Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Почивка в Гърция 2016?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение...
Завъртя ни се идеята и за Далмация, хем ще видим Хърватия, хем и Черна гора. Може да е забавно, а може да разцъкаме и до Плитвички езера - всичко го хвалят, а аз още не съм ходил.Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dali Разгледай мнениеГърците заслужават да затворим границата около Великден. Да видят тогава.
Ако стане, знаеш ли как ще изглежда? Нашите правят блокада и спират всички, обаче кът се зададе някой правителствен автомобил с ВиП отиващ на почивка у гръцко, нашите блокадажии веднага ще го пропускат ... Това ще му викаме блокада по булгаристански.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеАз предлагам решение в три стъпки.
1. Отбиваме цялата вода на Струма и Арда, фермерите в Северна Гърция ще изсъхнат до един...майка им м.
Цяла Северна Гърция е зависима от българските води.
2. Междувременно изпращаме войската на Гръцката граница.
3.Уговаряме се с Турция в случай на гръцка агресия, да я нападнем от две страни и да си върнем веднъж завинаги откраднатите ни български земи!!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеа не си ме разбрала, или по-скоро аз съм се изразил неточно, точно напротив - това беше завоалирана похвала към теб, че знаеш къде си, каква си и що си
Плитвичките езера са много интересни, макар и малко прехвалени, но Блед е наистина супер - препоръчвам, пък ако имате време, прескочете и до любимата ми Италия - към Комо, примерно, няма да съжалявате, а и не е далеч от Словения, пък и през Верона може да минете с благоверния, зер да подновите клетвите, макар че балкона на Жулиета (а още повече гробницата ѝ) е разочарование, но амфитеатъра и гледката към града от замъка са супер
П.С. Завиждам благородно, аз тази година с благоверната няма да отида никъде преди септември, а за тогава пак сме намислили една Италия или Португалия, ако изобщо стане със сегашната ни програма
Не обичам почивката на море. Почитател съм на планините и езерата. Още преди години прецених, че Гърция не може да ми предложи това, което ще ме заинтригува. С изключение на някой остров.
В България ходя в Албена, щото родата на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието е от Чужденеция и имат навик да се събират в края на лятото. Наемаме няколко вили в близост до вилата на най-голямата братчедка и започва едно ядене, пиене и гледане на морето отдалечПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Аз предлагам решение в три стъпки.
1. Отбиваме цялата вода на Струма и Арда, фермерите в Северна Гърция ще изсъхнат до един...майка им м.
Цяла Северна Гърция е зависима от българските води.
2. Междувременно изпращаме войската на Гръцката граница.
3.Уговаряме се с Турция в случай на гръцка агресия, да я нападнем от две страни и да си върнем веднъж завинаги откраднатите ни български земи!!!!!!!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
а не си ме разбрала, или по-скоро аз съм се изразил неточно, точно напротив - това беше завоалирана похвала към теб, че знаеш къде си, каква си и що си
Плитвичките езера са много интересни, макар и малко прехвалени, но Блед е наистина супер - препоръчвам, пък ако имате време, прескочете и до любимата ми Италия - към Комо, примерно, няма да съжалявате, а и не е далеч от Словения, пък и през Верона може да минете с благоверния, зер да подновите клетвите, макар че балкона на Жулиета (а още повече гробницата ѝ) е разочарование, но амфитеатъра и гледката към града от замъка са супер
П.С. Завиждам благородно, аз тази година с благоверната няма да отида никъде преди септември, а за тогава пак сме намислили една Италия или Португалия, ако изобщо стане със сегашната ни програма
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеОпалянка ... Колко съм лоша, значи. Чета дебели книги, та и хората заблуждавам - карам ги да вярват, че са славяни
Не знам кое точно в моят коментар провокира това обвинение!? Да речем, че освен дебели книги, съм чела и спомените на дядо ми, който е бил участник в няколко войни.
За принадлежността ни към славяните - няма как да напиша такова нещо, защото си имам на понятие от генотип, фенотип, от митохондриална ДНК, автозомна ДНК и мъжката Y хромозома. Тези ми знания не се получени от интернет.
Ако обаче с думите написани в моя коментар, съм нарушила душевното ти спокойствие, веднага си поръсвам главата с пепел.
Не ходя на почивка в Гърция. Тази година съм решила да отида в Словения или Хърватия, но не на море. Ще посетя езера.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениети си чела дебелите книги, масата народ още ви вярват, че са "славяни" и брача с сърбежите, че са били "роби" с къщи по 3 ката в Пловдив, Копривщица и т.н., че Цар Освободтел е наречен така, щото ни е "освободил", че най-много са ни клали манафите, а не маляките и шумадийците, че руснаците всъщност се противопоставят и на Съединението, и на вземането на Македония от нас през 1913 (за спорната зона, пък и за немалко от безспорната - изцяло подкрепят шумадийците) и т.н., и т.н.
Затова казвам, че сме мърша (и аз включително) - не сме и на 1% на онези велики българи, които са знаели значението на думата България, а не са бърсали с благодарност задниците на маляките...
Не знам кое точно в моят коментар провокира това обвинение!? Да речем, че освен дебели книги, съм чела и спомените на дядо ми, който е бил участник в няколко войни.
За принадлежността ни към славяните - няма как да напиша такова нещо, защото си имам на понятие от генотип, фенотип, от митохондриална ДНК, автозомна ДНК и мъжката Y хромозома. Тези ми знания не се получени от интернет.
Ако обаче с думите написани в моя коментар, съм нарушила душевното ти спокойствие, веднага си поръсвам главата с пепел.
Не ходя на почивка в Гърция. Тази година съм решила да отида в Словения или Хърватия, но не на море. Ще посетя езера.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЗнае се, но по-скоро като първа намеса на Организацията на народите, при която има взето и изпълнено решение за заплащане на репарации. Поне аз така съм чела из дебелите книги.
Затова казвам, че сме мърша (и аз включително) - не сме и на 1% на онези велики българи, които са знаели значението на думата България, а не са бърсали с благодарност задниците на маляките...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениезащото е неизбежно - с какъвто тръгнеш, такъв ставаш АКо не ти, то децата ти със сигурност А като си помисля как дедите ми са оказали отпор на същите тези маляки през 1925 - спряли са цяла дивизия, ей-така, чети и граничари, заедно с местното население, с примитивно оръжение срещу гаубици и минохвъргачки... За тази полувойна нищо не се знае у нас, както не се знае и за дивашките гръцки зверства - убийства, изнасилвания, опожарявания на всички български селища от Кукуш (сега му викат по маляшки Килкис - да си счупиш езика) и Сяр (сега му викат Серес - ама какво сереш не е много ясно), През Гоце Делчев, Петрич и Сандански, та чак до Благоевград. Пред тези документирани зверства, описани от самите маляки в писма до близките им, с които някои от тях особено се гордеят, че са убили старец/дете или са изнасилили жена, бледнеят дори Баташкото и Старозагорското клане Но ние си мълчим, зер нали маляките са православни, пък за шумадийските копелета и тяхните зверства в Македония да не отварям дума, то нали и те са православни и "брача"
Да не отплесвам - какви българи са били дедите ми, какви пОтки сме сега. Всички
Знае се, но по-скоро като първа намеса на Организацията на народите, при която има взето и изпълнено решение за заплащане на репарации. Поне аз така съм чела из дебелите книги.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеЗащо Грую,какво лошо има да живвеш между много пу.ки?
Да не отплесвам - какви българи са били дедите ми, какви пОтки сме сега. ВсичкиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар