If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да, има защо да е доволен, могат да си измислят пари и това ги спаси от фактически фалит без много шум, е за тези които са в еврозоната ще се шуми при спасяването щото едни данъкоплатци дават, дават.., за да спасяват банката в която са му спестяванията включително, а не някакви си гърци, примерно .
И да му стига пипето да го проумее, арогантността му позволява да се прави на достатъчно тъп.
+10 !!! Много вярно. Великобритания Е във фалит, въпрос на време е - дори и да няма бърз и зрелищен колапс, то ще мъждука 10-тина години преди окончателно да залезе от международната сцена. Една страна на анахронизмите и глупостите. Един нов глобален шок би ги довършил напълно.
Да, има защо да е доволен, могат да си измислят пари и това ги спаси от фактически фалит без много шум, е за тези които са в еврозоната ще се шуми при спасяването щото едни данъкоплатци дават, дават.., за да спасяват банката в която са му спестяванията включително, а не някакви си гърци, примерно .
И да му стига пипето да го проумее, арогантността му позволява да се прави на достатъчно тъп.
Да абсолютно съм съгласен. Без контрол няма прогрес, а ние не можем сами да се контролираме.
Коментар
Купувал, купувал
Живот в Европейски съюз
Искам да ви кажа това, което ми сподели един мой колега французин, дошъл тук."...Вие (в България) сте луди да го искате тоя съюз. Да знаете на всеки ъгъл ще има полицай и данъчен. Аз едва се измъкнах от тях, като дойдох тук, а вие се натискате.Искате да ви следят живота. Не мога да Ви разбера....!
От тогава аз съм съвсем против тая идея. Единственото и хубаво е, че след години ще се реши националният въпрос. Ако това въобще вече има значение в тоя глобален свят! За мен глобализацият, чиито продукт е ЕС е в интерес единствено на световните монополи.ТЯ ще унищожи дребния бизнес, а средния автоматично ще стане дребен и вие уважаеми колеги ще се наложи да работите за някого, а не за себе си.
Мерси за линковете, ще ги прегледам днес когато имам време. По въпроса за е/и миграцията вече дадох моето мнение във форума 'Имигрант, но къде?". Като цяло от всичко, което съм видяла досега най ми е харесало във Финландия. А ако ще говорим за Германия бих посъветвала само в Югозападна. Аз например обожавам Mainz и селцата около него, а е и близо до финансовата им столица Frankfur am Main, където човек с икономическо образование и акъл не би следвало да има проблем да си намери. Само при условие обаче, че си гледаш добре работата, защото там вече са си напатили от източногерманци и като цяло мнението им за бившия соцблок не е много добро. Ще ти трябва разбира се и перфектен немски, английския го забрави като работен език освен ако не си в международна или англоговоряща компания. Доколкото знам обаче във Финландия английския като работен език е възможен, там старото поколение и руски говори. Успех.
Коментар
jurist
Живот в Европейски съюз
Eistaa, извини ме, че сгреших ник-а ти
Коментар
jurist
Живот в Европейски съюз
На Eistee http://www.fortherunway.com/
И още една добра класация на топ-училища по моден дизайн в САЩ и Европа. Сама прецени кои училища от всички страници, които ти предлагам да прегледаш, се повтарят най-много и имат най-добър профил, но имай предвид и субективизма на всяка една класация. Еднозначен отговор няма. Винаги "купувай" най-доброто и престижното стига да можеш да си го позволиш. Престижното и световно признато, макар и скъпо образование, е най-добрата възможна инвестиция. Успех на сестра ти.
Коментар