IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Почивка в Гърция 2016?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://dnes.dir.bg/news/gartzia-gran...-21808643?nt=4

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
      ...
      Завъртя ни се идеята и за Далмация, хем ще видим Хърватия, хем и Черна гора. Може да е забавно, а може да разцъкаме и до Плитвички езера - всичко го хвалят, а аз още не съм ходил.
      Няма да съжалявате. И задължително до езерата
      Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Първоначално изпратено от Dali Разгледай мнение
        Гърците заслужават да затворим границата около Великден. Да видят тогава.
        Това не може да стане.
        Ако стане, знаеш ли как ще изглежда? Нашите правят блокада и спират всички, обаче кът се зададе някой правителствен автомобил с ВиП отиващ на почивка у гръцко, нашите блокадажии веднага ще го пропускат ... Това ще му викаме блокада по булгаристански.

Коментар

• http://www.investor.bg/evropa/334/a/...2015-g-211900/

Коментар

• БАСАТ: От 15 юни до 15 юли ще правим блокада, каквато направиха гърците – 20 часа ще бъде затворена границата, а 4 часа ще пропускаме МПС

Коментар

• Гърците заслужават да затворим границата около Великден. Да видят тогава.

Коментар

• За Кипър явно не са оправдани разходите като чета коментари тук и на други места.
                Завъртя ни се идеята и за Далмация, хем ще видим Хърватия, хем и Черна гора. Може да е забавно, а може да разцъкаме и до Плитвички езера - всичко го хвалят, а аз още не съм ходил.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                  Аз предлагам решение в три стъпки.

1. Отбиваме цялата вода на Струма и Арда, фермерите в Северна Гърция ще изсъхнат до един...майка им м.
                  Цяла Северна Гърция е зависима от българските води.
                  2. Междувременно изпращаме войската на Гръцката граница.
                  3.Уговаряме се с Турция в случай на гръцка агресия, да я нападнем от две страни и да си върнем веднъж завинаги откраднатите ни български земи!!!!!!!
                  Ей, Агресов, с какво ще нападнеш бе.. с 2 самолета и народ с тояги и камъни ли? И как си представяш да воюваме рамо до рамо или за обща кауза с най-мразеният народ, а именно тези ф.есове. По-скоро ще се бия рамо до рамо с гърчолята от колкото се тези в.арвари!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    а не си ме разбрала, или по-скоро аз съм се изразил неточно, точно напротив - това беше завоалирана похвала към теб, че знаеш къде си, каква си и що си
                    Плитвичките езера са много интересни, макар и малко прехвалени, но Блед е наистина супер - препоръчвам, пък ако имате време, прескочете и до любимата ми Италия - към Комо, примерно, няма да съжалявате, а и не е далеч от Словения, пък и през Верона може да минете с благоверния, зер да подновите клетвите, макар че балкона на Жулиета (а още повече гробницата ѝ) е разочарование, но амфитеатъра и гледката към града от замъка са супер
                    П.С. Завиждам благородно, аз тази година с благоверната няма да отида никъде преди септември, а за тогава пак сме намислили една Италия или Португалия, ако изобщо стане със сегашната ни програма
                    По късна доба, особено ако съм пила чаша мерло, ставам докачлива
                    Не обичам почивката на море. Почитател съм на планините и езерата. Още преди години прецених, че Гърция не може да ми предложи това, което ще ме заинтригува. С изключение на някой остров.
                    В България ходя в Албена, щото родата на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието е от Чужденеция и имат навик да се събират в края на лятото. Наемаме няколко вили в близост до вилата на най-голямата братчедка и започва едно ядене, пиене и гледане на морето отдалеч
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Аз предлагам решение в три стъпки.

1. Отбиваме цялата вода на Струма и Арда, фермерите в Северна Гърция ще изсъхнат до един...майка им м.
                      Цяла Северна Гърция е зависима от българските води.
                      2. Междувременно изпращаме войската на Гръцката граница.
                      3.Уговаряме се с Турция в случай на гръцка агресия, да я нападнем от две страни и да си върнем веднъж завинаги откраднатите ни български земи!!!!!!!
                      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• а не си ме разбрала, или по-скоро аз съм се изразил неточно, точно напротив - това беше завоалирана похвала към теб, че знаеш къде си, каква си и що си
                        Плитвичките езера са много интересни, макар и малко прехвалени, но Блед е наистина супер - препоръчвам, пък ако имате време, прескочете и до любимата ми Италия - към Комо, примерно, няма да съжалявате, а и не е далеч от Словения, пък и през Верона може да минете с благоверния, зер да подновите клетвите, макар че балкона на Жулиета (а още повече гробницата ѝ) е разочарование, но амфитеатъра и гледката към града от замъка са супер
                        П.С. Завиждам благородно, аз тази година с благоверната няма да отида никъде преди септември, а за тогава пак сме намислили една Италия или Португалия, ако изобщо стане със сегашната ни програма
                        Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Опалянка ... Колко съм лоша, значи. Чета дебели книги, та и хората заблуждавам - карам ги да вярват, че са славяни
                        Не знам кое точно в моят коментар провокира това обвинение!? Да речем, че освен дебели книги, съм чела и спомените на дядо ми, който е бил участник в няколко войни.
                        За принадлежността ни към славяните - няма как да напиша такова нещо, защото си имам на понятие от генотип, фенотип, от митохондриална ДНК, автозомна ДНК и мъжката Y хромозома. Тези ми знания не се получени от интернет.
                        Ако обаче с думите написани в моя коментар, съм нарушила душевното ти спокойствие, веднага си поръсвам главата с пепел.

