информация тук която дискредитира неправомерно дейноста им ви уведомявам за следното:

-Вомех е международен електронен дилърски он-лайн пазар който не извършва дейност като стокова борса и тържище, не обучава брокери и сътветно не попада под разпоредбите на българския закон за стоковите борси и тържища-ЗСБТ;
                                -спорове свързани с дейността се разглеждат от Комисията а при непостигане на споразумение от независимия доброволен търговски арбитраж обслужващ ВОМЕХ по предвидения ред;
                                -до този момент имаме разгледани 3 молби между участници в дейността, които са разгледани своевременно от Комисията и са взети съответните решения които удовлетворяват страните по тях;
                                -Арбитража досега не е сезиран от недоволна страна по спор.

С цел недопускане на недоразумения и прекратяване изнасянето на невярна информация, в случай на съществуващи претенции към лица свързани с дейноста на ВОМЕХ и участници в дейността включително при разпространяване на невярна информация МОЛЯ свържете се с нас на commission@steinx.com или на адреса ни за кореспонденция България гр. София бул. Евлоги Георгиев 169, тел 02/846-71-41.

Можете да разчитате на компетентно разглеждане на претенции по предвидения в договорите и закона ред ако има такива!
                                Искам да обърна специално внимание че всякакъв друг подход ще бъде третиран като грубо нарушение на закона!

Коментар

Working...
                                X