IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Информация за МК"Обединени Източни Пазари"/ Bomex

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от alex2511
    Първоначално изпратено от JUVE
    05.10.2006 г.

Във връзка с постъпили жалби, сигнали и запитвания във връзка с дейността на BOMEX Group и на Международен Консорциум “Обединени Източни Пазари” (МК “ОИП”), Държавната комисия по стоковите борси и тържищата (ДКСБТ) Ви информира за следното:

BOMEX Group и МК “ОИП” нямат Удостоверение , издадено от ДКСБТ, за извършване на дейност като стокова борса. На същите не са делегирани права от ДКСБТ за обучение на стокови брокери (дилъри).

No comment!
    Абе вие че се правите на ненормални е ясно. Ама защо искате да правите на ненормални и другите или просто ви харесва да си клепате?
    Разрешително не е издавано защото не е искано! Какво разарешително ще издава българска комисия по борсите и тържищата на US дилърски пазар бе аланкоолу? Още малко и ще искате комисията по борсите и тържищата да издава разрешителни и на такситата)))
    Ако ви харесва да се правите на маймуни си е ваша работа, обаче айде малко по интелигентни маймунджолъци правете а?
    Става ли?
    Да знаете ние не пасем трева!

Коментар

• За моя радост не успях да бъда измамен, благодарение на този сайт.Може да си пишеш каквото си искаш, не ми пречиш. Лек ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от 1912
        Здравейте,
        Тези от вас, които имат нерви да изчетат поста, ми искрено ще се забавляват и се надявам никога да не допускат моята грешка, и просто да изтрият от съзнанието си думата BOMEX.
        И така, началото всички го знаете - виждате обява на Бомекс, попълвате теста, одобряват ви (има си хас) и стигате до момента, в който ви се обяснява, че трябва да внесете съответната сума за курса, която при успешното му завършване ви се възстановява т.е. е някаква гаранция, че няма да се откажете по средата. Тук е точния момент да се откажете, защото нататък си .......мамата. Аз обаче си рекох "като съм се хванал на хорото ще го играя", и го играх 5 месеца. И така набутах 300 -те лв. за курса. А пък той (курса) чуден - общи приказки за борсовата търговия. Истинското удоволствие започва като ви пуснат на симулативния пазар, а съвсем скоро след това ви заявят, че трябва да преминете на т.нар учебен пазар и трябва да внесете още 200лв. за да захраните сметката си. Рекох си: най после на реалня срочен пазар, ура. Внесох и тази сума. Този учебен пазар е абсолютна симулация и няма нищо общо с реалната търговия. Каквото и да правите - губите. Това ставаше на само с мен, а и с останалите трима курсисти, с които бяхме заедно. През цялото време ви успокояват, че нямало страшно, всяко начало било трудно. Айде сега да зпочвате да правите и презентации. Дайте данни за определен брой фирми и ваши познати (план 100) и тръгвайте. Ако не привлечете определен брой будали за курса - лошо. И това без да имате каквито и да е трудови взаимоотношения с тях. През цялото време не ви се дава никаква конкретна информация, само недомлъвки. Което е най-озадачаващо, изключително много нервничат, когато разберат че обучаващите се комуникират по между си, а недай си боже да се засечете с курсисти по-напреднали, или изостанали от вас. Тогава Пенерлиева или Данаилов веднага се стремят да ви отделят едни от други за да не обменяте информация. Не искам повече да се увлича в подробности, че поста стана дълъг. Важното е, че в едим момент на всички ви става ясно, че сте измамени и колкото по-скоро напуснете, толкова по-добре. Тук на всички вече ни беше ясно, че парите за курса няма да си видим, но дай поне да си изтеглим остатъка от депозита за търговия (онези 200 лв.). Попълвате молба за напускане плюс нотариално заверено искане за изтегляне на депозит. Според техните собствени договори депозита трябва да ви се върне в тримесечен срок. След като изтече тримесечния срок, в който трябваше да си получа парите, реших да се обадя. Няма да се спирам на това, колко ме въртяха преди да ме свържат с Пенерлиева. Както и да е, най-накрая г-жата благоволи да ми обърне внимание и най-учтиво започна да ми обяснява как стоят нещата. А имено: Сключил съм бил договор за обучение, което не съм завършил поради несериозност май!!! През тримесечния период не съм ходил по фирми, не съм пращал нови имена на познати и т.н.!!! Бил съм допуснат до учебния им "пазар" (???), но пради горепосочената некоректност сделките ми на т.нар. пазар започвали да се таксуват като клиентски, а не по цени за член на Бомекс!!! И така, бил съм сключил 9 сделки (реално според мен доста повече), които се таксували не по 0,20 лв. за откриване на позиция, а по 20 лв. Аз не си спомням в договорите им някъде да се споменават такива такси. И тука е най-интересното, проста сметка: 9 сделки по 40 лв. са 360 лв., минус 170 лв (остатъка от депозите ми)
        = -190лв. т.е толкова имало да им давам???!!! Ама айде от тях да мине, нищо нямало да им дължа, ама и за моите 170 лв да забравя. И за да докаже своята благородност, Пенерлиева заяви, че щала да ми прати по куриер някакъв сертификат за завършено обучение. До този момент я контрирах с логични доводи, тук обаче ми изгоря бушона и......путка манаааааааааааа.......и тя затвори.