Не ходя на почивка в Гърция. Тази година съм решила да отида в Словения или Хърватия, но не на море. Ще посетя езера.
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

ти си чела дебелите книги, масата народ още ви вярват, че са "славяни" и брача с сърбежите, че са били "роби" с къщи по 3 ката в Пловдив, Копривщица и т.н., че Цар Освободтел е наречен така, щото ни е "освободил", че най-много са ни клали манафите, а не маляките и шумадийците, че руснаците всъщност се противопоставят и на Съединението, и на вземането на Македония от нас през 1913 (за спорната зона, пък и за немалко от безспорната - изцяло подкрепят шумадийците) и т.н., и т.н.

Затова казвам, че сме мърша (и аз включително) - не сме и на 1% на онези велики българи, които са знаели значението на думата България, а не са бърсали с благодарност задниците на маляките...
                          Опалянка ... Колко съм лоша, значи. Чета дебели книги, та и хората заблуждавам - карам ги да вярват, че са славяни
                          Не знам кое точно в моят коментар провокира това обвинение!? Да речем, че освен дебели книги, съм чела и спомените на дядо ми, който е бил участник в няколко войни.
                          За принадлежността ни към славяните - няма как да напиша такова нещо, защото си имам на понятие от генотип, фенотип, от митохондриална ДНК, автозомна ДНК и мъжката Y хромозома. Тези ми знания не се получени от интернет.
                          Ако обаче с думите написани в моя коментар, съм нарушила душевното ти спокойствие, веднага си поръсвам главата с пепел.

Не ходя на почивка в Гърция. Тази година съм решила да отида в Словения или Хърватия, но не на море. Ще посетя езера.
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            Знае се, но по-скоро като първа намеса на Организацията на народите, при която има взето и изпълнено решение за заплащане на репарации. Поне аз така съм чела из дебелите книги.
                            ти си чела дебелите книги, масата народ още ви вярват, че са "славяни" и брача с сърбежите, че са били "роби" с къщи по 3 ката в Пловдив, Копривщица и т.н., че Цар Освободтел е наречен така, щото ни е "освободил", че най-много са ни клали манафите, а не маляките и шумадийците, че руснаците всъщност се противопоставят и на Съединението, и на вземането на Македония от нас през 1913 (за спорната зона, пък и за немалко от безспорната - изцяло подкрепят шумадийците) и т.н., и т.н.

Затова казвам, че сме мърша (и аз включително) - не сме и на 1% на онези велики българи, които са знаели значението на думата България, а не са бърсали с благодарност задниците на маляките...
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

защото е неизбежно - с какъвто тръгнеш, такъв ставаш АКо не ти, то децата ти със сигурност А като си помисля как дедите ми са оказали отпор на същите тези маляки през 1925 - спряли са цяла дивизия, ей-така, чети и граничари, заедно с местното население, с примитивно оръжение срещу гаубици и минохвъргачки... За тази полувойна нищо не се знае у нас, както не се знае и за дивашките гръцки зверства - убийства, изнасилвания, опожарявания на всички български селища от Кукуш (сега му викат по маляшки Килкис - да си счупиш езика) и Сяр (сега му викат Серес - ама какво сереш не е много ясно), През Гоце Делчев, Петрич и Сандански, та чак до Благоевград. Пред тези документирани зверства, описани от самите маляки в писма до близките им, с които някои от тях особено се гордеят, че са убили старец/дете или са изнасилили жена, бледнеят дори Баташкото и Старозагорското клане Но ние си мълчим, зер нали маляките са православни, пък за шумадийските копелета и тяхните зверства в Македония да не отварям дума, то нали и те са православни и "брача"

Да не отплесвам - какви българи са били дедите ми, какви пОтки сме сега. Всички

Знае се, но по-скоро като първа намеса на Организацията на народите, при която има взето и изпълнено решение за заплащане на репарации. Поне аз така съм чела из дебелите книги.
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                                Защо Грую,какво лошо има да живвеш между много пу.ки?
                                защото е неизбежно - с какъвто тръгнеш, такъв ставаш АКо не ти, то децата ти със сигурност А като си помисля как дедите ми са оказали отпор на същите тези маляки през 1925 - спряли са цяла дивизия, ей-така, чети и граничари, заедно с местното население, с примитивно оръжение срещу гаубици и минохвъргачки... За тази полувойна нищо не се знае у нас, както не се знае и за дивашките гръцки зверства - убийства, изнасилвания, опожарявания на всички български селища от Кукуш (сега му викат по маляшки Килкис - да си счупиш езика) и Сяр (сега му викат Серес - ама какво сереш не е много ясно), През Гоце Делчев, Петрич и Сандански, та чак до Благоевград. Пред тези документирани зверства, описани от самите маляки в писма до близките им, с които някои от тях особено се гордеят, че са убили старец/дете или са изнасилили жена, бледнеят дори Баташкото и Старозагорското клане Но ние си мълчим, зер нали маляките са православни, пък за шумадийските копелета и тяхните зверства в Македония да не отварям дума, то нали и те са православни и "брача"

Да не отплесвам - какви българи са били дедите ми, какви пОтки сме сега. Всички

Коментар

Working...
                                X