IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отчетът на Плевнелиев

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Истерията срещу Плевнелиев, само доказва, колко прав е във всяко едно отношение и за партиите в парлаМЕНТА, и за руските болкуци, и за безнадежно корумпираната кочина.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от rozova pantera Разгледай мнение
      А дали преди да го хване, тъпомерът не се е самотерминирал, за да не го счупи непоправимо,? хаха
      Той сега да ни купи по едно 'фърчило Ф-16, да си 'одим на работа с тех...

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Роси Банова чупи тъпомера..
        А дали преди да го хване, тъпомерът не се е самотерминирал, за да не го счупи непоправимо,? хаха
        Last edited by rozova pantera; 16.10.2018, 22:31.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
          ...А Рошко Смешното зачезна. Къде ли потопи, не беше ли по морето гръчко? Последното Баш Магаре което ББ опита Човек да направи. Липсва ми. Що мистър Бийн отдавна се е покрил, изключвам рекламата на "сникърс".

          Attached Files

          Коментар


          • Роси Банова чупи тъпомера..

            Коментар


            • Колкото и да е парадоксално, в момента за Плевнелиев съжаляват много хора. Дори и тези, които непрекъснато и организирано го плюваха. Стресова ситуация - остават без работа, а новите назначения още са неизвестни? Дали ще ги поканят пак? И кой ще е сега на мушката? Въпроси, въпроси... Имам предположения, а вие?

              Коментар


              • Ще бъде запомнен. Толкова голяма гротеска не е имало в новата ни история. Години на срам... Сега генерала ми се вижда направо извънземен в сравнение с този.

                Коментар


                • ...А Рошко Смешното зачезна. Къде ли потопи, не беше ли по морето гръчко? Последното Баш Магаре което ББ опита Човек да направи. Липсва ми. Що мистър Бийн отдавна се е покрил, изключвам рекламата на "сникърс".

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Copacabana Разгледай мнение
                    Плевнелиев се скъса да се хвали, беше малко прекалено. Разбирам, че искаше да се изтъкне, но една седмица да повтаряш колко си велик...Добре, че свърши. Сега ще го видим Радев. И той почна малко популистки, като че ли
                    Е дайте му стоте дни де, много сте припряни.

                    Коментар


                    • Плевнелиев се скъса да се хвали, беше малко прекалено. Разбирам, че искаше да се изтъкне, но една седмица да повтаряш колко си велик...Добре, че свърши. Сега ще го видим Радев. И той почна малко популистки, като че ли

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        national power - БСП са абсолютна карикатура в момента и това е много жалко.
                        Да се смееш ли или да плачеш като ги гледаш не знам.На Радев въобще не му е там мястото
                        Що па да е жалко.Трейдърко БСП са карикатура не от момента а от много отдавна да не кажа още от как са създадени.Там са събрани едни тарикати които освен за подигравка за нищо не стават

                        Коментар


                        • Барбаронов бе тоя що не го вземеш у вас.Много си влюбен в него а и като знам че сте евроатлантици....

                          Коментар


                          • barbaron - този човек беше министър на строителството и говореше глупости - че цените на имотите са се надули и ще падат и те падаха и икономиката потъваше.Препопъчвам му да отиде в Китай и да им каже че цените са се надули, тъкмо ще се оттървем от него защото няма да се върне жив. 2007 година в България се раждаха деца, сега хората мрат като мухи и деца не искат да отглеждат тук.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Всеки от досегашните президенти на България включително и Плевнелиев, имаше шанс и възможност дори и с "малкото" правомощия , които има, да обърне " костюма с хастара на вън " и да остави следа в историята на България.Не го направиха.Да видим Радев дали ще го направи.

                              Коментар


                              • Президентът Росен Плевнелиев даде отчет за работата си като държавен глава в своя единствен "безспорно много труден, но достоен и успешен мандат".

                                "Не обещах всичко, но изпълних всичко, което обещах. Сигурно съм допускал и грешки, но вярвам, че не съм допуснал стратегически грешки", каза Плевнелиев.

                                Той отчете като един от най-големите си успехи провеждането на три национални референдума по време на мандата си, като един от тях - свикан по негова инициатива.

                                "Смисълът на политиката е да овластиш гражданите. Активното гражданско общество беше незаменим партньор в управлението. Въведох пряката демокрация в страната, горд съм да бъда първият държавен глава, организирал референдум. Другите президенти обещаваха референдуми, аз го направих", каза той.

                                Плевнелиев напомни, че е "първият президент, публично свалил доверието си от правителство; първият, който отказа да присъства на клетвата на конституционен съдия, за когото има съмнения в интегритета и морала; първият, който си тръгва в добри отношения с лидера на партията, която го издигна".

                                Росен Плевнелиев заяви, че най-тежкият момент в мандата му е бил през февруари 2013 г., когато Бойко Борисов подаде оставка. Той посочи, че е поискал изрично както от Борисов, така и от Станишев да съдействат за формирането на "широко-скроено" служебно правителство, което и двамата са отказали да направят.

                                Той посочи, че основната цел на външната му политика е било активизирането на отношенията с традиционни общности и откриването на нови пазари.

                                Специален акцент в изявлението му беше отделен на темата за конфликта с Русия.

                                "Аз съм убеден демократ и европеец, първият демократично избран президент, който категорично се противопоставя на руския президент за преразпределяне на сфери на влияние. Ясната позиция на България по темата за анексирането на Крим беше високо оценена - не бяхме троянски кон", каза Плевнелиев.

                                Той призова Румен Радев да продължи политиката му да не назначава нито един агент на ДС за посланик или служебен министър.

                                "Запазих добрия тон с другите президенти въпреки безпринципните критики на един от тях", каза Плевнелиев, като направи препратка към Георги Първанов.

                                Държавният глава коментира, че е бил "може би най-атакуваният президент", както и че "много пъти е оставал сам" в политическата си позиция.

                                Плевнелиев посочи рисковете пред страната през следващите месеци: отнемане на Председателството на България на Съвета на ЕС, което описа като "външнополитически срам", непризнаване на изборните резултати при компрометиране на интегритета на служебното правителство, нова миграционна криза и др.

                                Той повтори, че няма намерения да се връща в партийния живот и да прави партия.

                                "Ще бъда патрон, лидер, ментор, ще бъда преподавател, ще работя с политическите партии, с българските и международните компании. Ще работя и в САЩ, и в Германия, и в Австрия, и в Полша, и в Брюксел - навсякъде, където оставих мъничка следа. Искам да помогна на всички, които искат да отварят врати за България. Оставам активен, но надпартиен. Ще бъда готов и да отида на барикадата, ако бъде поставен под въпрос европейският път на България", каза Росен Плевнелиев.

                                Коментар

                                Working...
                                X