Забравих да отбележа, че ме прикани да си търся правата по надлежния път.

Това е то. Надявам се да сте се забавлявали от сърце.

Коментар

• Не заблуден братко 2511!
          Аз си изкаравм паричките от ВОМЕХ и тъпизми и свободни съчинения не ми се четат.
          А ти защо не ми отговори на въпроса и ти ли си изигран от тях и с какво? Ще ти помогна ако имаш някакъв проблем повярвай ми напиши го. Или интуицията ти го подсказва както беше писал еди от вашите?
          Колко пъти от Комисията по етика ви приканваха ако има някой някакъв проблем да им се обади, ама не, траете си и пишете тука. Ясна ми е работата ти!
          Айде!

Коментар

• Първоначално изпратено от JUVE
            05.10.2006 г.

Във връзка с постъпили жалби, сигнали и запитвания във връзка с дейността на BOMEX Group и на Международен Консорциум “Обединени Източни Пазари” (МК “ОИП”), Държавната комисия по стоковите борси и тържищата (ДКСБТ) Ви информира за следното:

BOMEX Group и МК “ОИП” нямат Удостоверение , издадено от ДКСБТ, за извършване на дейност като стокова борса. На същите не са делегирани права от ДКСБТ за обучение на стокови брокери (дилъри).

No comment!

Коментар

• Ясно е на всички и ОЧЕВАДНО че взимаш кинти да ги браниш . Не искам да влизам във спор с теб но както казах по долу тук има много грамотни хора има достатъчно информация за вас какви сте и какво правите . Но пак да кажа МОШЕНИЦИ ама като има хора да си дават паричките вие пък що да не ги вземете !

Коментар

• Много се напъваш 2511. Прекомерно се напънахте. В началото писахте че ВОМЕХ няма електронни платформи, после че няма сделки, после че не е лицензиран US дилърския пазар ВОМЕХ от Българската комисия по борсите и тържищата, после че било калпаво обучнието, после че не били въранти някакви депозити на които не им знаете и размера, после че някой загубил ама не се казва защо и интересно какво още?
                В същност ти сертифициран ли си за търеговия на ВОМЕХ или си като оня яко изигран кандидат който не влезнал в обучение и търговия защото бил предупреден от друг доброжелателен колега но се зъби че бил яко изигран и загубил пари от ВОМЕХ- интересно от какво?
                Отивай в офиса им ако нещо не ти е ясно или им звънни по телефоните им хората всички координати са си дали, ама не това е целта ти! Ти искаш да клепаш тук! Може няма лошо! За всички който могат да четат нещата са ясни!

Коментар

• ДО burlat Абе вие хора няма ли да спрете с лъжите яки . Ясно е на всички че сте мошеници но тук има доста грамотни хора особено с финанси [color=red]

Коментар

• iuh
                    Съжалявам че нихелизма явно ти е в кръвта приятел, по български. Явно и на това разчитат писачите тук. Когато подпомагахме създаването на инвестиционните посредници 2001-2003 г. никой от тях не вярваше че ще печелят по 30-50 х месечно от обслужване на клиентски сделки по цени на форекс и пак имаше такива тъпизми в нета. Сега картинката е друга и си внасят изискуемия капитал от 250 000 и са над сто вече.
                    Като собствен опит мога да кажа че е имало хора които не са направили пари на ВОМЕХ действително. Хора които обаче нямат представа как се работи на срочния пазар и още по-малко с клиенти. Е никъде няма такъв вариант да гледаш в тавана и да взимаш пари или още по-лошо да правиш нещата не по начина по който трябва. Накратко от хора с лошо самочувстие и добър мързел не можеш да очакваш нищо добро!
                    Действително има обучение и без него сме за никъде. Но това е обучение със сключване на договор и не е обучението например във фондовия сектор където плащаш 1000-1200 лв. и накрая след един месец присъствено обучение в София ти връчват един сертификат с голямо благодаря и почваш да си търсиш работа.
                    Хората направиха първия сайт за он-лайн обучение в българия за да може всеки от където си иска да се обучава и работи!
                    Тук обаче има и други действащи лица. Такива на които не им изнася пазара ВОМЕХ, Консорциума и т.н. Много ги боли горките че вече се търгуват милионни дневни обеми /виж статистиката на www.steinx.com/ и драпат горките анонимки да спрат пазара както се опитаха да навредят на много дружества тук. Преполагам знаеш че в българия няма действащи закони и коректна конкуренция. Има обръчи от фирми. Така че помисли си кой има интерес да няма публичен пазар и да се публикуват тук такива неща и кой има интерес да ги поддържа?
                    Успех!

