IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Почивка в Гърция 2016?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cycle Разгледай мнение
    Тази година ще се ходи в Испания и Италия. Гърция е пълно с бежанци, фермери блокиращи границата. Не се знае психопата Ципрас дали няма да спретне някое затваряне на банките пак, че миналото лято не беше много весело като викаха в хотела, че искат кеш да им платим.

Турция пък много атентати...
    Бежанците са по т.н. Горещи точки - лично творчество на г-жа Меркел ...след "Добре сте ни дошли"
    Моли се, да не открият лесен път и през Б-я.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Не знам, какво очакваш да чуеш???
      Проблемът по границата с Гърция се случва за пореден път поради нищо правене на Бозата, която ръководи Територията.
      До сега всичкия боклук трябваше да се е скъсал от срещи на най-високо ниво из Европа. А те си стоят и си бъркат по дупките.
      Никой не ни ебава за сливи.
      Какво е твоето предложение?
      Сега попаднах на темата

За мен, най-комичният момент беше - гледам репортаж от границата и централна фигура в него е самият транспортен министър. В цял ръст. Горд, нахъсан, почти потен.
      Цял ден се е скъсал от работа. Обиколил гръцките митничари, полицаи и разбира се, клетите ни шофьори. На нашите е дал цялата си морална подкрепа и уверение, че е с тях. Но най-вече, търсил среща с гръцките власти - областен управител, кметове по градове и села. Просто срещи. На чашка кафе или узо....но никой не откликнал. Трагедия. На крака им отишъл на границата, пък не рачили да седнат на сладки приказки... И направи гениален извод - напълно ще подкрепи със сандвичи и вода другите българи, откъм гръцко, които също решиха да блокират ...та санким стане истинска блокада...
      И тъй, няколко дни, сигур се надяваше някой гръцки управник, ей тъй по комушлук и той да отскочи до границата...
      Премиерът ни в новините за малко да го предложи за медал.

За по-официални визити до столици, министерства, еврокомисии - приказката не вървеше

Коментар

• Тази година ще се ходи в Испания и Италия. Гърция е пълно с бежанци, фермери блокиращи границата. Не се знае психопата Ципрас дали няма да спретне някое затваряне на банките пак, че миналото лято не беше много весело като викаха в хотела, че искат кеш да им платим.

Турция пък много атентати...

Коментар

• Първоначално изпратено от sdar Разгледай мнение
          Турция е добра дестинация, но не е за нас. Падаме си главно по обиколки, забележителности и т.н., не обичаме алл инклузив, а Турция е място да отидеш в хотела и да не се мотаеш много по малките села. А тази година и с бежанците там, определено пас.
          Албания че не е било лошо дава надежди. Хърватия ми е крайния вариант, малко северна дестинация изглежда, но ако няма друг вариант май ще е там.
          Всъщност има и друг вариант, който обаче малко подминах. Някой ходил ли е на Крит, без автомобил със самолет? Там доколкото чувам няма бежанци и би трябвало да е добре?
          За бежанците както казах трябват топки.Макар,че то май няма държава в Европа дето да ги няма.Колкото до турските села явно накой ти е разказвал в стил един каза.Там за разлика от нашите села можеш да си оставиш колата отключена и да си сигурен,че единствената разлика на сутринта са измиените стъкла.Но ти си знаеш
          За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
            Резания но за там се иска топки или поне малко перде.За Албания имам позната която миналата година тръгна с огромен ентусиазъм но тази година пак Турция.Според нея не е било лошо но не е това което е очаквала
            Турция е добра дестинация, но не е за нас. Падаме си главно по обиколки, забележителности и т.н., не обичаме алл инклузив, а Турция е място да отидеш в хотела и да не се мотаеш много по малките села. А тази година и с бежанците там, определено пас.
            Албания че не е било лошо дава надежди. Хърватия ми е крайния вариант, малко северна дестинация изглежда, но ако няма друг вариант май ще е там.
            Всъщност има и друг вариант, който обаче малко подминах. Някой ходил ли е на Крит, без автомобил със самолет? Там доколкото чувам няма бежанци и би трябвало да е добре?

Коментар

А къде? Сериозно питам, защото и аз съм пред дилема.
              Резания но за там се иска топки или поне малко перде.За Албания имам позната която миналата година тръгна с огромен ентусиазъм но тази година пак Турция.Според нея не е било лошо но не е това което е очаквала
              За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от Ve6ter Разгледай мнение
                Нито лятото, нито около Великден. Бойкот!
                +1
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                  На Кафяво море
                  А не, това не е вариант. С децата е абсурд да отида там, дори и половин Гърция да е затворена пак ще е по-добре там. Аз питах за някакъв реален вариант, чудя се за Хърватия или Албания, но нямам никаква информация от първа ръка. Някой да помогне?

