IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Живот в Европейски съюз

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Живот в Европейски съюз

На Eistaa

Това са възможни отговори на въпроса ти за престижно училище по моден дизайн

http://www.fortherunway.com/region.php
    http://www.fashioncareercenter.com/f..._colleges.html
    http://www.international-fashion-schools.com/#europe
    http://www.fashion-schools.org/fashion-schools.htm

Коментар

Източна Германия си е запазила соц. културата. Дефектни са и много злобни там.

Коментар

Незная какво би трябвало да ме кефи. Германия е едно страхотно място във всяко отношение. Незная немски, но при нужда ще го науча.

Коментар

kefat me nemcite ne sa licemeri kato angli4anite no neznaj nemski teb kefi li te germany

Коментар

A za Germania mislil li si? Ama v njakoj po-doljam grad moga da te posuvetvam. V interes na istinata tuk e malko kriza v momenta, ama vse e po-dobre ot BG

Коментар

kade bihte me posavetvali da imigriram bil sam 4 god v anglij no ne me kefi misla si za ispanij... saveti priemam

Коментар

Какво точно за Лондон.

Коментар

Извиняваите но бях ангажиран до сега. По въпроса за следване Мода може би е най удачен варианта Милано или Париж. Но тъй като не съм сведощ по този въпрос, и има купища проблеми които трябва да решите преди да вземете крайно решение. Примерно мога да споделя опита с моята дъщеря която е на 7 години. Свири на пиано от 3 години. Тази година ще учи в София в Музикалното училище, а следващата в Италия в частен лицеи. А какво е бъдещето и незнам. Жените в изкуството( пиано, мода) въобще са единици. В Италия имам приятел които евентуално може да даде ценна информация и помощ.

Коментар

Не мога да се сетя как се казваше. sorry. но мога да поразпитам и да ти кажа

Коментар

Добре де ама все пак къде? И не е ли евентуално Милано по-добър избор.

Коментар

London

Коментар

Аз се интересувам например в коя държава и съответно в кой университет е най-добре да се следва fashion design. Опитвам се да помогна на сестра ми за да може поне тя да живее живота, за който аз само мечтаех, но така и не реализирах. За съжаление обаче сферата на убочение, която си е избрала ми е пълна мъгла и толкова далеч от моите интереси, че нямам никаква информация.

Благодаря предварително.

Коментар

Кои се интересува от информация за следване или просто да пробва късмета си. Да помогнем с мнения и информация.

Коментар

И какво предлагаш да се направи?

Коментар

Няма те престава какво е купон!!!!!!!!!!!
                                Да помогнем на България. Действия.

Коментар

Working...
                                X