Коментар

• Генова. Още преди две години като почнахте периодично да пускате по 20-30 обяви за разни мениджърски позиции с по 3000-4000 $ заплата и ми стана ясно, че сте мошеници. То най-малкото я си вижте сайта. Жалко наистина, че все още има хора, които се хващат на такива елементарни лъжи. И госпожата нестига, че вече е разконспирирана ами продължава да се прави на важна и да пише разни умни неща.
                      Или пък да погледна от друг ъгъл нещата......като има бодали защо и да няма някои като тази госложа да им вземе паричките...незнам.....може и така да е.

Коментар

• Пуснах на цялото семейство CV-та. Те пък взеха, че ни одобриха всичките за работа.

Коментар

• Уважаеми Г-да!
                          Аз представлявам комисията по оперативен търговски контрол и етика
                          която обслужва пазара ВОМЕХ. По повод продължаващите многобройните жалби на участници на ВОМЕХ свързани с изнесената информация тук която дискредитира неправомерно дейноста им ви ви уведомявам отново за следното:

От 19.10 и 20.10 т.г. досега не е постъпило нито едно официално оплакване за нарушения от страна на ВОМЕХ или други участници на пазара. Това говори или за това че фактически НЯМА ТАКИВА, или че не сте прочели написаното от мен.
                          Обръщам внимание че когато публикувате във форум ваша теза се приема и че сте запознати с публично изнесения отговор т.е. моята покана:

”С цел недопускане на недоразумения и прекратяване изнасянето на невярна информация, в случай на съществуващи претенции към лица свързани с дейноста на ВОМЕХ и участници в дейността включително при разпространяване на невярна информация МОЛЯ свържете се с нас на commission@steinx.com или на адреса ни за кореспонденция България гр. София бул. Евлоги Георгиев 169, тел 02/846-71-41.
                          Можете да разчитате на компетентно разглеждане на претенции по предвидения в договорите и закона ред ако има такива! ”

Обръщам внимание също така че ако има претенции те се разглеждат по предвидения в ЗАКОНА И ДОГОВОРИТЕ РЕД. Другото се нарича клевета и/или подбудителство и се преследва от закона самостятелно или с друго консумирано престъпление!

Коментар

• Абе, какво ще се разправяме с тия от Бомекс. Който е съгласен да ми пише на tornadot@abv.bg

Коментар

• КЪМ ВСИЧКИ ИЗМАМЕНИ КОЛЕГИ:
                              ПРЕДАВАНЕТО "ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА" ЧАКАТ ДА ИМ СЕ ОБАДИМ НА ТЕЛЕФОН : 0888234889 И ДА ИМ РАЗКАЖЕМ ЗА ИЗМАМАТА НА BOMEX!
                              МОЛЯ ВСИЧКИ КОЛЕГИ НА КОИТО ДАНАИЛОВ НЕ Е ВЪРНАЛ ПАРИТЕ ДА ИМ СЕ ОБАДЯТ ! ТАКА ЩЕ МУ ЗАЛЕЗЕ ИЗМАМНИЯ БИЗНЕС И НЯМА ДА МУ СЕ ХВАЩАТ НА ВЪДИЦАТА В JOBS.BG ЗА "МЕНИДЖЪР КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ" , КАКВАТО ОБЯВА ВЪРВИ И В МОМЕНТА.

Коментар

• Първоначално изпратено от lupis
                                Кой си ти AC/DC ? За пръв път влизаш във форума и си предлагаш услугите? Аз съм потърпевш и си мисля че си човек на вомех и искаш да ни накиснеш!!!
                                Аз организирам група срущу вомех и ако имаш нещо срещу тях пиши ми на azu911@abv.bg. Предлагам да ми пишат и другите колеги.
                                Lupis NE sum ot Bomex,az sum ot kandidatite i se okaza 4e sum qko izigran.

Коментар

Working...
                                X