Коментар

На Кафяво море

Коментар

• Първоначално изпратено от Ve6ter Разгледай мнение
                      Нито лятото, нито около Великден. Бойкот!

Коментар

• Нито лятото, нито около Великден. Бойкот!

Коментар

• Първоначално изпратено от Captain Morgan Разгледай мнение
                          Малка поправка, жена ти няма да види. За теб има надежда
                          мда, така е, ама ще пия с отвращение, както се казва
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Малка поправка, жена ти няма да види. За теб има надежда

Коментар

• че са други времената, други са - в това спор няма, но историята има една много гадна страна: ако се забравя, се повтаря, но втория път е като фарс. Та и тук така - маляките колко са ни клали, турчин не ни е клал толкова, глупостта на рашките при Стара Загора ни струва клане, пред което баташкото бледнее, шумадийсците пък ни бомбят още 1941, при това без да сме им обявили война - ей така, за кеф, щото не могат да бомбят немците, ама нали сме се вторачилив това да сме "роби" и те така, с което изобщо пък не искам да омаловажавам изстъпленията на манафите...

Край на офтопика, сега по твоя въпрос - ами, ако трябва да съм напълно честен, ако ще ходиш до Адриатика, то тя е по-красива в частта си откъм Балканите, отколкото откъм Италия - лично мнение. Но пък италианкста част откъм Тиренско море е страхотия - това чинкоетере, по-надолу Амалфи, Позитано и т.н. са си уникална класика. Та препоръчвам натам или си остави Хърватска и Црна гора - ти си решаваш.

А за Португалия - с две ръце ЗА, ама с две ръце. Страхотно място, като почнеш от Алгарве и стигнеш до Порто и Брага, минавайки през Лисабон , Синтра, Коимбра и т.н. Манталитет, култура - много близки, униклани гледки, евтинджос на фона на цените в Европа и един много особен чар, само дето е далече, но със самолет съм намирал промоции за по 500 кинта за двама отиване и връщане с багаж, а на 700 кинта спокойно си ги имаше по всяко време (за миналата година говоря, сега не съм търсил).

П.С. Завиждам благородно, аз с моите малки чавета скоро чужбина няма да видя, поне не до септември
                              Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнение
                              Айде стига бе Груйо, ще ме разкандаридцаш да ходя в Гърция.
                              ЗнаемЕ ги тия работи за съседите, а и за ония отгоре ги знаемЕ - "Езерото Оркойа" от Йордан Йовков. Ама хич не е момента сега за тия неща.
                              Англиканите по-добри ли са били с нас като са ни поздравявали с авиобомби и то доста по-скоро от комшиите. Така че, просто нЕма смисъл . Времената са други.

А е са питаньето - каква е алтернативата за лятото?
                              За Испания и особено Португалия и аз съм голям фен.
                              Ще споделиш ли някои места в Италия. Аз обмислях Адриатика, но може да е от другата страна.
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                ти си чела дебелите книги, масата народ още ви вярват, че са "славяни" и брача с сърбежите, че са били "роби" с къщи по 3 ката в Пловдив, Копривщица и т.н., че Цар Освободтел е наречен така, щото ни е "освободил", че най-много са ни клали манафите, а не маляките и шумадийците, че руснаците всъщност се противопоставят и на Съединението, и на вземането на Македония от нас през 1913 (за спорната зона, пък и за немалко от безспорната - изцяло подкрепят шумадийците) и т.н., и т.н.

Затова казвам, че сме мърша (и аз включително) - не сме и на 1% на онези велики българи, които са знаели значението на думата България, а не са бърсали с благодарност задниците на маляките...
                                Айде стига бе Груйо, ще ме разкандаридцаш да ходя в Гърция.
                                ЗнаемЕ ги тия работи за съседите, а и за ония отгоре ги знаемЕ - "Езерото Оркойа" от Йордан Йовков. Ама хич не е момента сега за тия неща.
                                Англиканите по-добри ли са били с нас като са ни поздравявали с авиобомби и то доста по-скоро от комшиите. Така че, просто нЕма смисъл . Времената са други.

А е са питаньето - каква е алтернативата за лятото?
                                За Испания и особено Португалия и аз съм голям фен.
                                Ще споделиш ли някои места в Италия. Аз обмислях Адриатика, но може да е от другата страна.

Коментар

Working...
                                X